Όλα πήγαν πρίμα!

Όλα πήγαν πρίμα!

Αν και η Βέροια προηγήθηκε, ο Εθνικός Αστέρας κατάφερε να ανατρέψει το σκορ (3-1) και παρέμεινε στην κατηγορία, με τους Παναιτωλικό και Λεβαδειακό να… βάζουν το χεράκι τους, καθώς επικράτησαν της Ηλιούπολης και του Ιωνικού αντίστοιχα.

Όλα πήγαν όπως επιθυμούσε ο Εθνικός Αστέρας, καθώς ήθελε νίκη απέναντι στην Βέροια, ήττα της Ηλιούπολης από τον Παναιτωλικό και νίκη του Λεβαδειακού κόντρα στον Ιωνικό.

Η ομάδα της Καισαριανής με σκόρερ τους Αργυρίου (25΄), Χανιώτη (29΄) και Διαμάντη (57΄), πήρε τους βαθμούς που χρειαζόταν κόντρα στην Βέροια, η οποία προηγήθηκε με τον Καλτσά (15΄) και σε συνδυασμό με την ήττα της Ηλιούπολης από τον Παναιτωλικό και τη νίκη του Λεβαδειακού στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, πλέον η διοίκηση μπορεί να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, η «Βασίλισσα του Βορρά» δεν είχε ιδιαίτερο κίνητρο για τους βαθμούς της νίκης, όμως ήθελε να κλείσει θετικά τη χρονιά, η οποία δεν ήταν και πετυχημένη, αφού ο στόχος στην αρχή της σεζόν δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Super League.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Καισαριανής, απαίτησε από τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να τα δώσουν όλα για τη νίκη, όμως μπήκαν «μουδιασμένοι», με αποτέλεσμα να τους «τιμωρήσει» ο Καλτσάς στο 15΄, όπου μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ στην κίνηση, έκανε το 0-1 και παράλληλα πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού Αστέρα οι οποίοι αντέδρασαν στο 24΄, με τον Χανιώτη να μην μπορεί από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η ισοφάριση ήρθε μόλις ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Αργυρίου με κοντινή προβολή, δεν άφησε περιθώρια στον Κοτταρίδη να αντιδράσει. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να μπούνε μπροστά στο σκορ, όταν μετά από λάθος στην άμυνα της Βέροιας, ο Χανιώτης στο 29΄ με πλασέ μέσα από την περιοχή, έφερε τις… καρδιές του κόσμου στην θέση τους.

Οι φίλαθλοι της καισαριανιιώτικης ομάδας, όμως, δεν υποστήριζαν μόνο τον Εθνικό, αλλά και τον Παναιτωλικό, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ηλιούπολη στο πρώτο ημίχρονο, έφερε πανηγύρια στις κερκίδες του «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν το μυαλό τους περισσότερο στα αμυντικά τους καθήκοντα, προκειμένου να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής για την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο με σκοπό να ισοφαρίσουν, όμως κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Διαμάντης στο 57΄με ωραίο σουτ στην κίνηση, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 και ο Πετράκης πέρασε στην θέση του Χανιώτη τον Σανόγκο, με σκοπό να «κλειδώσει» το ματς, κάτι που τελικά κατάφερε και κράτησε τον Εθνικό Αστέρα στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως ο Γκίτκος με καίριες επεμβάσεις δεν επέτρεψε στην Βέροια να αναζητήσει κάτι καλύτερο στον αγώνα.

Με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή, οι οπαδοί του Εθνικού Αστέρα, που για ακόμη ένα παιχνίδι έδωσαν το παρών στο γήπεδο, άρχισαν να πανηγυρίζουν και να ζητούν από την ομάδα τους την νέα χρονιά να πάρει την άνοδο στην Super League.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα πατώντας ΕΔΩ.



Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved