Pre Game: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα

Pre Game: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα

Το Onsports σας μεταφέρει LIVE την ατμόσφαιρα από το Ηράκλειο, εκεί όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επεισόδια πριν την έναρξη του ματς.

Οπαδοί του ΟΦΗ συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, χωρίς ωστόσο οι συμπλοκές να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Από την ένταση που προκλήθηκε… ξεχωρίζουν κάποιες φωτιές που έχουν ανάψει σε κάδους ωστόσο η επέμβαση των ΜΑΤ για την ώρα έχει αποτρέψει τα χειρότερα.

Η ένταση προκλήθηκε αρχικά περιμετρικά του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» από τη στιγμή που συγκεντρώθηκαν αρκετοί φίλαθλοι του ΟΦΗ που ήθελαν να πάρουν τις θέσεις τους στις εξέδρες όμως κάτι τέτοιο δεν το επέτρεψε η αστυνομία αφού σύμφωνα με το σχέδιο που υπήρχε, έπρεπε πρώτα να φτάσει στο γήπεδο η αποστολή του ΠΑΣ και μετά να αρχίσει να μπαίνει κόσμος στο γήπεδο.

Έτσι, τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα να υπάρξουν οι συμπλοκές που αναφέραμε, ωστόσο τα πάντα τώρα είναι ήρεμα στο Ηράκλειο με την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα να φτάνει χωρίς προβλήματα στο «Γεντί Κουλέ», ενώ εκεί βρίσκεται πλέον και η αποστολή του ΟΦΗ.

Οι παίκτες του ΠΑΣ βγήκαν για ζέσταμα στις 16:22 με τους οπαδούς του ΟΦΗ, που ήταν περισσότεροι από 5.000 εκείνη την στιγμή, να αποδοκιμάζουν έντονα. Λίγο νωρίτερα ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης είχε κάνει την εμφάνισή του για ζέσταμα με τον κόσμο των Κρητικών να τον αποθεώνει.

Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν την εμφάνισή τους για το καθιερωμένο ζέσταμα λίγο μετά τις 16:30 υπό τους… ήχους του «Eye of the tiger», με τον κόσμο να τους αποθεώνει και να ζητά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, μη έχοντας ξεχάσει τα γεγονότα του αγώνα του πρώτου γύρου στους «Ζωσιμάδες» και την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυνάμεις ασφαλείας είναι αρκετά αυξημένες και τα μέτρα «δρακόντεια» από το πρωί στο Ηράκλειο, με τη συνδρομή και ανδρών της αστυνομίας που έχουν έρθει στο Ηράκλειο από την Αθήνα. Μπροστά από τη Θύρα 8 είναι παρατεταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ, όπως και μπροστά από τη Θύρα 6 που είναι κενή για λόγους ασφαλείας.

Τέλος, ένα… ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Βασίλης Παμπορίδης, βγήκε για το καθιερωμένο ζέσταμα. Ο έμπειρος ρέφερι χειροκροτήθηκε από τους φίλους του ΟΦΗ, σπάνιο φαινόμενο για διαιτητή στα ελληνικά γήπεδα, και ανταπέδωσε το χειροκρότημα.

Στα χέρια μας και οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα παρατάξει τον ΟΦΗ με 4-3-3 και τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια. Από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα θα είναι οι Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Μπερτίν και Μπούρμπος ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος και Βερόν. Στην επίθεση και στα αριστερά θα παίξει ο Παπουλής, με τον Αγρίτη δεξιά και τον Καμπάνταη στην κορυφή.

Στον πάγκο για τον ΟΦΗ οι: Κασμερίδης, Ζορμπάς, Γιακούμπου, Ρόβας, Ρούσεφ, Βλόνταρτσικ, Κατσικογιάννης.

Ο Στέφαν Ντεμόλ θα παρατάξει τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-2-3-1 και τον Κηπουρό κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Μιχαήλ, Κώτσιος, Πάντος και Ντάσιος ενώ δίδυμο αμυντικών μέσων θα είναι οι Ανδράλας και Πατσατζόγλου. Πιο μπροστά τους και σε ελεύθερο ρόλο θα παίξει ο Κεϊτά με τον Σκούφαλη στο αριστερό άκρο και τον Κυριάκο στο δεξί. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπακαγιόκο.

Στον πάγκο για τον ΠΑΣ Γιάννινα οι: Κουβεντάρης, Στάθης, Τζημόπουλος, Τζάνης, Μπουχάν, Βαγγελή, Φουρτάδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νυν αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα και πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Ηλίας Κώτσιος, αποδοκιμάστηκε αρκετά έντονα από τους φιλάθλους που βρίσκονται αυτή την ώρα στο «Γεντί Κουλέ». Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας του Ηρακλείου αναφέρουν ότι οι φίλαθλοι θα ξεπεράσουν τους 10.000 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Μπροστά στις θύρες που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, εντός του αγωνιστικού χώρου, βρίσκεται από την αρχή της προθέρμανσης των δύο ομάδων ο πρόεδρος της Κρητικής ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς. Αυτό γίνεται για να τηρηθεί η τάξη και μην εκτραχυνθεί η κατάσταση στο «Γεντί Κουλέ», μετά και τα όσα προηγήθηκαν στους δρόμους του Ηρακλείου αρκετή ώρα νωρίτερα.

Οι οργανωτές της εξέδρας του ΟΦΗ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και με τα τύμπανά τους έδωσαν το ρυθμό για να αρχίσουν τα συνθήματα λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Οι δύο ομάδες αναμένεται τώρα να κάνουν την εμφάνισή τους για να αρχίσει το μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους φίλους του ΟΦΗ κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, εκατοντάδες κορδέλες και χαρτάκια έπεσαν από τις θύρες 4 και 5, με τους φίλους του ΟΦΗ να ανάβουν αρκετά καπνογόνα δημιουργώντας μια όμορφη εικόνα στις εξέδρες.

Η έναρξη του παιχνιδιού έχει καθυστερήσει μερικά λεπτά, έτσι ώστε να μαζευτούν οι κορδέλες και τα χαρτάκια από την εστία που βρίσκεται μπροστά από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ.

Ηράκλειο: Τάσος Βαρδάκης



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved