Αναγεννήθηκε η… Καρδίτσα!

Αναγεννήθηκε η… Καρδίτσα!

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για την Αναγέννηση Καρδίτσας απέναντι στον  ΟΦΗ  με 2-1. Τα γκολ του αγώνα οι  Ντοριβάλ , Αθανασιάδης και Αγρίτης.

Δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας καθώς σε ένα δραματικό παιχνίδι, νίκησε τον ΟΦΗ 2-1.

Δυναμικά ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο στην Καρδίτσα, με την τοπική ομάδα να χάνει σημαντική ευκαιρία στο πρώτο λεπτό του αγώνα, όταν σε σουτ του Ραονέ ο Βεζυρίδης μπλόκαρε την μπάλα. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε το γκολ για την Κρητική ομάδα όταν μετά από ασίστ του Γιακούμπου, ο Αγρίτης δεν έχασε την ευκαιρία και άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ στην κίνηση.

Ακριβώς 10 λεπτά αργότερα, ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου στο πρώτο ημίχρονο ισοφάρισε για την Καρδίτσα. Ο λόγος για τον Ντοριβάλ, που με μια «φωτοβολίδα» από τα 30 μέτρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους φίλους της Αναγέννησης. Το σφύριγμα του διαιτητή δεν άργησε να έρθει, καθώς ο κ. Καλογερόπουλος σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου πριν ακόμα συμπληρωθεί το 45ο λεπτό.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Καρδίτσα μπήκε δυνατά με σκοπό να πετύχει γκολ. Οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς, όμως η καλή αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ δεν άφηνε περιθώρια για επίτευξη δευτέρου τέρματος. Το γκολ για την Αναγέννηση ήρθε στο 71ο λεπτό, όταν από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ, ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του. Οι Κρητικοί πιέσαν για την ισοφάριση, ειδικά στις καθυστερήσεις του αγώνα, όμως ο Πίτκας δεν επέτρεψε την ομάδα του να φύγει από το γήπεδο χωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Β. Καραγιάννης): Πίτκας, Κουτρουμάνος, Μελαμπιανάκης, Μπαντάς, Κάρλος, Ραονέ, Βούκοβιτς, Μπιτελής, Ντοριβάλ (88' Σενόνε), Μπουντούρης (77' Χατζηρίζος), Αθανασιάδης (86΄Ροντρίγκο).

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος (77' Μανούσος), Μπούρμπος, Πίτσος (82' Ζορμπάς), Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Ρούσεφ, Αγρίτης, Γιακούμπου, Βλόνταρτσικ.



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved