«Μας περιμένουν στην γωνία»

«Μας περιμένουν στην γωνία»

Να μην δημιουργήσουν επεισόδια στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ζήτησε ο Ιβάν Ρούσεφ από τον κόσμο του ΟΦΗ.

Με δηλώσεις του στον «Athletic Radio 104,2», ο Βούλγαρος μέσος των Κρητικών, τόνισε ότι πολλές ομάδες δεν θέλουν τον ΟΦΗ στην Super League, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, αλλά και στις φιλοδοξίες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Το αντιμετωπίζουμε όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θέλουμε να το κερδίσουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί πιστεύω στους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και τον κόσμο που θα έρθει για να μας βοηθήσει. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός γιατί πιστεύω ότι μας περιμένουν στην γωνία. Είναι δίπλα μας, δίνει τα χρήματα του για την ομάδα μας και αυτό το βλέπω για πρώτη φορά. Δηλαδή, το Πάσχα πληρωθήκαμε από τον κόσμο. Μας αγαπάει, είναι δίπλα μας και πρέπει να μας βοηθήσει ώστε να μην δώσουμε κανέναν δικαίωμα. Υπάρχουν πολλές ομάδες που δεν θέλουν τον ΟΦΗ στην Super League και όλοι γνωρίζουν τι περιμένει την ομάδα μας».

Για το που υπερέχει ο ΟΦΗ έναντι του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Το πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τα Γιάννενα και θα το αποδείξουμε την Κυριακή. Από τον Δεκέμβριο και μετά έχουμε το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία και θα το δείξουμε και στα play off που θα πάρουμε την άνοδο για την Super League».

Για τα επικείμενα play off:

«Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον, εμείς συνεχίζουμε και είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Στόχος είναι να πάρει την άνοδο η ομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εμείς είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα».

Για το ενδεχόμενο να παίξει ο ΟΦΗ στα play off:

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πάρουμε την αδειοδότηση και μετά υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρουμε απευθείας την άνοδο. Αλλά ακόμα και αν παίξουμε στα play off, είμαστε προετοιμασμένοι και δεν φοβόμαστε κανέναν. Πιστεύω ότι φέτος ο ΟΦΗ δεν θα κάνει τα περσινά λάθη. Είμαστε έμπειροι ποδοσφαιριστές και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Αν γίνει το απόλυτο στην έδρα μας, τότε θα πάρουμε την άνοδο. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη ποιότητα από κάθε άλλη ομάδα και βέβαια η έδρα μας είναι η πιο δυνατή».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ:

«Σίγουρα μας απασχολεί γιατί όπως και να έχει ζούμε από το ποδόσφαιρο. Όμως, όλα τα παιδιά έχουμε βάλει στόχο την άνοδο στην Super League και δεν κοιτάζουμε τίποτα άλλο πέραν της επίτευξης του στόχου».

Για τον εαυτό του:

«Εγώ προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι για να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και πιστεύω ότι μπορώ να δώσω στον ΟΦΗ ακόμα περισσότερα. Θέλω να ανέβει η ομάδα στην Super League ώστε στην συνέχεια να μείνω στον ΟΦΗ, όχι για έναν χρόνο αλλά για αρκετά ακόμα».



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved