«Η διοίκηση έπραξε σωστά»

«Η διοίκηση έπραξε σωστά»

Υπέρ της απόφασης της διοίκησης να μην καταθέσει φάκελα αδειοδότησης, τάχθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, της Πέμπτης (12/5).

Ο προπονητής του Πιερικού, δικαιολόγησε τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, οι οποίοι απέφυγαν να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία, υποστρίζοντας ότι τη χρονική περίοδο που μορούσαν να προβούν σε αυτήν, η ομάδα κινδύνευε με υποβιβασμό. 

«Αν είχαμε 4-5 παιχνίδια ακόμη, πιστεύω ότι θα παίρναμε μια από τις θέσεις των πλέι οφ, όπως βλέπω την ομάδα, τον κόσμο και τη διοίκηση. Κάποιες ομάδες που είναι στα πλέι άουτ, είχαν αρχίσει ήδη τις διαδικασίες για τα πλέι οφ. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο και νομίζω ότι η διοίκηση με την απόφασή της έπραξε πολύ σωστά», ήταν τα πρώτα λόγια του Παπαδόπουλου, ο οποίος στη συνέχεια έκανε έναν μίνι απολογισμό για την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας:

«Μας μένει μια ακόμη αγωνιστική για το τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή χωρίς πλέι άουτ, πράγμα που ήταν ο στόχος μας. Μετά το ματς με τη Δόξα το είχαμε πετύχει κατά 99% αλλά τώρα σωθήκαμε και μαθηματικά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, παίκτες, κόσμο, διοίκηση, προπονητικό τιμ γιατί ή αποστολή μας ήταν πολύ δύσκολη. Όσον αφορά στο ματς με τον ΟΦΗ, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και ικανή ομάδα και με ευχαριστεί το ότι και σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στο ματς με τον Εθνικό Αστέρα, άσχετα αν εκεί δεν ισοφαρίσαμε από θέμα τύχης, αντιδράσαμε, δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, χαρακτήρα νικητή».

Μιλώντας για το τελευταίο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή ο Κορυδαλλιώτης προπονητής τόνισε:

«Μας μένει ένα ακόμη παιχνίδι για να ολοκληρωθεί η σεζόν, με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ομάδα που υπό προυποθέσεις διεκδικεί τα πλέι οφ. Εμείς θα πάμε με ελλείψεις και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά θέλουμε πολύ την 8η θέση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που είχε εξ αρχής ως στόχο την άνοδο».

Αναφερόμενος στο σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν αλλά και τη δική του παρουσία, ο Παπαδόπουλος είπε:

«Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για άλλες δυο βδομάδες, και σε αυτές θα συμμετάσχουν και θα αξιολογηθούν και οι δανεικοί παίκτες μέσα από φιλικά παιχνίδια με ομάδες του Νομού. Έχω ήδη κάνει τις ειδηγήσεις μου, και αρχίζουν επαφές ανάμεσα στη διοίκηση και παίκτες. Μέσα στις επόμενες δυο βδομάδες θα δούμε τις δυνατότητες κάποιων παιδιών που ήταν δανεικοί μέσα από φιλικά παιχνίδια με ομάδες του Νομού. Εγώ σαν προπονητής πρέπει να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Όταν τελειώσει η περίοδος ο προπονητής είναι υποχρεωμένος να κάνει τις εισηγήσεις του, πράγμα που θα συμβεί, ανεξάρτητα από όσα ακούγονται για το ιδιοκτησιακό. Πάντως, ο Πιερικός έχει αξιόλογους παίκτες. Για ορισμένα από αυτά τα παιδιά μάλιστα ομολογώ ότι έχω αλλάξει γνώμη μιας και μέχρι να δουλέψω μαζί τους δεν πίστευα ότι θα μπορούσαν να έχουν θέση στο ρόστερ. Είναι όμως αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και άνθρωποι. Να ξέρετε πάντως ότι ποτέ δε βάζω παίκτες μέσα που δεν αξίζουν. Όταν είσαι σε κάποιο κλαμπ, όπως ο Πιερικός, νομίζω ότι έχεις την ευκαιρία. Εγώ τη μόνη συμβουλή που έδωσα στους παίκτες είναι όταν παίρνουν μια απόφαση σχετικά με το επαγγελματικό τους μέλλον να τη σκέφτονται πολύ καλά. Όσο για μένα έχουμε συμφωνήσει για έναν ακόμη χρόνο, χωρίς όμως να έχουμε υπογράψει. Όπως σας είχα πει βέβαια και παλαιότερα, δεν παίζουν ρόλο για μένα τα συμβόλαια, αλλά το αν σε θέλει κάποιος, κι οι διοικούντες δείχνουν ότι με θέλουν και με εμπιστεύονται».

Ο Παπαδόπουλος δεν παρέλειψε και να αναφερθεί στην παρουσία του, μαζί με το τεχνικό τιμ αλλά και τους ποδοσφαιριστές, στη χθεσινή (11/5) συγκέντρωση του «Club-Melanoleykoi», τους οποίους ευχαρίστησε για τη στήριξη στο πρόσωπό του αλλά και στην ομάδα.

Πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του ο τεχνικός του Πιερικού συνεχάρη το Βατανιακό που κατέκτησε την άνοδο στη Γ' Εθνική, αλλά και την Ακαδημία Πλαταμώνα η οποία προβιβάστηκε στη Δ' Εθνική, όπως και την Α.Ε. Ποντίων που εξσφάλισε τη σωτηρία της.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Δημήτρης Πάππας



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved