«Ούτε καρφίτσα στο γήπεδο»

«Ούτε καρφίτσα στο γήπεδο»

Κάλεσμα στους φίλους του ΟΦΗ να γεμίσουν το γήπεδο στο ματς με τον ΠΑΣ και να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά απηύθυναν οι Αναστόπουλος και Κουτάντος.

Λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Πέμπτης (12/05) ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, παραχώρησε, όπως συνηθίζει συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο. Μάλιστα, παρόντες ήταν και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Παύλος Αδάμος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Αντώνης Κουτάντος.

Τόσο ο Αναστόπουλος όσο και ο Κουτάνος στις δηλώσεις τους στάθηκαν κυρίως στη συμπεριφορά των φιλάθλων που θα βρεθούν στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» ζητώντας τους να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Αρχικά λοιπόν ο κόουτς του ΟΦΗ επεσήμανε: «Πολύ σημαντικό κομμάτι για το ματς της Κυριακής είναι η συμπεριφορά των φιλάθλων μας που είναι η δύναμή μας. Θέλουμε όλοι να τους ευχαριστήσουμε για τη μεγάλη βοήθεια που μας έχουν προσφέρει. Είναι συμπαραστάτες και πρωταγωνιστές αυτή της προσπάθειας. Θα πρέπει ειδικά την Κυριακή οι φίλαθλοί μας να δείξουν τέτοια συμπεριφορά ώστε να είναι παράδειγμα προς μίμηση».

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν θα πάμε στη λογική να μπούμε να κολλήσουμε αυτοκόλλητα. Θα πάμε να παίξουμε τη μπάλα μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να φωνάξουμε και να χαρούμε. Θέλουμε τη νίκη που την έχουμε περισσότερο ανάγκη από τον ΠΑΣ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκρατημένοι αναφορικά με τη συμπεριφορά μας. Ξέρουμε όλοι πως υπάρχει μια ιδιαιτερότητα σε αυτό το ματς και χρειάζεται να έχουμε καλή συμπεριφορά».

Εμμένοντας στο θέμα της συμπεριφοράς των φιλάθλων ο Νίκος Αναστόπουλος, συμπλήρωσε: «Τονίζω το θέμα της συμπεριφοράς πολλές φορές γιατί το παραμικρό μπορεί να μας κοστίσει. Ξέρετε και ξέρουμε πολύ καλή ότι οι φίλαθλοί μας είναι η δύναμη και το όπλο μας. Δεν θα πρέπει ποτέ να χάσουμε αυτό το όπλο».

Ερωτηθείς για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, υπογράμμισε: «Έχουμε κάποια αγωνιστικά προβλήματα που αφορούν τραυματίες. Θα περιμένουμε μέχρι το Σάββατο που είναι η τελευταία προπόνηση να δούμε πώς είναι οι παίκτες. Εμείς έχουμε περισσότερο ανάγκη τη νίκη από τον ΠΑΣ. Είναι επιτακτική για μας. Εμείς έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο από τον ΠΑΣ».

Όσο για το αν θα προβεί σε αποτίμηση της σεζόν, δήλωσε: «Εμείς κοιτάμε να παίξουμε τη μπάλα μας. Όταν λυθούν όλα τα θέματα θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα. Αποτίμηση θα γίνει εφόσον λήξει και το τελευταίο ματς. Επειδή το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την Κυριακή είπα ότι θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα όταν λυθούν όλα τα θέματα».

Κλείνοντας, σχολίασε και την εικόνα της αναμέτρησης με τον Πιερικό την προηγούμενη αγωνιστική: «Η δήλωση των αντιπάλων ότι «είμαστε τυχεροί που δεν χάσαμε» τα λέει όλα. Σε μια έδρα όπως του Πιερικού που είναι δύσκολη, το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ. Το καλό ήταν ότι κάναμε πολλές φάσεις που αν μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα. Το γκολ του Πιερικού μπήκε σε χρονικό σημείο που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Αν έμπαινε και 5 λεπτά πριν τελειώσει το ματς θα αντιδρούσαμε. Πλέον στα επόμενα ματς θα κοιτάξουμε να τελειώνουμε όλες τις ευκαιρίες».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Αντώνης Κουτάντος που δήλωσε: «Εχτές έγινε η σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας θα ήθελα να πω πως το ματς της Κυριακής θα είναι όπως όλα τα άλλα. Παίζουμε με μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα. Επειδή τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό. Είμαστε με το ενάμιση πόδι στη Super League, παρακαλώ τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο χωρίς να πέσει ούτε καρφίτσα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από κόπους δυο ετών ήρθε η ώρα να πάμε εκεί που ανήκει η ομάδα. Ας φωνάξουμε, ας κάνουμε το γήπεδό μας καμίνι αλλά δεν θέλω να πεταχτεί τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Μην τα χαλάσουμε στο τέλος. Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη δυναμική».



Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved