«Έχω εμπιστοσύνη στον Μαχλά»

«Έχω εμπιστοσύνη στον Μαχλά»

Για την φιλική σχέση που έχει με τον Νίκο Μαχλά και τις ενέργειες του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ να κάνει ότι εφικτό για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι, μίλησε ο Στεφάν Ντεμόλ.

Ο τεχνικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα, στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε και σας μετέφερε LIVE το Onsports, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τον Νίκο Μαχλά και τις ενέργειες που κάνει για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής στο «Γεντί Κουλέ». Παράλληλα, ο Βέλγος προπονητής, αναφέρθηκε στην φιλική σχέση που έχει τα τελευταία 15 χρόνια, με τον πρόεδρο των Κρητικών, από την κοινή τους πορεία στην Ολλανδία, ενώ ευχαρίστησε άπαντες για τη συμμετοχή τους στην επίτευξη της ανόδου στην Super League.

«Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα. Όταν ξεκινάμε όλο μαζί πριν από 11 μήνες προσπαθώντας να επιτύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει και το κατακτούμε είναι πολύ ωραίο. Μετά το παιχνίδι της Κυριακής θα ήθελα να ξαναπώ συγχαρητήρια στους παίκτες και σε αυτούς που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής και στους παίκτες που αποχώρησαν στα μέσα της σεζόν και στους παίκτες της Κ20 που μας βοήθησαν όλη τη σεζόν. Όλοι αυτοί οι παίκτες μαζί, μοιράζονται την επιτυχία αυτής της ομάδας. Ο καθένας με διαφορετικό ποσοστό, αλλά το ποδόσφαιρο είναι συνολικό άθλημα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Σε δεύτερο ρόλο θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Γιατί όταν είσαι προπονητής από το εξωτερικό, μπορείς να φέρεις έναν άνθρωπο που τον γνωρίζεις από πριν. Δεν γνώριζα πολλά πράγματα για την Football League. Ο πρόεδρος μου είχε δώσει το δικαίωμα, αλλά επέλεξα να συνεργαστώ με άτομα από την Ελλάδα και είμαι ευχαριστημένος από τον κ. Λάκη Παπαγγέλη, που ήταν ο πρώτος μου βοηθός, που με βοήθησε με το ποδόσφαιρο και τα Γιάννινα, τον Θωμά Γιαννιτόπουλο, προπονητή φυσικής κατάστασης, που με βοήθησε στην προετοιμασία των προπονήσεων και η ομάδα να μείνει σε καλή κατάσταση και να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και να φτάσουμε στον στόχο και τον Ανδρέα Λαυδαριάς, που ήταν προπονητής της δεύτερης ομάδας, αλλά μας βοήθησε όπως του ζητήθηκε. Και να μην ξεχάσω τον Δημήτρη Νιαρχάκο, τον προπονητή τερματοφυλάκων.

Σε αυτούς να προσθέσω τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ κ. Γεωργούλη και τον κ. Σιαράβα που μας βοήθησαν με τα τεκτενόμενα της ομάδας και με τον Φίλιππο και το Χρήστο που ήταν σε καθημερινή βάση οι φυσιοθεραπευτές της ομάδας. Και φυσικά τον γιατρό, κ. Κώστα Πάτρα που μας βοήθησε με τα εργομετρικά, που μπορεί να αξιοποιηθεί παραπάνω από την ομάδα και μας βοήθησε. Και τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στους φροντιστές μας, στον Πέτρο και τον Παύλο που μας βοήθησαν αλλά και τους ανθρώπους των γηπέδων. Αυτά ήταν τα ευχαριστήρια».

Στην συνέχεια, ο Στεφάν Ντεμόλ μίλησε για την αναμέτρηση της Κυριακής (8/5) κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Super League: «Αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής, θεωρώ ότι είχαμε μια καλή αρχή αλλά μετά την επίτευξη του γκολ, επικράτησε μια νευρικότητα στην ομάδα. Κατά την ανάπαυλα μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να διώξουμε το άγχος».

Όσον αφορά στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», υποστήριξε: «Μετά από δύο μέρες ξεκούρασης, ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Πρέπει να σας πω πως οι προπονήσεις, χθες και σήμερα, ήταν πολύ καλές. Δεν έχω δει ούτε 1% διάθεσης διακοπών από τους παίκτες μου, επειδή κατακτήσαμε τον πρώτο μας μεγάλο στόχο και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να είμαστε πρωταθλητές. Έχουμε ακόμα τρεις μέρες πριν το παιχνίδι ενάντια στον ΟΦΗ.

Έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για να πούμε πως κάποιος παίκτης θα είναι εκτός. Βέβαια, δεν θα έχουμε μαζί μας τους Σιαλμά και Ντε Βινσέντι, λόγω καρτών. Πιστεύω πως οι δύο ομάδες που έχουμε ανέβει και ο ΟΦΗ που παραμείναμε στις τρεις πρώτες θέσεις για μεγάλο διάστημα, ήταν οι καλύτερες της κατηγορίας. Παρακολούθησα τον ΟΦΗ πολύ καιρό, ακόμα και μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και την προσθήκη των παικτών και είναι πολύ σημαντικό και καλό να τελειώσει η χρονιά αγωνιζόμενες οι δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Και μετά να κάνουμε μια συνέντευξη Τύπου που θα ευχαριστήσω σχεδόν όλους από τον Τύπο. Αν έχετε ερωτήσεις είμαι έτοιμος να απαντήσω».

Ερωτηθείς για το ντέρμπι με τον ΟΦΗ και την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί για την εν λόγω αναμέτρηση, ο τεχνικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα, απάντησε: «Βλέπω το παιχνίδι από ποδοσφαιρική πλευρά. Είπα και νωρίτερα ότι θα διαγωνιστούν δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Φυσικά, ούτε εμένα, ούτε στους παίκτες άρεσαν αυτά που έγιναν στο πρώτο ματς. Ο πρόεδρος πλήρωσε ένα αρκετά μεγάλο πρόστιμο και δεν ήταν ωραίο και νομίζω ότι από κάποια λάθη, εγώ, οι παίκτες και οι φίλαθλοι να έχουμε μάθει. Και στα Γιάννινα και σε όλη την υπόλοιπη ομάδα. Θέλω να πω πως είμαι παραπάνω από 15 χρόνια με τον κ. Μαχλά, από τον καιρό που πήγε στην Ολλανδία. Είχαμε τον ίδιο μάνατζερ, είχαμε συνευρεθεί πολλές φορές στο Βέλγιο και πιστεύω ότι ο Νίκος (σ.σ. Μαχλάς) θα κάνει ότι είναι εφικτό για να κυμανθεί σε λογικά πλαίσια».

Στο πάνελ της αίθουσας Τύπου των «Ζωσιμάδων», δίπλα στον Βέλγο προπονητή, βρέθηκε ο άμεσος συνεργάτης του, Λάκης Παπαγγέλης και ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Θωμάς Γιαννιτόπουλος, που εκτέλεσε χρέη μεταφραστή.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved