«Τι έκανες ρε τρελέ;»

«Τι έκανες ρε τρελέ;»

Για την ενέργειά του και την ασίστ στον Σιαλμά στο δεύτερο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Εθνικό Αστέρα, μίλησε ο Μανώλης Σκούφαλης.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, σε δηλώσεις του στον «Sentra FM»… αποκάλυψε τα πειράγματα που δέχθηκε από τους συμπαίκτες του για την εκπληκτική σέντρα στο δεύτερο τέρμα, αλλά και για το κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα Γιάννινα.

«Μπήκα από τα δεξιά και στο μυαλό μου ήταν να βγάλω σέντρα, ο αμυντικός ήταν μπροστά μου, έπεσε για τάκλιν και σκέφτηκα να γυρίσω την μπάλα έτσι. Είχα δει πως στην περιοχή ήταν οι Σιαλμάς και Μπακαγιόκο. Η μπάλα ήρθε όπως ήθελε ο Σιαλμάς και πέτυχε το γκολ. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι ήρθαν στο μέρος μου και με πέταγαν κάτω και μου έλεγαν «Τι έκανες τρελέ», ανέφερε αρχικά ο Μανώλης Σκούφαλης, ερωτηθείς αν περίμενε την κατάληξη που θα είχε η συγκεκριμένη φάση.

Όσον αφορά στο τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ και κατά πόσο η ομάδα είναι συγκεντρωμένη για ένα θετικό αποτέλεσμα, τόνισε: «Ουσιαστικά έχουμε ξεφύγει. Αλλά νομίζω ότι θα πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη για να στεφτούμε πρωταθλητές. Από την αρχή εμείς οδηγούσαμε την κούρσα και θα ήταν κρίμα να μην πάρουμε το πρωτάθλημα».

Αναφορικά με τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να μην αποτελεί… ασανσέρ, απάντησε: «Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη, αλλά φέτος πραγματοποιήθηκαν καλές κινήσεις για να ανέβει η ομάδα στην Super League. Οι άνθρωποι εδώ έχουν την εμπειρία και είναι στο χέρι τους η ομάδα να μείνει στην κατηγορία και να κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Ο κόσμος εδώ είναι τρελαμένος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Διψάνε να δουν την ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

Σε ερώτηση για τα προγνωστικά του για τη «μάχη» της ανόδου, δήλωσε: «Εμένα μου άρεσαν και τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας. Και αυτές οι ομάδες αξίζουν να είναι στην Super League. Ο ΟΦΗ μετά τον Γενάρη δυνάμωσε και αξίζει να είναι, αλλά και η Λιβαδειά. Υπήρξαν ομάδες που στο δεύτερο γύρο έκαναν πρωταθλητισμό».

Παράλληλα, ο Μανώλης Σκούφαλης μίλησε και τον παίκτη που θα πρέπει να «κλείσει» ο Ολυμπιακός για την μεσαία του γραμμή: «Μάλλον θα πάμε σε ξένο. Δεν υπάρχουν Έλληνες παίκτες. Πλέον αυτή είναι η αλήθεια. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει πάρα πολύ από το ελληνικό πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι φέρνει κάθε χρόνο πολύ καλούς παίκτες και θα βρει τον ποδοσφαιριστή που θέλει».

Ακόμα, έκανε τις προβλέψεις του για τα φετινά play off για τη Super League: «Θα γίνει «μάχη». Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο φαβορί. Δεν είναι μόνο τα play off. Σε όλο το πρωτάθλημα δεν έχουμε δει καλές εμφανίσεις. Αν ο ΠΑΟΚ εμφανιστεί δυνατός μες την Τούμπα, ίσως να κάνει κάτι. Δεν μου… γεμίζει το «μάτι» ο Παναθηναϊκός. Η ΑΕΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό Βόλου και πλέον έχει άλλη ψυχολογία. Πήρε ένα Κύπελλο, αλλά τιμωρήθηκε η έδρα της. Θεωρώ ότι θα παλέψουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός».

Τέλος, ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέρθηκε και στον τελικό του Champions League: «Τον φοβάμαι τον… τσίχλα (σ.σ. Άλεξ Φέργκιουσον)! Είναι μεγάλη ομάδα η Μπαρτσελόνα. Έχουμε δει πολύ μεγάλη μπάλα. Είναι ένα παιχνίδι ο τελικός και μας έχει αποδείξει ότι η Μάντσεστερ μπορεί να πάρει αυτά τα παιχνίδια. Ο καλύτερος να το πάρει».



Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved