«Μεγάλη ποιότητα ο ΟΦΗ»

«Μεγάλη ποιότητα ο ΟΦΗ»

Σύμφωνα με τον προπονητή του Πιερικού, Σούλη Παπαδόπουλο, ο ΟΦΗ θέλει από το πρώτο λεπτό κάθε αγώνα να πάρει τον έλεγχο του ματς.

Με αφορμή την αναμέτρηση του Πιερικού με τον ΟΦΗ την Κυριακή (08/05) ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης, Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2». Ο κόουτς του Πιερικού λοιπόν εγκωμίασε τον ΟΦΗ ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα των υπόλοιπων ομάδων της Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τις διαφορές που εντόπισε στον ΟΦΗ από όταν τον αντιμετώπισε ως τεχνικός της Βέροιας: «Καταρχάς άλλη ομάδα είναι ο Πιερικός και άλλη ομάδα η Βέροια. Το στοιχείο που παίζει μεγάλο ρόλο στον ΟΦΗ είναι η καλή κυκλοφορία που έχει, ότι διαθέτει μια μεγάλη ποιότητα και θέλει να επιβάλει τον ρυθμό της από το πρώτο λεπτό. Να σας πω την αλήθεια, ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που ήθελε να γίνει αφεντικό του αγώνα από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού και αυτό είναι κάτι που μου άρεσε πολύ».

Για τα περσινά πλέι – οφ: «Από την στιγμή που ο Πανσερραϊκός είχε κερδίσει στο Ηράκλειο, για εμάς ήταν αδύνατο να μπούμε «σφήνα» στα πλέι – οφ. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η κλήρωση των αγώνων των πλέι – οφ. Κοιτάξτε, τα πλέι – οφ δίνουν άλλη ομορφιά στο ποδόσφαιρο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Από την άλλη είναι άδικο για μια ομάδα που κερδίζει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να το χάνει στα πλέι – οφ. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία από την στιγμή που δεν κέρδισε τον Πανσερραϊκό στην έδρα του».

Για την χθεσινή εμφάνιση του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ αγχώνεται πάρα πολύ ενώ χθες δεν το έδειξε. Πιστεύω ότι εκτός έδρας παίζει πιο απελευθερωμένα σε σχέση με τους αγώνες στο Ηράκλειο. Και βέβαια διαθέτει ένα τρομερό ρόστερ που δεν υπάρχει όμοιο του στην κατηγορία. Αυτό που διαπίστωσα στον ΟΦΗ είναι ότι αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στην άμυνα».

Για τις ομάδες που πήραν την άνοδο: «Για να είμαστε δίκαιοι, νομίζω ότι οι καλύτερες, οργανωτικά, ομάδες ήταν ο Παναιτωλικός και τα Γιάννενα. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν ρόλο μόνο αυτά τα στοιχεία αλλά και ο κόσμος. Και αυτές οι δύο ομάδες έχουν κόσμο. Όπως κόσμο έχει και ο ΟΦΗ, δεν το συζητάμε. Ο ΟΦΗ χρειάζεται να οργανωθεί όταν με το καλό πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ. Γιατί αν δεν οργανωθεί, θα αντιμετωπίσει ξανά τα ίδια προβλήματα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι οι ομάδες που βρίσκονται μέχρι την 10η θέση μπορούσαν να παίξουν πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο και να ξεχωρίσουν. Δίχως να θέλω να μειώσω τις υπόλοιπες, υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά από τις υπόλοιπες. Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι χειρότερο από το περσινό. Νομίζω ότι λίγες ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Όλοι προστατεύουν τις ομάδες τους, με τον διάφορο τρόπο. Στις Σέρρες έπαιξε ρόλο η διαιτησία όταν και δεν μέτρησε το καθαρό γκολ που πέτυχε ο ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, σε όλες τις ομάδες υπάρχουν έξυπνοι παράγοντες για να προστατέψουν τις ομάδες τους».

Για τον εαυτό του: «Αν είσαι επαγγελματίας, κοιτάζεις να δουλέψεις εκεί που σου προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες. Θα μπορούσα να μείνω στον Διαγόρα όμως είχε πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Αν δεν αντιμετώπιζε αυτά τα προβλήματα, θα ήταν σίγουρα στα πλέι – οφ. Όλοι κοιτάζουμε τις να βρούμε τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψουμε δίχως προβλήματα».



Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved