«Χαραγμένη στη μνήμη μου»

«Χαραγμένη στη μνήμη μου»

Ξεχωριστή χαρακτήρισε την άνοδο στην Super League με τον Παναιτωλικό ο Μπάμπης Τεννές.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Αγρινίου, σε δηλώσεις του στο «NovaΣπορ FM», αναφέρθηκε στην… δίψα και το πάθος των «καναρινιών» για την επιστροφή στη μεγαλύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, ενώ υποστήριξε πως θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά.

«Ειλικρινά η χαρά που παίρνεις είναι ξεχωριστή. Είμαι αρκετά χρόνια στον χώρο. Άλλα χρόνια ήταν καλά και άλλα άσχημα», ήταν το πρώτο του σχόλιο για το γεγονός πως κατέφερε να πανηγυρίσει την άνοδο με μία ακόμα ομάδα.

Στην συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής μίλησε και για τις διαφορές που έχει ο Παναιτωλικός με τις προηγούμενες ομάδες που είχε: «Θεωρώ πως ήταν η δίψα και το πάθος, γιατί 33 χρόνια είναι πάρα πολλά για μια πόλη που δεν έχει και άλλα ενδιαφέροντα και εκεί όπου ο Παναιτωλικός είναι τρόπος ζωής».

Όσον αφορά στην διοικητική οργάνωση της ομάδας, απάντησε: «Υπάρχει ένας πρόεδρος, ο κ. Κωστούλας, που εάν έρθετε να δείτε τις εγκαταστάσεις, την οργάνωσή του και το γήπεδο, θα καταλάβετε ότι όλα έχουν γίνει με μεράκι και πολλά έξοδα. Επειδή έχει μια κουλτούρα, μακριά από το ελληνικό πρωτάθλημα, που ταλαιπωρήθηκε για 6 χρόνια. Έχει δώσει πολλά πράγματα και χρειάζεται να δικαιωθεί».

Για την παραμονή του και τη νέα χρονιά, ανέφερε: «Χωρίς να έχω κάνει καμία επίσημη συζήτηση, βγήκε ο πρόεδρος και είπε ότι συνεχίζουμε. Δεν υπάρχει λόγος να φέρω αντίρρηση. Θέλω να συνεχίσω».

Ερωτηθείς αν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που δεν θα ήθελε να «χάσει» με μεταγραφή, ο Μπάμπης Τεννές, τόνισε: «Ο παίκτης που κινδυνεύει να φύγει είναι ο Θεοδωρίδης και δεν θα ήθελα να φύγει».

Ακόμα, αναφέρθηκε και στο δυσκολότερο σημείο της φετινής χρονιάς, όπου… φοβήθηκε για την άνοδο: «Περάσαμε μια δύσκολη στιγμή με τα Γιάννινα. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο με καλή δική μας παρουσία, κερδίζαμε 1-0 και με αποβολή του ΠΑΣ, δημιουργήθηκε μια φάση και μετά όλοι έπρεπε να το αποδώσουμε στην αδικία ότι μας κυνηγάνε και πίστεψα ότι μπορούμε να αποπροσανατολιστούμε τελείως».

Για τους παίκτες που θα ήθελε να έχει στην διάθεσή του τη νέα χρονιά, απάντησε: «Έχει μεγάλη διαφορά η Football League με την Super League. Η ομάδα αυτή έχει κάνει πολύ καλή πορεία με καλές εμφανίσεις, αλλά χρειάζονται και μεταγραφές με έμπειρους παίκτες».

Όσον αφορά στην οργάνωση των Ακαδημιών του Παναιτωλικού, υποστήριξε: «Όπως ξέρετε, υποχρεούμαστε να έχουμε ομάδες Κ21 και Κ17. Υπάρχουν δύο ομάδες πιο μικρών ηλικιών με τους προπονητές τους, που για το ελληνικό πρωτάθλημα λειτουργούν υπέροχα».

Για το αν υπάρχει η ίδια διάθεση από την πλευρά του Παναιτωλικού και για τη νέα χρονιά, δήλωσε: «Αν πάρω την χθεσινή ημέρα βλέπω μεγαλύτερη διάθεση. Είχα την τύχη να πάρω την άνοδο και σε άλλες ομάδες, αλλά αυτή θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό μου».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν η άνοδος των ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικού δυναμώνουν το ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε: «Συμφωνώ απόλυτα, αλλά από την άλλη βλέπετε ότι ομάδες που αποχαιρετούν την κατηγορία είναι ομάδες που έχουν ιστορία και δυναμική».



Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
Σάλος με το σχόλιο του Τσιλαβέρτ για τον θάνατο του Μενότι: «Οι πίθηκοι είμαστε ακόμα ζωντανοί...»
Σάλος με το σχόλιο του Τσιλαβέρτ για τον θάνατο του Μενότι: «Οι πίθηκοι είμαστε ακόμα ζωντανοί...»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο ελίτ Τσβάιερ διευθύνει τη ρεβάνς των ημιτελικών
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο ελίτ Τσβάιερ διευθύνει τη ρεβάνς των ημιτελικών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved