Μοιρασιά στη Φυλή

Μοιρασιά στη Φυλή

Στο 0-0 έμειναν Θρασύβουλος και Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο της Φυλής.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο αυτοί που έφτασαν πρώτοι πιο κοντά στο γκολ ήταν οι παίκτες του Θρασύβουλου. Συγκεκριμένα στο 6’ ο Μουστόγιαννης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ζαχαρόπουλος έπιασε το σουτ με τον Καρακώστα να βρίσκεται στη σωστή θέση και να αποσοβεί το γκολ.

Η Αναγέννηση συνέχεια να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν «φλύαρη» καθώς οι γηπεδούχοι έβρισκαν τον τρόπο να γίνονται απειλητικοί. Στο 16’ λοιπόν ο Μουστόγιαννης και πάλι από δεξιά τροφοδότησε τον Ζαχαρόπουλο που πήρε την κεφαλιά αλλά ο Καρακώστας έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε.

Ενώ από την εικόνα του αγώνα φαινόταν πως το γκολ δεν θα αργούσε να έρθει για τον Θρασύβουλο, στο 22’ ο Μάντζιος προέβη στην πρώτη του αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Μουστόγιαννης αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Μπακασέτας.

Ωστόσο, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους η ομάδα της Φυλής απείλησε για ακόμη μια φορά την εστία του Καρακώστα με τον Ζαχαρόπουλο να πιάνει την κεφαλιά για να διώξει σε κόρνερ ο πρώτος. Έτσι, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν διέφερε πολύ από το πρώτο 45λεπτο. Μάλιστα ο τεχνικός των γηπεδούχων, Άκης Μάντζιο,ς δεν άργησε να ολοκληρώσει τις αλλαγές του καθώς στο 63’ πέρασε στο ματς τους Σταμόγιαννο και Λαγκλέ αντικαθιστώντας τους Πλαηγεώργο και Νικλητσιώτη, αντίστοιχα.

Όμως παρά τις προσπάθειες των δυο ομάδων το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη. Έτσι, ο Θρασύβουλος έφτασε τους 33 βαθμούς και η Αναγέννηση Καρδίτσας τους 30.

Οι συνθέσεις

Θρασύβουλος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Βασιλείου, Ζώνας, Νικλητσιώτης (63’ Λαγκλέ), Παπαθανασίου, Πρίπου, Βαλεριάνος, Μουστόγιαννης (22’ Μπακασέτας), Κατσίκης, Παληγεώργος (63’ Σταμόγιαννος), Ζαχαρόπουλος

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βάιος Καραγιάννης): Καρακώστας, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δούκας, Κάρλος, Σενόνε, Ντοριβάλ, Θεοδοσιάδης, Βούκοβιτς, Μπουντούρης, Ροντρίγκο

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ



Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved