33 χρόνια ήταν αρκετά!

33 χρόνια ήταν αρκετά!

Στην Super League θα αγωνίζεται από την νέα χρονιά ο Παναιτωλικός, καθώς επικράτησε του Διαγόρα Ρόδου με 3-0 και «σφράγισε» και μαθηματικά την άνοδο μετά από 33 χρόνια.

Με σκόρερ τους Καραμαλίκη (20΄), Θεοδωρίδη (50΄) και Μπουμάλ (89΄), ο Παναιτωλικός πήρε το πολυπόθητο τρίποντο απέναντι στον Διαγόρα Ρόδου και πλέον άπαντες στο Αγρίνιο προετοιμάζονται για την νέα σεζόν, όπου τα «καναρίνια» θα αγωνίζονται στην Super League.

Η ομάδα του Αγρινίου ήθελε έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας για να επιστρέψει μετά από 33 χρόνια στα «σαλόνια» της «μεγάλης» κατηγορίας και ο κόσμος που κατέκλεισε το γήπεδο του Παναιτωλικού, δεν άφησε περιθώρια στους παίκτες του Διαγόρα να πιστέψουν ότι μπορεί να επιστρέψουν στην Ρόδο με θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη έφτασε στο Αγρίνιο χωρίς ουσιαστικό στόχο, μιας και τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν της επιτρέπουν να ελπίζει σε άνοδο στην Super League και σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες, δεν μπόρεσε να σταθεί άξια στις απαιτήσεις του αγώνα.

Οι Αγρινιώτες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 1ο λεπτό έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Χειμωνέττος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ο επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους συνεχίστηκε και στο 16΄ πάλι ο Χειμωνέττος με εκπληκτική επέμβαση είπε «όχι» στην κεφαλιά του Γκούρμα.

Το γήπεδο του Παναιτωλικού πήρε «φωτιά», όταν ο Καραμαλίκης στο 20΄ με ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θεοδωρίδη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον νεαρό  τερματοφύλακα των Ροδιτών να μην μπορεί να αντιδράσει.

Η ατυχία χτύπησε την… πόρτα των γηπεδούχων στο 26΄, καθώς ο Μουμίν ένιωσε τράβηγμα στο αριστερό του πόδι και ο Τεννές πέρασε στο γήπεδο τον Δέντσα.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι μετά το 1-0 και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 39΄, όταν μετά από το σουτ του Μαριεττάκη, ο Τζενάμο βγήκε λανθασμένα από την εστία του, όμως ο Εντζεγκουέλε απομάκρυνε την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή και καταλήξει στα δίχτυα της εστία του Παναιτωλικού.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄, οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» την νίκη και παράλληλα την άνοδο, μετά το κερδισμένο πέναλτι του Μπαϊκαρά από τον Γεωργίου και τον Θεοδωρίδη να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα, στέλνοντας  στον 7ο ουρανό τους φιλάθλους της ομάδας, που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν ούτε λεπτό.

Μετά το 2-0, ο Διαγόρας προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν επέτρεψαν τον Τζενάμο να απειληθεί, ενώ στην συνέχεια οι παίκτες του Παναιτωλικού έριξαν αισθητά την απόδοσή τους, προκειμένου να κρατήσουν δυνάμεις για τα πανηγύρια, καθώς μετά το τέλος του αγώνα ακολουθεί… φιέστα!

Το… κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Μπουμάλ στο 89΄, καθώς με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα όπως σας την μετέδωσε το Onsports, πατώντας ΕΔΩ.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved