«Για το κάτι παραπάνω»

«Για το κάτι παραπάνω»

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στον κυριακάτικο αγώνα της Δόξας Δράμας στην Βέροια θα είναι ο στόπερ των «Μαυραετών», Άγγελος Βέρτζος, που επιστρέφει ως αντίπαλος στην Ημαθία.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, που ξεχωρίζει για το πάθος του, «έδεσε» αρμονικά στα μετόπισθεν με τον Γιώργο Καρακώστα, με τους δυο στόπερ να συμβάλλουν καταλυτικά στην πρόσφατη επιτυχία με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βέρτζος, μετά από δυο χρόνια στους Βεροιώτες, θα αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στην «Βασίλισσα», ενώ παλιότερα έπαιξε ακόμα σε Αχαρναϊκό, Πανηλειακό, Προοδευτική και Άγιο Δημήτριο.

Ο ίδιος μιλώντας στο dramagoal τόνισε για τις ιδιαιτερότητες: «Είναι λογικό να επηρεάζεται ένα ποδοσφαιριστής όταν επιστρέφει στην έδρα της προηγούμενης ομάδας του, όπως συμβαίνει και με μένα. Έζησα χαρές εκεί, αλλά δεν μου φέρθηκαν σωστά κι αυτό δεν το ξεχνώ. Στη Δράμα με σέβονται και γιʼ αυτό γουστάρω να παίζω για τη Δόξα. Είμαι επαγγελματίας και τέτοιες καταστάσεις έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο πως θα νικήσει η Δόξα και τίποτα άλλο. Πάμε για να νικήσουμε και να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ μία αγωνιστική πριν από το τέλος».

Για να συνεχίσει ο Άγγελος Βέρτζος: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την εκτίμηση που δείχνει στο πρόσωπο μου. Θα το επαναλάβω ότι αυτό που ζω εδώ από τους φίλους της Δόξας είναι μοναδικό. Αναγνωρίζουν όχι μόνο σε μένα, αλλά σε όλους τους παίκτες το πάθος που καταθέτουν σε κάθε παιχνίδι και απλά είμαι υποχρεωμένος να τα δίνω όλα όποτε κληθώ να παίζω. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα πήραμε μια τονωτική ένεση για τη ψυχολογία μας ειδικότερα μετά την ήττα από τον Πιερικό. Αποκτήσαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πατάμε καλύτερα στο γήπεδο γιατί πλέον απέχουμε μόλις ένα βαθμό από τα πλέι οφ. Αποδείξαμε ότι αξίζαμε αυτή τη θέση και πλέον απελευθερωμένοι θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από τη διαδικασία των αγώνων κατάταξης».

«Δεν μας το στερεί κανείς»

Κλείνοντας, ο Βέρτζος σχολίασε: «Είναι αδιανόητο να μην μετέχει η Δόξα στα πλέι οφ, έστω και αν σε δεύτερο βαθμό δικαιωθούμε, όπως περιμένουμε. Αυτό το κερδίσαμε με τον ιδρώτα μας και δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς. Ειδικά από τη στιγμή που η διοίκηση είναι άψογη απέναντι μας. Είναι η καλύτερη με την οποία συνεργάστηκε μέχρι τώρα στην καριέρα μου, πληρώνει πάντα στην ώρα της».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved