Βήτας: «Κάνουν μαύρη προπαγάνδα»

Βήτας: «Κάνουν μαύρη προπαγάνδα»

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Βήτας, υποστήριξε ότι ο εισβολέας στον αγώνα με τον ΟΦΗ δεν χτύπησε τον Βεζυρίδη.

Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση των Ηπειρωτών, μίλησε στο κρατικό ραδιόφωνο και τόνισε ότι δεν υπάρχει επίθεση από τον οπαδό που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» προσθέτοντας πως όσοι θέλουν να αποδείξουν το αντίθετο, κάνουν μαύρη προπαγάνδα εναντίον του ΠΑΣ.

«Κατά τη διάρκεια της υπεράσπισης του ΠΑΣ, αν είπε για τα αυτοκόλλητα: «Δείτε το βιντεάκι στην ιστοσελίδα gianninasports.gr. μάθαμε τελευταία στιγμή τι έκανε αυτός, γιατί ψάχναμε επτά μέρες να δούμε τι έγινε και δεν μιλάγαμε. Πριν δείξει η τηλεόραση τον κ. Βεζυρίδη να δείχνει τον οπαδό. Επιμένω σε αυτό που σας λέω. Δεν μπαίνω στο ηθικό δίλλημα να πω αν το κάνει σωστά ή λάθος. Υπήρχε κάτι που δεν έδειξε η κάμερα», είπε αρχικά ο κ. Βήτας, για να προσθέσει: «Τι γίνεται όταν πλησιάζει ο οπαδός τον κ. Βεζυρίδη; Τον χτύπησε, όπως λέει ο ίδιος; Αντέδρασε δικαιολογημένα ο ποδοσφαιριστής; Ακούστε την περιγραφή του βίντεο, δείτε με τα μάτια σας και σας καλώ να δείτε αν έχω κάνει λάθος και έχω κάνει σφάλμα, να με διασύρεται».

Σε ερώτηση για το τι έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο κ. Βήτας επισήμανε ότι: «Δεν υπήρχε επίθεση. Δεν είναι μόνο για να γλιτώσουμε την τιμωρία. Δεν μπορεί να μας αγαπάει όλη η Ελλάδα και ξαφνικά να διασύρεται μια ολόκληρη πόλη, μια ομάδα κι ένα γήπεδο έτοιμα για την Superleague και να κυκλοφορεί ότι εμείς δέρνουμε κόσμο. Δεν είμαστε τρελοί. Δεν είναι δυνατό να έχει χτυπηθεί ποδοσφαιριστής και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να ζητάει από την ΠΑΕ ΟΦΗ να ζητήσει συγγνώμη. Ο κ. Χριστοβασίλης θέλει να συνεχίσει να κοιτάει τον κόσμο στα μάτια», ενώ για το αν ξέρουν τον «δράστη», πρόσθεσε: «Η αστυνομία γνωρίζει τον εισβολέα και εμείς ξέρουμε ποιος είναι. Θα στραφούμε νομικά εναντίον του. πρόκειται για ένα γραφικό άνθρωπο που θέλει να διεκδικήσει με κάποιο τρόπο δημοσιότητα. Δε με ενδιαφέρει γιατί το κάνει. Αν με ρωτάτε γιατί πήγε να κολλήσει το αυτοκόλλητο, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν μπορώ να εξηγήσω μια ακατανόητη συμπεριφορά».

Ο Γιώργος Βήτας, πρόσθεσε ακόμα ότι: «. Υπήρχαν κροτίδες, υπήρχαν οπαδοί που φορούσαν γιλέκα και προσπαθήσαμε να τους απομακρύνουμε γιατί ήταν πίσω από τις πινακίδες. Έγινε και η εισβολή κακώς, κανείς δεν πρέπει να μπει μέσα, είναι κρυστάλλινο και ξεκάθαρο αυτό. Από αυτό όμως ως το να πούμε ότι μπήκε μέσα αυτός ο κύριος και να λέει ο τερματοφύλακας ότι τον χτύπησε σε σημείο να πάει στο νοσοκομείο, είναι μαύρη προπαγάνδα».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved