Ζήτησε… εκδίκηση

Ζήτησε… εκδίκηση

Το σύνθημα για τη νίκη στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, έδωσε ο Στέφαν Ντεμόλ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (5/5).

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να πάρουν εκδίκηση για τη κακή εμφάνιση στο ματς με τη Δόξα Δράμας, καλώντας τους με τον έμμεσο αυτόν τρόπο, να κυνηγήσουν την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφαν Ντεμόλ:

«Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη που σήμερα πραγματοποιούμε την συνέντευξη στο Πανηπειρωτικό διότι έχουμε γεύμα και ήταν πιο εύκολο. Πραγματοποιούμε αυτό το γεύμα ώστε να συνεχίσουμε και να δυναμώσουμε το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όσον αφορά τα νέα της εβδομάδας λίγο πολύ τα γνωρίζετε. Έχουμε τέσσερις παίκτες εκτός λόγω καρτών.

Ο Τζάνης έχει έναν μικροτραυματισμό και δεν θα προλάβαινε να τον ξεπεράσει και να δώσει το παρόν την Κυριακή οπότε αποφασίσουμε να τον δηλώσουμε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ώστε να τον έχουμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Αν μπορούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα θα επιλέγαμε να παίξει με τον Εθνικό Αστέρα και να απουσιάζει την επόμενη αγωνιστική με τον ΟΦΗ.

Ο Βάντερσον έκανε χτες δυνατή προπόνηση δίχως μπάλα και σήμερα ακολούθησε όλο το πρόγραμμα και πήρε μέρος στο οικογενειακό δίτερμα. Θα περιμένουμε ως αύριο να δούμε πως θα ανταποκριθεί ο αστράγαλος του. Ελπίζουμε να ακούσουμε καλά νέα.

Πρέπει να πάρουμε εκδίκηση για την κακή εμφάνιση στην Δράμα. Η Δόξα έχει δείξει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα οπότε η ήττα δεν είναι το κυριότερο πρόβλημα. Πρόβλημα ήταν ότι δεν μπήκαμε δυνατά στην αναμέτρηση.

Όσο το παιχνίδι ήταν 1-0 δημιουργήσαμε 1-2 μικροευκαιρίες με τους Μπακαγιόκο και Κώτσιο ωστόσο δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήταν η πρώτη φορά που δεχτήκαμε δύο τέρματα και ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Διαπίστωσα καλή ανταπόκριση από τους παίκτες στις προπονήσεις.

Η κούραση είναι αναπόφευκτη. Ο στόχος είναι σημαντικός άρα όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν 100% των δυνατοτήτων τους. Αν είναι εύκολο ή δύσκολο το παιχνίδι θα το ξέρουμε την Κυριακή μετά τις 17:15. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα. Κερδίσαμε δύσκολα. Οι παίκτες θα είναι έτοιμοι και πρέπει να πολεμήσουν ως το τέλος».

Σε σχετική ερώτηση για πιθανές αλλαγές στην ενδεκάδα, είπε:

«Την Κυριακή θα υπάρξουν κάποιες. Αφού είμαστε στην πρώτη θέση πιστεύω έχω κάνει τις ενδεδειγμένες κινήσεις. Άλλωστε εγώ είμαι αυτός που βλέπω καθημερινά τους παίκτες στις προπονήσεις».

Αναφορικά με τη δήλωση περί απώλειας του τίτλου, ο Βέλγος προπονητής, δήλωσε:

«Δεν θεωρώ ότι χάσαμε το πρωτάθλημα. Αντιθέτως πιστεύω ότι χάσαμε μία καλή ευκαιρία να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα στην θέση του είμαστε τώρα. Αν τελείωνε σήμερα θα ήμασταν πρώτοι. Πρώτος στόχος είναι την Κυριακή να πάρουμε την άνοδο. Αν χρειαζόμαστε βαθμό στον ΟΦΗ θα πάμε για αυτόν στον ΟΦΗ».

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, κληθείς να σχολιάσει τον υποβιβασμό του Ηρακλή, τόνισε:

«Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Στην πρώτη μου χρονιά ως προπονητής στο Βέλγιο κέρδισα την άνοδο με ομάδα της Β΄ Εθνικής ωστόσο δεν πήραμε τα ανάλογα χαρτιά και δεν πανηγυρίσαμε την άνοδο. Πρέπει να υπάρχει έλεγχος.»



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved