«Δεν επαναπαυόμαστε»

«Δεν επαναπαυόμαστε»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη (4/5) στον “Αγρίνιο 9.37 fm” και στην εκπομπή “Αθλητικό μαγκαζίνο”, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, μίλησε για τη νέα σεζόν, τα έργα στο γήπεδο, το μπάτζετ και πολλά άλλα.

Αναφορικά με την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου, προανήγγειλε κατασκευή κερκίδας περίπου χιλίων θέσεων στον χώρο που υπάρχει πίσω από το τέρμα. Είπε πως οι σχετικές αποφάσεις γι’ αυτό θα παρθούν μέσα στην εβδομάδα. Θα πρόκειται για μία μεταλλική κατασκευή πολύ καλής ποιότητας και προδιαγραφών, με πλαστικά καθίσματα και σκεπαστό ένα μεγάλο κομμάτι της. Μπορεί, όπως είπε να αρχίσει να κατασκευάζεται ακόμη και από την ερχόμενη εβδομάδα και να ολοκληρωθούν οι εργασίες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. «Δυστυχώς δεν μας παίρνουν οι χρόνοι για ποιο μεγάλες κατασκευές με μπετόν, όπως για παράδειγμα η προσθήκη που είχαμε σχεδιάσει για την μικρή κερκίδα η οποία θα μπορούσε να φτάσει σε χωρητικότητα τις τέσσερις χιλιάδες θέσεις και συνολικά του γηπέδου περίπου στις οκτώ χιλιάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης προανήγγειλε συνολική αντικατάσταση του χλοοτάπητα, αλλά και της υποδομής που αυτή τη στιγμή υπάρχει κάτω από αυτόν, αποστραγγιστικό σύστημα κλπ.

Σε ποσοστό είκοσι με εικοσιπέντε τις εκατό, προσδιόρισε την αύξηση του μπάτζετ της ομάδας για τη νέα σεζόν σε σχέση με πέρυσι. Αυτό σημαίνει, όπως είπε, μία συνολική δαπάνη κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια όπως τόνισε, στόχος είναι αυτό το ποσό να μπορεί να ισοσκελιστεί με τα αυξημένα έσοδα που θα υπάρχουν στην παραπάνω κατηγορία.

Σχετικά με την παραμονή ή όχι του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν, παρότι διευκρίνησε ότι δεν έχει γίνει κάποια τελική κουβέντα επ’ αυτού με τον έμπειρο προπονητή, ουσιαστικά προεξόφλησε την παραμονή του.

Όταν ρωτήθηκε για το αν η άνοδος και η εξασφάλιση της παραμονής στην Super League, αποτελεί την οροφή του Παναιτωλικού του Φώτη Κωστούλα και αν υπάρχουν σκέψεις στο μέλλον για έξοδο ίσως στην Ευρώπη, απάντησε: «Κανείς δεν πρέπει να επαναπαύεται και εμένα δεν μου αρέσει να επαναπαύομαι. Εφόσον στήσουμε σωστά την ομάδα και μείνουμε στην κατηγορία αυτά τα χρόνια που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τον βασικό κορμό και την δύναμη που χρειάζεται για να παραμένουμε, ο στόχος είναι εκεί. Ο στόχος του να παίρνει κανείς κάτι ακόμα, δεν πρέπει να λείπει από κανέναν σχεδιασμό. Είναι πάντα στους στόχους να πηγαίνουμε κάθε φορά πιο ψηλά και πιο μακριά».

Για το αν μπορεί να σταδιοδρομήσει στη Super League ο Παναιτωλικός του «καθαρού ποδοσφαίρου» ανέφερε: «Βεβαίως και μπορεί και δεν μπορούμε να πούμε ότι όλες οι ομάδες στη Super League ή στην Football League ασχολούνται με το παρασκήνιο.

Για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το τι κατά την γνώμη του πρέπει να γίνει, κυρίως από την πλευρά της πολιτείας για να βρει το δρόμο του, ανέφερε: «Το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα θεωρώ ότι είναι η ατιμωρησία. Έχει γίνει η σημαία όσων θέλουν να κάνουν ζημιά στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί καμία οργανωμένη μοντέρνα χώρα να ζήσει χωρίς την τιμωρία. Εδώ δεν τιμωρείται κανείς. Είδαμε για παράδειγμα τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου, ξέρουμε ότι έγιναν κάποιες συλλήψεις. Ακούστηκε τίποτα την άλλη μέρα ότι αυτοί θα πάνε στον εισαγγελέα και θα προχωρήσουν σε δίκη; Όχι. Και τι έγινε; Δεν γίνονται αυτά σε άλλη χώρα».

Στο κλείσιμο ζήτησε από τον κόσμο να έχει σωστή συμπεριφορά χωρίς ακρότητες την Κυριακή μετά το ματς με τον Διαγόρα, για να χαρούν όλοι και να γιορταστεί όπως πρέπει η επιτυχία της ανόδου.



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved