«Δοκιμασία με ΠΑΣ»

«Δοκιμασία με ΠΑΣ»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ βλέπουν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ως ένα τεστ για τη συμπεριφορά του κόσμου.

Στην τελευταία αγωνιστική της Football Leagueο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεδομένου λοιπόν του τεταμένου κλίματος μεταξύ των δυο ομάδων, υπάρχουν φόβοι για το πώς θα «υποδεχτούν» τους αντιπάλους οι φίλοι των γηπεδούχων. Ωστόσο με δηλώσεις τους στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων το εν λόγω θέμα επισημαίνοντας πως το συγκεκριμένο ματς αποτελεί τεστ για όλους.

Αρχικά λοιπόν ο πρόεδρος των «Κρητών», Μιχάλης Πλατάκης, τόνισε: «Για μας είναι ένα τέστ. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν.Θα κάνουμε συναντήσεις πριν το παιχνίδι, θα οργανωθούμε καλά. Το παιχνίδι αυτό είναι μια πρόβα τζενεράλε για τα πλέι-όφ. Συζητήσαμε με το Μαχλά την πρόταση Τζώρτζογλου. Ο Μαχλάς ήταν εξ’ αρχής αρνητικός σε αυτό. Ηθελε το παιχνίδι να γίνει στο γήπεδο μας. Εμείς του δεσμευτήκαμε ότι θα περιφρουρήσουμε τις θύρες 4-5 και του ζητήσαμε να μας εμπιστευτεί γιατί φέτος δεν τον έχουμε προδώσει. Η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια της ομάδας μας είναι εκπληκτική».

Επίσης, ο αντιπρόεδρος των «Snakes», Γιώργος Τσαγκαρουλάκης, επεσήμανε: «Γνωρίζουμε τα ρίσκα του παιχνιδιού. Και τα γνωρίζει και ο πρόεδρος. Πρώτη φορά θυμάμαι τον ΟΦΗ τόσο συσπειρωμένο. Είπαμε και εμείς στον πρόεδρο την πιθανότητα να γίνει κάτι αυθόρμητο από κάποιον που μπορεί να κάνει κακό. Όμως η φυσική μας έδρα είναι το Γεντί Κουλέ. Το Παγκρήτιο στάδιο δεν ήταν ποτέ το γήπεδο που ζέστανε τον κόσμο του ΟΦΗ. Θα είναι και για μας το παιχνίδι ένα καλό τεστ, ενόψει των πλέι-όφ. Θα κριθούμε όλοι σε αυτό το παιχνίδι.

Αυτός που αγαπάει την ομάδα θα προτιμήσει να χτυπήσει το κεφάλι του παρά να κάνει κακό στον ΟΦΗ. Εμείς πιστεύουμε στον κόσμο μας και θεωρούμε ότι μπορεί να τα καταφέρει .Θέλει πολύ προσοχή το παιχνίδι. Δώσαμε διαβεβαιώσεις στον πρόεδρο ότι θα τα καταφέρουμε. Θα ξεκινήσουμε μια προσπάθεια ενημέρωσης όλων των μελών μας για το γεγονός ότι το παιχνίδι με τα Γιάννενα είναι ένα παιχνίδι και τίποτε άλλο. Είναι πολύ πιθανό και το παιχνίδι αυτό να μην έχει τελικά και βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πρέπει να περάσει το παιχνίδι όπως και όλα τα υπόλοιπα. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Σε ένα κίνημα όπως αυτό του ΟΦΗ που έχει πολλά μέλη, είναι δύσκολο να καθοδηγήσεις απόλυτα μια τέτοια μάζα.

Ο ρόλος του συνδέσμου είναι να κάνεις προτάσεις και υποδείξεις. Το να πιάσεις κάποιον και να τον πας φυλακή δεν είναι ο δικός μας ρόλος. Το αποτέλεσμα φέτος είναι εμφανές. Και σε μια συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή μας έδωσε συγχαρητήρια για την συμπεριφορά μας. To Crash Test για όλους μας θα είναι το παιχνίδι με τα Γιάννενα και αυτό το ξέρουμε. Εμείς δεν μπορούμε να περιφρουρήσουμε. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα μέλη μας, ο κάθε σύνδεσμος, αλλά και κάποιον που θα θελήσει να παρεκτραπεί. Θα χρειαστούμε σε αυτό την βοήθεια όλου του κόσμου. Ο ΟΦΗ περνάει μια δύσκολη καμπή και αυτός που θα κάνει το λάθος βλάπτει την ομάδα και την προσπάθεια που κάνει».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved