«Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας»

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας»

Με δικό του γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του ΑΟΤ επί της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο».

Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης παραχωρώντας αποκλειστική συνέντευξη στο Onsports αναφέρθηκε για το όχι και πολύ καλό πρόσωπο, που παρουσίασε η ομάδα του την Κυριακή (1/5) το απόγευμα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στους «γαλάζιους».

Μάλιστα, ο έμπειρος επιθετικός έστειλε πρόσκληση στους οπαδούς των Τρικάλων να γεμίσουν το γήπεδο, στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Ιωνικό, ενώ εξέφρασε την ανάγκη των ποδοσφαιριστών να έχουν τον κόσμο δίπλα τους.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαγγέλη Κοντογουλίδη στο Onsports:

Αν και δυσκολευτήκατε την Κυριακή (1/5) τελικά καταφέρατε να φύγετε με το «διπλό» από το «Ελ Πάσο»...

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ίσως επειδή προερχόμασταν και από διακοπές του Πάσχα, δεν εμφανιστήκαμε πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο. Στην αρχή του παιχνιδιού, μπήκαμε νωθρά, αλλά με το πέρασμα του χρόνου καταφέραμε να ισορροπήσουμε και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Όσον αφορά τώρα την Καλλιθέα, παρόλο που βρίσκεται στην τελευταία θέση, το πάλεψε και γενικότερα στο πρωτάθλημα δείχνει πολύ καλό πρόσωπο».

Πλέον με αυτή τη νίκη ανεβήκατε στη 4η θέση της βαθμολογίας. Αισιόδοξος για τη συνέχεια;

«Σίγουρα, αυτή η νίκη μας έχει δώσει ένα σημαντικό προβάδισμα. Θέλουμε όμως άλλη μία νίκη έτσι ώστε να είμαστε 100% σίγουροι. Από εκεί και πέρα θα δούμε και τι θα γίνει με την αδειοδότηση. Ελπίζω να έχει αίσιο τέλος αυτή η υπόθεση. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια, που ακολουθούν».

Την ερχόμενη αγωνιστική θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τον  ψυχωμένο Ιωνικό, παρόλο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πως το βλέπεις αυτό το ματς;

«Σίγουρα, ο Ιωνικός θα έρθει να διεκδικήσει ότι καλύτερο. Πιστεύω ότι αν εμείς δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Από τα δικά μας πόδια εξαρτάται.».

Την Κυριακή (1/5) είδαμε αρκετούς οπαδούς του ΑΟΤ να βρίσκονται για ακόμη μια φορά στο πλευρό σας. Πες μας δύο λόγια γι’ αυτό.

«Ο κόσμος για ακόμη μια φορά βρέθηκε στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Το θέλουμε κοντά μας και περιμένουμε την Κυριακή να γεμίσει το γήπεδο. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και τους χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο».

Κάνε μου ένα σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα.

«Το φετινό πρωτάθλημα θα το χαρακτήριζα αξιόλογο. Αν εξαιρέσουμε τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ξεχώρισαν από την αρχή,  στο πρωτάθλημα υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες. Βέβαια, και εμείς αν δεν είχαμε κάνει στην αρχή κακό ξεκίνημα, τότε και εμείς θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε πολύ ψηλά. Επίσης θα ήθελα να πω και για την διαιτησία, ότι φέτος είναι πάρα πολύ καλή, τουλάχιστον τα Τρίκαλα δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αν εξαιρέσουμε 2-3 παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές το πρωτάθλημα της Β' εθνικής κάθε χρόνο είναι και καλύτερο».

Η Δόξα Δράμας δείχνει είναι πολύ ανεβασμένη τις τελευταίες αγωνιστικές και διεκδικεί μία θέση στα play off.

«Δεν μας φοβίζει η Δόξα Δράμας, ούτε κανένας άλλος αντίπαλος. Τους σεβόμαστε όλους και τους κοιτάμε όλους στα ίσια. Μην ξεχνάμε ότι τα Τρίκαλα, έχουν καταφέρει να κερδίσουν ομάδες, που αυτή την στιγμή είναι ψηλά και γενικότερα έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved