Κυρίαρχος ο Πανθρακικός

Κυρίαρχος ο Πανθρακικός

Με τρία γκολ «σφράγισε» τη νίκη του ο Πανθρακικός κόντρα στην Ηλιούπολη, με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να παραμονεύει για την αθηναϊκή ομάδα.

Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν αυτή που επικράτησε της Ηλιούπολης παίρνοντας το «τρίποντο» που μπορεί φαινομενικά να είναι αδιάφορο για τον Πανθρακικό, ωστόσο του επιτρέπει να διατηρεί τις ελπίδες του για είσοδο στα play off, ανάλογα με τις εξελίξεις στο θέμα των αδειοδοτήσεων. Η Ηλιούπολη από την άλλη πλευρά, ήταν η ομάδα που χρειαζόταν περισσότερο τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να πάρει βαθμολογική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ μετά την νίκη του Εθνικού Αστέρα όλα θα κριθούν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ στον αγώνα με τον Ρομπέρ, ο οποίος στο 8’ έπειτα από προσποιήσεις στην άμυνα της Ηλιούπολης επιχείρησε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Κανωτίδης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με απευθείας κόκκινη που δέχτηκε για επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Κρητικό.

Ο Πανθρακικός βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα από νωρίς στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ από τον Ηλιόπουλο και την Ηλιούπολη να φέρνει στα ίσα το ματς. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι οργανώθηκαν καλύτερα και άρχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι, ενώ χαρακτηριστικό του δυνατού παιχνιδιού που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής, ήταν το γεγονός ότι τα δυνατά μαρκαρίσματα και οι συνεχείς αψιμαχίες των παικτών οδήγησαν αρκετές φορές το παιχνίδι σε διακοπή και λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει το τέλος του ημιχρόνου ο Τζιωρτζόπουλος έβαλε μπροστά τον Πανθρακικό στο σκορ με ωραίο σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Μαράμα.

Στην επανάληψη τα πνεύματα ηρέμησαν και η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά, δημιουργώντας ευκαιρίες, όμως στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου η ανατροπή του Αρσενίεβιτς από τον Νικολόπουλο κόστισε για την Ηλιούπολη, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι το οποίο εκτελέστηκε εύστοχα από τον Ρομπέρ και τον Πανθρακικό να «κλειδώνει» τη νίκη. Οι παίκτες της Ηλιούπολης κυνήγησαν ακόμα ένα γκολ προκειμένου να ξαναμπούν στο παιχνίδι, ωστόσο οι «ακρίτες» έδειχναν να έχουν πάρει «φωτιά» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ψάχνοντας και τέταρτο τέρμα με τις αλλεπάλληλες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved