«Καθάρισε» ο Ρούσεφ!

«Καθάρισε» ο Ρούσεφ!

Με το «φτωχό», αλλά πολύτιμο 1-0 ο ΟΦΗ, επιβλήθηκε του Αγροτικού Αστέρα. Η κρητική ομάδα ήταν καλύτερη και δίκαια κατέκτησε το «τρίποντο».

Έτσι, οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε… τροχιά ανόδου, καθώς το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Στην αντίπερα «όχθη», οι «πράσινοι» , μετά από την ήττα τους αυτή, συνεχίζουν να βρίσκονται στην ζώνη των ομάδων που πρόκειται να παίξουν στα Play Out.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε τον αγώνα με τερματοφύλακα τον Βεζυρίδη, στο αριστερό άκρο της άμυνας  ήταν ο Μπούρμπος, στο δεξί ο Γαλανόπουλος και οι Μπερτίν και Γεωργίου στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή σαν αμυντικά χαφ ήταν οι Βερόν και Κάλαϊτζιτς, με τον Ρούσεφ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Την τριάδα της επίθεσης αποτελούσαν οι Αγρίτης δεξιά, Παπουλής αριστερά στις πτέρυγες και στην κορυφή της ο Βλόνταρτσικ.

Από την άλλη πλευρά, ο Αγροτικός Αστέρας παρατάχθηκε με τερματοφύλακα τον Γλύκο, αριστερό μπακ τον Γιώργο Παπαδόπουλο, δεξί τον Μερεσιώτη και τους Αγγελόπουλο και Κονέ κεντρικούς αμυντικούς.

Στη μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Κούτσης και Σαμουηλίδης, με τον Τσουκαλίδη σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους.

Δεξιά στη μεσαία γραμμή  ήταν η Γέσιτς, αριστερά ο Τσούκλης και στην κορυφή επιθετικός ο Κωνσταντινίδης.

Έμεινε στην… υπεροχή

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, ωστόσο, οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι.

Συγκεκριμένα, στο 3’ ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ωστόσο, η κρητική ομάδα, θα «απαντήσει» στις ευκαιρίες, στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν ο Παπουλής έκανε μια σέντρα σουτ από τα δεξιά και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γλύκος. Στην εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Βερόν το σουτ του οποίου θα περάσει λίγο άουτ.

Εξάλλου, φάουλ του Ρούσεφ (19’) από πλάγια δεξιά έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Γλύκος, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο  Παπουλής θα στρώσει για τον Κάλαϊτζιτς, το μακρινό σουτ του οποίου πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου (44’) ο Ρούσεφ «απείλησε» εκ νέου τον Γλύκο, ωστόσο, ο τελευταίος έδιωξε με τις γροθιές, εντυπωσιακά.

Ένα γκολ ήταν αρκετό…

Στην επανάληψη, οι παίκτες του ΟΦΗ, μπήκαν αποφασισμένοι, προκειμένου να βρουν τον… δρόμο προς τα δίχτυα. Και οι παίκτες του Αναστόπουλου τα κατάφεραν στο 54’. 

 Μετά από σέντρα του Γαλανόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Ρούσεφ, ο οποίος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για να κάνει το 1-0.

Από εκεί και πέρα, το θέαμα του αγώνα ήταν μέτριο, παρόλο που ο Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ.

Στο 79’, πάντως, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Τσουκαλίδης εκτέλεσε κόρνερ, όμως, η κεφαλιά του Ναλμπάντη, πέρασε λίγο άουτ.

Παράλληλα, ο Αγροτικός Αστέρας δημιούργησε, μια ακόμα καλή  ευκαιρία στο 83’, όταν ο  Στεφανίδης με πολύ όμορφο πλασέ, έστειλε λίγο άουτ την μπάλα.

Στη συνέχεια, δεν έγινε κάτι το αξιόλογο και το σφύριγμα της λήξης, βρήκε τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει την κατάκτηση ακόμη ενός «τρίποντου».

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τάσος Βαρδάκης



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved