ΑΟ Τρίκαλα: Κουνά σεντόνι του Champions League και με Πίντο!

ΑΟ Τρίκαλα: Κουνά σεντόνι του Champions League και με Πίντο!

Παραμιλάνε τα Τρίκαλα και η ποδοσφαιρική πιάτσα μετά τη νέα «βόμβα» που πυροδότησε ο Χρήστος Γιαλιάς.

Μετά τον Χαβιέρ Μπαλμπόα που ανακοινώθηκε, ήρθε άλλος ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Συγκεκριμένα ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει συμπαίκτη του τον Έλιο Πίντο!

Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και διακρίθηκε στο Champions League με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ όταν οι Κύπριοι είχαν κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με υπό τις οδηγίες του Γιοβάνοβιτς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Πίντο:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου Έλιο Πίντο. Ένας παίκτης που έρχεται στην ομάδα μας με παραστάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ ως μέλος της ομάδας του ΑΠΟΕΛ Κύπρου.

Γεννημένος στις 29 Φεβρουαρίου 1984 έπαιζε στην νορβηγική Κονγκσβίνγκερ, με τη φανέλα της οποίας είχε 29 συμμετοχές. Ο Πίντο υπήρξε μέλος της μεγάλης ομάδας του ΑΠΟΕΛ επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της κυπριακής ομάδας, έχοντας συνολικά 190 συμμετοχές και 16 γκολ τα επτά χρόνια (2006-13) της θητείας του στο νησί της Αφροδίτης.

Ξεκίνησε στις ακαδημίες της Μπενφίκα και έφτασε την περίοδο 2003-04 να΄ χει δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των «Αετών». Εν συνεχεία έπαιξε στη Σεβίλλη Β΄, τον Απόλλων Λεμεσού, τον ΑΠΟΕΛ, την Λέγκια Βαρσοβίας την διετία 2013-15 (43 συμμετοχές – 7 γκολ) την Al Mesaimeer, την Ανόρθωση και την Κονγκσβίνγκερ.

Στο βιογραφικό του υπάρχουν συμμετοχές με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Τον καλωσορίσουμε στα Τρίκαλα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved