ΠΑΕ Παναιγιάλειος: «Συνεχίζουμε δυνατά και καλούμε σε συστράτευση όλες και όλους που αγαπούν την ομάδα»

ΠΑΕ Παναιγιάλειος: «Συνεχίζουμε δυνατά και καλούμε σε συστράτευση όλες και όλους που αγαπούν την ομάδα»

Μήνυμα παραμονής στο τιμόνι της ομάδας έστειλε στον φίλαθλο κόσμο η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος.

Μετά τα σενάρια των τελευταίων ημερών περί εγκατάλειψης οι διοικούντες τοποθετήθηκαν σχετικά και σημείωσαν μεταξύ άλλων ότι «είμαστε εδώ, παρόντες, ακόμα πιο δυναμικά» και τόνισαν ότι «ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, διασφαλίζουμε την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της «μηχανής» που λέγεται Παναιγιάλειος».


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


 «Από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου τη διοίκηση της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανέλαβε μια ομάδα νέων ανθρώπων, μαζί με το μεγαλομέτοχο Αντώνη Ρέλλα, με βασική τους φιλοσοφία την επαγγελματική λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Μια νέα φιλοσοφία, που σαν αποκλειστικό σκοπό και στόχο έχει την αναβάθμιση του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου και την εμπέδωση του υγιούς ανταγωνισμού μέσα σε καθαρά αγωνιστικά - αθλητικά πλαίσια.

Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ», που σε λίγες εβδομάδες συμπληρώνει 90 χρόνια συνεχούς ιστορίας, μετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Football League φιλοδοξώντας στην αξιοπρεπή παρουσία και ταυτόχρονα στην οικοδόμηση υγιών βάσεων για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Η αγωνιστική σεζόν, την οποία διανύουμε, χαρακτηρίζεται από τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι 18 ΠΑΕ που συμμετέχουν στη Football League και αυτό, κατά κύριο λόγο, οφείλεται στην παντελή έλλειψη εσόδων από τηλεοπτικά και χορηγικά δικαιώματα, που μέχρι και πέρυσι η διοργανώτρια αρχή απέδιδε στις συμμετέχουσες ΠΑΕ.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα μας συνεχίζει δυνατά και λόγω της φιλοσοφίας της νέας διοίκησης, αλλά και εκ της ανάγκης που προέκυψε από τα νέα οικονομικά δεδομένα, προχώρησε σε καινοτόμες κινήσεις, που για πρώτη φορά αποκτούν «σάρκα και οστά» στην περιοχή μας.

Ίδρυση Member Club του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ με σκοπό τη συμμετοχικότητα και τη διεύρυνση του Δ.Σ. της ΠΑΕ από νέα πρόσωπα, που τα ίδια τα μέλη τού Member Club θα εκλέγουν, συμμετοχή στον ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό της 13ης Ιανουαρίου 2017 για την απόκτηση του αθλητικού χώρου των Νικολεϊκων, προκειμένου να δημιουργηθεί προπονητικό κέντρο για την ομάδα μας, αίτηση στο Δήμο Αιγιάλειας για δημοπράτηση και επιπλέον χώρου στα Νικολέικα, έτσι ώστε το προπονητικό μας κέντρο να αποκτήσει ενιαίο και λειτουργικό χαρακτήρα, που αρμόζει σε μια σύγχρονη ΠΑΕ της επόμενης ημέρας.

Αμετάκλητη απόφαση της νέας Διοίκησης της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» είναι και η τουριστική προβολή της Αιγιάλειας στο σύνολο της επικράτειας και όχι μόνο. Προχωράμε με το logo «DISCOVER AIGIALEIA», που θα κοσμεί τις εμφανίσεις της ομάδας μας και το λεωφορείο της ομάδας. Έχουμε καλέσει σ’ αυτή μας την προσπάθεια όλους τους τοπικούς φορείς της Αιγιάλειας να συμμετάσχουν ενεργά. Έχουν ανταποκριθεί θετικά πολλά φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, ακόμα αναμένουμε την απάντηση και κυρίως το είδος τής συμμετοχής του Δήμου Αιγιάλειας.

Οι «ψίθυροι» και οι κακόβουλες διαδόσεις, κυρίως, των τελευταίων ημερών, περί εγκατάλειψης της ομάδας από τη Διοίκηση, απαντάμε ότι είμαστε εδώ, παρόντες, ακόμα πιο δυναμικά. Εκπληρώνουμε τις οικονομικές μας υποχρεώσεις, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, διασφαλίζουμε την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της «μηχανής» που λέγεται ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. Και όλα αυτά μέσα σε τραγικές οικονομικές συγκυρίες.

Τα 285 εισιτήρια του τελευταίου αγώνα τής ομάδας μας, που κατάφερε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην μέχρι την προηγούμενη Τετάρτη αήττητη και με μηδέν παθητικό ομάδα της Λαμίας, σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στη δυναμική του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ, αλλά αυτή είναι η πραγματική εικόνα αυτής της εποχής. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν «ευσεβείς πόθους» και «καφενειακές» συζητήσεις.

Συνεχίζουμε δυνατά, αποφασιστικά και καλούμε σε συστράτευση όλες και όλους που αγαπούν την Αιγιάλεια και τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ. Καλή χρονιά σε όλες και όλους, με υγεία, ευτυχία, οικογενειακή και ατομική προκοπή.

Εκ της διοικήσεως της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved