Μπαξεβάνος: «Θα κάνουμε τρεις μεταγραφές στον ΑΟ Χανιά»

Μπαξεβάνος: «Θα κάνουμε τρεις μεταγραφές στον ΑΟ Χανιά»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος αποκάλυψε την απόκτηση τριών παικτών για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού του ΑΟ Χανιά.

Η κρητική ομάδα «ψάχνεται» για να ενισχυθεί στην άμυνα και στην επίθεση και ο Έλληνας προπονητής επιβεβαίωσε ότι ο ΑΟ Χανιά βρίσκεται στη διαδικασία μεταγραφικής ενίσχυσης και ειδικότερα της απόκτησης τριών ποδοσφαιριστών, μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο της Κρήτης. Παράλληλα ο Μπαξεβάνος μίλησε και για το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, την Τετάρτη στο Μάλεμε, τονίζοντας ότι ο Κισσαμικός θα επιδιώξει να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη από τον Σπύρο Μπαξεβάνο στον athlieticradio:

Για την χρονιά που έφυγε: «Το 2016 ήταν καλό για μας. Τερματίσαμε στην 6η θέση καίτοι νεοφώτιστοι στην Φούτμπολ Λιγκ. Τώρα πάμε καλά, κάναμε και τρεις σερί νίκες που είναι ρεκόρ για την ομάδα. Περάσαμε και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Εχουμε βάλει τις βάσεις για τη συνέχεια και έχουμε βρει τον δρόμο μας».

Για τον ίδιο και το 2017: «Είμαι πλέον τέσσερα χρόνια στην Κρήτη και αισθάνομαι δικός σας άνθρωπος. Αυτές τις μέρες ο καιρός μου θυμίζει τη Βόρεια Ελλάδα αν κι εδώ έχει περισσότερη υγρασία. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και όλα τα άλλα έρχονται. Η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό».

Για την πορεία του Κισσαμικού: «Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά ευτυχώς βρήκαμε ρυθμό. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή αλλά τώρα με τρεις σερί νίκες είμαστε σε καλή κατάσταση. Κάναμε καλές γιορτές με διάθεση και αφού πήραμε τις απαραίτητες ανάσες είμαστε έτοιμοι για τον… Γολγοθά μας. Παίζουμε συνέχεια αλλά στις γιορτές ξέφυγε λίγο το μυαλό. Μας ενδιαφέρει η παραμονή της ομάδας. Είμαστε αισιόδοξοι και πλέον δεν παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο».

Για το ποιο ήταν το πιο καθοριστικό ματς έως τώρα: «Όλες οι νίκες ήταν σημαντικές. Κάναμε το 3 στα 3 και μας βοήθησε και η πορεία μας στο Κύπελλο. Κοιτάμε κάθε ματς και κάθε θεσμό ξεχωριστά».

Για το ματς με τον Απόλλωνα που ακολουθεί: «Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Αλλαξε και προπονητή και πάντα μετά από μία αλλαγή χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Θέλουμε την νίκη για να ξεκινήσουμε καλά το 2017, με το δεξί».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και τα καταφέραμε. Για πρώτη φορά στην ιστορία μας περάσαμε στην επόμενη φάση. Θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούμε. Είναι καλή κλήρωση από κάθε άποψη για μας και το φίλαθλο κοινό των Χανίων. Θα πάρουμε εμπειρία».

Για το γηπεδικό πρόβλημα της ομάδας του: «Δεν έχουμε δικό μας γήπεδο. Για μας όπου και να παίζουμε είναι το ίδιο. Μας λείπει το δικό μας γήπεδο στις προπονήσεις και στα ματς. Κάνουμε προπόνηση στο πλαστικό. Είναι έξτρα επιβάρυνση για όλους. Τα παιδιά όμως είναι συνειδητοποιημένα και δεν το έχουν ως δικαιολογία. Το έχουν κάνει βίωμα τους και ξεπροβάλλουν εαυτούς. Τα Περβόλια μας πάνε πιο καλά. Είναι πιο μεγάλο γήπεδο και αποδίδουμε καλύτερα. Στο Μάλεμε παίζει ρόλο ο καιρός γιατί όταν βρέχει μαζεύει πολύ νερό».

Για το πρόστιμο των 10.000 ευρώ που επιβλήθηκε στον Κισσαμικό για ένα… φορείο: «Είναι ένα πρόστιμο - πρόκληση για την ομάδα μου. Για ένα φορείο που υπήρχε αλλά εκ παραδρομής άργησε τόσα χρήματα; Άλλοι ανάβουν καπνογόνα και κάνουν έκτροπα. Ίσως έπρεπε να βρουν ένα εξιλαστήριο θύμα σε τόσο δύσκολα οικονομικά καιρούς. Είμαστε μία έντιμη ομάδα, τυπική στις υποχρεώσεις μας και ίσως αυτό τους… ερεθίζει! Όταν πρέπει να τιμωρηθείς, να τιμωρηθείς, δεν λέω. Στην Ελλάδα γενικά πάντως υπάρχει ατιμωρησία».

Για την φετινή Φούτμπολ Λιγκ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς απ' όλους. Υπάρχουν συνεχόμενα ματς και πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές. Είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με καλές ομάδες με ιστορία, βαριά φανέλα και δυναμική. Το μυστικό είναι το βάθος που έχει κάθε ομάδα. Τώρα θα δοκιμαστούν οι αντοχές. Όποιος φρεσκάρει την ομάδα, αποφύγει τους τραυματισμούς και κάνει ροτέισον θα πάει καλά. Υπάρχει αβεβαιότητα στην κατηγορία και πολλά οικονομικά προβλήματα στις ομάδες. Το πρωτάθλημα απαξιώθηκε τα τελευταία χρόνια. Καλούμαστε να παίξουμε σερί ματς και είμαστε αρχές του 2017 στην 7η αγωνιστική, αυτό τα λέει όλα».

Για τον ΟΦΗ: «Είναι σε καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι μαζί με τον Αρη, την Λαμία, τον Απόλλωνα και τα Τρίκαλα θα παλέψει μέχρι το τέλος για την άνοδο. Βρήκε ρυθμό, έχει αξιόλογο ρόστερ, προπονητή και κόσμο και θα τα καταφέρει στο τέλος. Ακόμα πάντως μαθαίνει τις δυσκολίες της κατηγορίας».

Για τα μεταγραφικά του Κισσαμικού: «Θα επιδιώξουμε να αποκτήσουμε τρεις παίκτες. "Ψαχνόμαστε" ακόμα. Τον Γενάρη και στην Φούτμπολ Λιγκ έρχονται δύσκολα καλοί Ελληνες παίκτες. Θέλουμε ένα στόπερ, έναν σέντερ φορ και ένα δεξί μπακ. Το ξέρουμε ότι δεν είμαστε το… brand name της κατηγορίας αλλά έχουμε οργάνωση και καλό όνομα».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved