«Δεν μας σταματάει τίποτα»

«Δεν μας σταματάει τίποτα»

Την πεποίθησή του ότι ο ΟΦΗ θα καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μανώλης Φωτάκης.

Σε συνέντευξή του στον «Κρήτη Σπορ Fm 87,6», ο εκ των νομικών εκπροσώπων του ΟΦΗ, τόνισε ότι ο φάκελος είναι πλήρης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι σε περίπτωση που είναι αρνητική η απόφαση, έχουν δικαίωμα εντός πέντε ημερών να καταθέσουν έφεση.

Για την σημερινή διαδικασία αλλά και τις εκτιμήσεις του για την πορεία του φακέλου του ΟΦΗ:

«Ξεκίνησε την Πέμπτη η συζήτηση και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με την υποβολή υπομνήματος και συμπληρωματικών στοιχείων. Εκτιμώ ότι ο φάκελος είναι πλήρης και χρειάζονται ελάχιστες πινελιές. Υπάρχει αισιοδοξία και αυτό στηρίζεται στο γεγονός ότι στον πρώτο βαθμό ισχύει μια τρομερή τυπολατρία. Ο κ. Δημητρίου δεν ψηφίζει αλλά εισιγήτε γιατί δεν έχει δικαίωμα ψήφου. Ακόμα και ένα πρακτικό να λείπει , η ένα δίπλωμα από τον προπονητή των Παίδων μπορεί να μην δοθεί άδεια σε μια ομάδα. Με βάση τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει σε δεύτερο βαθμό θέλω να εκφράσω την αισιοδοξία μου. Αν δεν περάσει ο φάκελος σε δεύτερο βαθμό θα είναι σκάνδαλο. Περνάνε με το σταγονόμετρο οι άδειες σε πρώτο βαθμό».

Για το ποια στοιχεία απομένουν για να μην έχει πρόβλημα να περάσει ο φάκελος του ΟΦΗ στη δευτεροβάθμια επιτροπή:

«Εκτιμούμε ότι η απόφαση θα εκδοθεί είτε σήμερα αργά το απόγευμα η την Δευτέρα. Χρειάζεται μερικές πινελιές ακόμα, που έχουν να κάνουν με διαδικαστικά θέματα και κυρίως γραφειοκρατικά. Ξέρουμε τι οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η χώρα μας και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που έχει να κάνει και με την ΠΑΕ ΟΦΗ. Στο δεύτερο βαθμό θα ληφθεί υπόψη το ότι ο ΟΦΗ έχει ρυθμίσει όλες τις οφειλές του. Είναι σαφές ότι ο ΟΦΗ θα λάβει την άδεια του σε δεύτερο βαθμό. Ο ΟΦΗ είναι ένα ιστορικό σωματείο, διαθέτει ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο, πολύ κόσμο και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει να πάρει άδεια. Ο ΟΦΗ είναι σε καλύτερη μοίρα από άλλες ΠΑΕ που εμφανίζουν ψευδείς ισολογισμούς. Ο ΟΦΗ κοιτάζει τους αντιπάλους στα μάτια και είμαστε περήφανοι για αυτό. Δεν μπορεί κανείς να σταθεί εμπόδιο στην αδειοδότηση του ΟΦΗ».

Για το πότε αναμένεται να υπάρξει η τελική απόφαση για τον φάκελο του ΟΦΗ:

«Όταν γίνει γνωστή η απόφαση, αν είναι αρνητική έχουμε δικαίωμα εντός πέντε εργάσιμων ημερών να καταθέσουμε την έφεση μας στο δευτεροβάθμιο όργανο. Εκτιμώ ότι μετά από δέκα μέρες θα γίνει η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Άλλες ΠΑΕ έχουν προβλήματα. Ο ΟΦΗ πορεύεται με το δίκιο την ηθική και τον νόμο».

Για την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία 24ωρα για το θέμα της αδειοδότησης:

«Η προσπάθεια είναι συλλογική, και είναι συγκινητική. Δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία αλλά πρέπει να υπάρχει και επαγρύπνηση . Όλοι εργάζονται για να πετύχει ο ΟΦΗ τον στόχο του. Μην ξεχνάτε ότι ο ΟΦΗ παλεύει ακόμα και την δεύτερη θέση».



EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved