Χτυπούν τη Σπάρτη για να προκαλέσουν εμφύλιο στον Παναθηναϊκό!

Χτυπούν τη Σπάρτη για να προκαλέσουν εμφύλιο στον Παναθηναϊκό!

Το ONSPORTS επικοινώνησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σπάρτης, Ηλία Κατσογιάννη για να μπει τέλος στην παραπληροφόρηση- Πόση λάσπη αντέχεις;

Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα για να κρυφτείς. Και το γνωστό σε όλους site της… αλήθειας ξαναχτύπησε με διπλό στόχο να εξυπηρετήσει το πραγματικό αφεντικό του και ταυτόχρονα να προκαλέσει «εμφύλιο» στις τάξεις του Παναθηναϊκού.
Με αφορμή την επιλογή της Σπάρτης να κρατήσει τις ισορροπίες και να επιλέξει έναν εκλογικό αντιπρόσωπο από κάθε παράταξη εν όψει της Γενικής Συνέλευσης στην ΕΠΟ, ο συντάκτης του… ρεπορτάζ προσπαθεί τεχνηέντως να προκαλέσει εντυπώσεις ώστε να στρέψει τον κόσμο του Παναθηναϊκού εναντίον της οικογένειας Γιαννακόπουλου και προσωπικά εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Αποκρύπτει συστηματικά ότι η συγκεκριμένη επιλογή αφορά στους εκπροσώπους της Football League που θα επιβλέψουν τις διαδικασίες και όχι στους εκλέκτορες που εν τέλει θα ψηφίσουν υπέρ της μίας ή της άλλης παράταξης και κυρίως δημιουργεί πολεμικό κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού κόσμου με απώτερο στόχο να διαταράξει τις σχέσεις μιας οικογένειας που εδώ και μισό αιώνα κρατάει την σημαία του Παναθηναϊκού ψηλά με τους φιλάθλους του τριφυλλιού. Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος! Και για να τον πετύχουν θα χρησιμοποιήσουν όχι τη Σπάρτη αλλά οποιονδήποτε τους εξυπηρετεί…

«Προασπίζουμε τα συμφέροντα της Σπάρτης και μόνο!»
Επικοινωνήσαμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σπάρτης, Ηλία Κατσογιάννη, προκειμένου να μπει τέλος στο ψέμα και κυρίως να μην συνεχιστούν τα βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη της οικογένειας Γιαννακόπουλου: «Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω πριν και πάνω απ΄όλα είναι ότι μοναδικός μου στόχος, σκοπός και καθήκον είναι να προασπίσω τα συμφέροντα της Σπάρτης. Δεν με απασχολούν ούτε τι θέλει ο Παναθηναϊκός, ούτε τι θέλει ο Ολυμπιακός αλλά μόνο πως θα γίνει όσο το δυνατόν πιο ισχυρή η ομάδα μας. Όποιος ψάχνει λοιπόν να βρει «συμμάχους» είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά να χτυπήσει άλλες πόρτες. Η Σπάρτη έχει τη δύναμη να λειτουργεί αυτόνομα σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που έκανα χθες είναι να επιλέξω έναν εκλογικό αντιπρόσωπο από κάθε πλευρά γιατί έτσι θεώρησα ότι θα διαφυλάξω όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαδικασία. Προσέξτε, εκλογικό αντιπρόσωπο, όχι εκλέκτορα! Τα υπόλοιπα που λέγονται και γράφονται δεν είναι απλά εκ του πονηρού αλλά εξυπηρετούν σκοπούς και συμφέροντα συγκεκριμένα», τόνισε ο Ηλίας Κατσογιάννης και συνέχισε:

«Δεν μας απασχολεί τι θέλουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός…»
«Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως κάποιοι κάνουν μέγα θέμα την επιλογή της Σπάρτης να ψηφίσει έναν εκλογικό αντιπρόσωπο από κάθε παράταξη αλλά θάβουν το γεγονός ότι δίνουμε μάχη κάθε μέρα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, σεβόμενοι τον κόσμο που έχει δώσει χρήματα από την τσέπη του για τα διαρκείας, τους χορηγούς που κόντρα στους δύσκολους καιρούς επένδυσαν στην ομάδα και φυσικά τους προπονητές και τους αθλητές μας που ζουν μια φαρσοκωμωδία! Προφανώς αυτά δεν ενδιαφέρουν τα αφεντικά τους… Να ξέρουν ωστόσο κάτι άπαντες: Η Σπάρτη δεν θα μπει στα παιχνίδια τους. Όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί δεν θέλει! Το ξαναλέω μπας και το καταλάβουν κάποιοι: Είμαι εδώ για να προασπίσω μόνο τα συμφέροντα της Σπάρτης! Τι θέλουν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ουδόλως με απασχολεί… Εμείς δεν ταχθήκαμε και δεν θα ταχθούμε με κανέναν!».

«Καθεστώς υποκόσμου και η Football League… απούσα »
Καταλήγοντας ο Ηλίας Κατσογιάννης δεν δίστασε να επιρρίψει ευθύνες στην παρούσα διοίκηση της Football League: «Είναι ντροπή που ενώ από χθες στοχοποιούνται συγκεκριμένες ομάδες και άνθρωποι, η διοίκηση της Football League δεν έχει πάρει θέση! Εμείς πάμε στις συνελεύσεις για να αποφασίσουμε για το μέλλον του ποδοσφαίρου σε ένα περιβάλλον που δεν θυμίζει σε τίποτα αθλητισμό αλλά υπόκοσμο… Δεν ξέρω αν γίνομαι σοφότερος, σίγουρα όμως ντρέπομαι για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα».
Φανταζόμαστε ότι έπειτα και από τις ξεκάθαρες τοποθετήσεις του Ηλία Κατσογιάννη ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι πήραν τις απαντήσεις τους. Αυτό βέβαια που αγνοούν οι εμπνευστές και εκτελεστές όλου αυτού του σχεδίου, είναι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει και κρίση και μνήμη αλλά και πως η σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού με την οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι αδιάρρηκτη και παντοτινή.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved