«Μη μου πολυψηλώνεσαι»!

«Μη μου πολυψηλώνεσαι»!

Στο στόχαστρο των οπαδών του ΟΦΗ, βρέθηκε ο Μανώλης Ψωμάς εξαιτίας του γεγονότος πως δεν υπέγραψε το έγγραφο για την αδειοδότηση του ΟΦΗ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των Κρητικών μάλιστα «Snakes», εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζουν προδότη τον παίκτη του Λεβαδειακού, στον οποίο μάλιστα αφιερώνουν και μια μαντινάδα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Snakes»:

Τα τελευταία δύο χρόνια ο λαός του ΟΦΗ μαζί με την Διοίκησή του αγωνίζονται να επαναφέρουν την ομάδα μας στην φυσική της θέση: την πρώτη εθνική κατηγορία. Ο αγώνας είναι δύσκολος και άνισος αφού απαλλαγμένη από τις αμαρτίες του παρελθόντος η ομάδα πορεύεται πλέον καθαρή και ανεξάρτητη χωρίς πάτρονες και αφεντικά. Η άνευ προηγουμένου προσπάθεια του λαού του ΟΦΗ θα τελεσφορήσει όταν η ομάδα θα ανέβει ξανά στη φυσική της θέση... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ!!

Στην υπερπροσπάθεια αυτή του Κόσμου και της Διοίκησης και σε αυτόν τον αγώνα βρέθηκαν και βρίσκονται πολλοί απέναντι μας. Τους εχθρούς μας τους ξέρουμε και ξέρουμε να τους αντιμετωπίζουμε. Αυτούς που παρουσιάζονται σαν φίλοι μας με δηλώσεις ''Από μικρός είμαι ΟΦΗ'' και ''Το όνειρο μου ήταν να παίξω στον ΟΦΗ'', παιδιά που γεννήθηκαν στα Κρητικά τα χώματα, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

ΜΑΝΩΛΗ ΨΩΜΑ: Μην τολμήσεις ξανά να γίνεις τροχοπέδη στα όνειρα μας και να καταστρέψεις όλη αυτή την προσπάθεια που περήφανα συνεχίζουμε δύο χρόνια τώρα. Μην τολμήσεις να προδώσεις κατά αυτό τον τρόπο τον λαό του ΟΦΗ στερώντας του να δει τους κόπους του να ανταμείβονται. ΑΡΚΕΤΑ!! Τα κροκοδείλια δάκρυα δεν συγκινούν κανένα. Ήρθε καιρός να αποδείξεις με πράξεις αυτά που διατυμπανίζεις.....!

Σε αντίθετη περίπτωση σου υποσχόμαστε ότι η γενέτειρά σου, η ΚΡΗΤΗ μας, θα γίνει για σένα πλέον ένα αφιλόξενο περιβάλλον όπου θα είσαι ανεπιθύμητος και δακτυλοδεικτούμενος γιατί θα είσαι ένας προδότης, ένας υπονομευτής των ονείρων μας.

Να σαι σίγουρος Μανώλη Ψωμά ότι Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ, το χει αποδείξει περίτρανα άλλωστε και η σύγχρονη ιστορία του.
Και επειδή στον τόπο που γεννήθηκες ο λαός εκφράζει αυτά που λέει η καρδιά του μέσα από τις μαντινάδες....

''Μη μου πολυψηλώνεσαι γιατί ψηλός δεν είσαι,
και το χωριό σου είναι κοντά, και ξέρω τίνος είσαι...''



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved