«Σε δύο εβδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα, κοντά σε Nova»

«Σε δύο εβδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα, κοντά σε Nova»

Αποκαλυπτικός ήταν πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης για την ημερομηνία εκκίνησης της Football League.

Όπως υποστήριξε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, το πρωτάθλημα θα αρχίσει σε δύο εβδομάδες, ενώ τόνισε πως ο πρόεδρος της διοργανώτριας είναι κόντά σε συμφωνία με τη Nova για τα τηλεοπτικά.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο πρόεδρος του Άρη στον «Libero Fm»:

Για την αμφισβήτηση που δέχθηκε: «Σίγουρα με ενοχλεί. Υπάρχει εσωστρέφεια. Οσα έχω πει, τα έχω φέρεις εις πέρας στο ακέραιο. Πέρυσι η ομάδα ανέβηκε εύκολα, προχωράει η εκκαθάριση, συστάθηκε η νέα ΠΑΕ χωρίς χρέη και πήραμε άδεια. Εχουμε πάρει αξιόλογους παίκτες και δημιουργήσαμε μία ομάδα που δεν είναι για τη Β΄Εθνική. Θέλουμε δουλειά ακόμα, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Αν κάθομαι να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, δεν έχει νόημα. Κάθονται κάποιοι όμως κάθε μέρα και βρίσκουν να ασχολούνται με κάτι. Αντι να με κρίνουν κάθε μέρα, δεν έρχονται να πάρουν διαρκείας για να βοηθήσουν; Ντρέπομαι να πω τα έσοδα που έχουμε. Εχουν διατεθεί 800 διαρκείας. Είναι ντροπή! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον ούτε για εμένα, αλλά ούτε και για τον κόσμο. Το πως θα πληρωθούν όλα, αφήστε να το ξέρω εγώ καλύτερα. Θα υπάρχει ηρεμία και όλοι θα είναι πληρωμένοι στην ώρα τους. Ασχετα με τα προβλήματα που υπάρχουν στο σούπερ μάρκετ. Εγω άλλες τόσες δραστηριότητες οι οποίες πάνε καλά. Για τα σούπερ μάρκετ σύντομα θα ανακοινωθούν κάποια πράγματα και θα τελειώσει αυτός ο Γολγοθάς. Είναι ευθύνη του κ. Μαρινόπουλου.

Εγώ είμαι απογοητευμένος από τη στήριξη του κόσμου. Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με όσα λένε. Αν ο καθένας πλήρωνε για κάθε βλακεία που έλεγε, όλοι θα ήταν μουγκοί.

Ο ΑΡΗΣ είναι ένα πολύ δύσκολο σωματείο με πάρα πολύ κόσμο. Είμαι προσεκτικός στο τι λέω. Εμείς ποντάρουμε στη δύναμη του κόσμου, στα έσοδα που θα έρθουν από τα εισιτήρια και όχι μόνο. Εχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου. Και εγώ και οι παίκτες. Πιστεύω όλα θα πάνε καλά και θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει».

Για την αναβολή του πρωταθλήματος: «Αυτές οι αναβολές δεν ξέρω αν θα μας βοηθήσουν. Πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει. Υπήρχε ένα θέμα με τα τηλεοπτικά. Κάποιοι λένε γιατί ο ΑΡΗΣ πάει να μιλήσει μόνος του. Ο ΑΡΗΣ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην κατηγορία και πρέπει να πάρει τη μερίδα του λέοντος».

Για τη θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την θέση του Άρη:«Κάθε μέρα ακούμε ότι όλοι είναι με όλους. Αυτό πραγματικά με κουράζει. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι με κανέναν. Κάναμε φιλικά με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Εμείς δεν είμαστε με κανέναν. Είμαστε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και με όλους μέσα στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι. Αν τυχαίνει με τον Σαββίδη να έχουμε μία επαγγελματική συνεργασία, είναι άλλο θέμα. Στο γήπεδο όμως είμαστε αντίπαλοι».

Για την σχέση του με τον Ερασιτέχνη Άρη:«Εχουμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Ολο αυτό το διάστημα ο κ. Ψηφίδης με στήριξε πολύ. Οταν χρειάστηκε ήταν δίπλα μας, όπως και εμείς. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους. Ο ΑΣ έχει μεγάλο θέμα με τη ΔΕΗ. Πρέπει να διακανονίσουμε μία μεγάλη οφειλή. Να δούμε επίσης το θέμα του νερού. Δεν το πλήρωσαν 18 χρόνια. Γίνονται πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Σε συνεργασία όμως με τον Ερασιτέχνη, θα τα αντιμετωπίσουμε όλα. Ο ΑΣ περιμένει και έσοδα από τα εισιτήρια. Αν δεν έρθει ο κόσμος, δεν θα έχει».

Για τους εμπορικούς χώρους του γηπέδου και συγκεκριμένα την μπουτίκ: «Είναι ντροπή που δεν υπήρχε μπουτίκ. Για το λόγο αυτό την κάναμε από φέτος. Τις επόμενες 15 ημέρες θα είναι έτοιμη η NIKE να μας φέρει τα εμπορεύματα, για να ξεκινήσει η λειτουργία της μπουτίκ. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων. Η συνεργασία με την NIKE θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια».

Για τα τηλεοπτικά: «Η λίγκα είναι πολύ κοντά με τη NOVA, όπως μου είπε ο κ. Σφακιανάκης».

Για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της Βέροιας:«Ολα είχαν γίνει νόμιμα. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα μετά την κίνηση των Τρικάλων. Τα σεβόμαστε και τα περιμένουμε με μεγάλη χαρά να γλεντήσουμε...».



Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved