«Δικαιωμένος από την επιλογή μου»

«Δικαιωμένος από την επιλογή μου»

Δικαιωμένος από την επιλογή του να επιστρέψει στα Τρίκαλα, δηλώνει ο αμυντικός του ΑΟΤ, Αχιλλέας Σαρακατσάνος

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής σε συνέντευξή του στον FM 100, σημείωσε πως η ομάδα διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, έτοιμο για να δώσει «μάχες».

Αναλυτικά τα όσα είπε:


Για τα Τρίκαλα:
«Έχω ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα, αγωνίστηκα στα δυο τελευταία παιχνίδια, έχω άποψη για την ομάδα και έχει και ο κόσμος άποψη που επέστρεψε στο γήπεδο. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στα Τρίκαλα είχα πει πως πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που γίνεται, ο κόσμος ανταποκρίθηκε αλλά το καλύτερο είναι πως συνδυάζεται με ουσία και πολύ καλές εμφανίσεις».

Για τις νίκες με τους πρωτοπόρους:
«Είναι σημαντικό για εμάς που κερδίσαμε την δεύτερη και την τρίτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, παρά την καλή εμφάνιση και με τη σχετική ευκολία που φάνηκε να παίρνουμε αυτά τα παιχνίδια κανένα παιχνίδι της Β’ Εθνικής δεν είναι εύκολο. Είμαστε προετοιμασμένοι για μάχες από εδώ και πέρα».

Για το Γιώργο Βαζάκα:
«Αυτό που έχει πετύχει ο κ. Βαζάκας και μας έχει περάσει είναι πως είμαστε ομάδα και δεν αρκούμαστε σε πρόσωπα και σε συγκεκριμένα άτομα. Αυτό μου κάνει την διαφορά είναι πως το σύνολο πλέον έχει αποκτήσει νοοτροπία ομάδας, ένας για όλους και όλοι για έναν, και αυτό αποδεικνύεται εμπράκτως μέσα στο γήπεδο και μας έχει κάνει μια οικογένεια. Επίσης ο κ. Βαζάκας ξέρει την κατηγορία πολύ καλά, έχει φτιάξει ένα σύνολο που στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει ένα παθητικό με μηδέν γκολ, έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και κάποια στιγμή γκολ θα πετύχουμε και θα παίρνουμε τους βαθμούς της νίκης».

Για την επιστροφή του στην ομάδα:
«Η επιλογή μου μέχρι στιγμής με δικαιώνει απόλυτα. Τα λόγια που μου είπανε δεν ήταν απλά υποσχέσεις, το πλάνο της ομάδας με κάλυψε. Η ομάδα πάει καλά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και ευελπιστώ τον Μάιο θα μιλήσω ανοιχτά για το αν ήταν καλή επιλογή».

Για το ερχόμενο ματς με τον Λεβαδειακό:
«Θα πάμε να δώσουμε μια μάχη, συγκεντρωμένα, όπως ξέρουμε. Προετοιμαζόμαστε, έχουμε μπροστά μας ακόμη δυο προπονήσεις και με βάση το πλάνο του αντιπάλου πιστεύω θα δείξουμε ένα ανάλογο πρόσωπο όπως και στα τελευταία παιχνίδια, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.»

Για τη διαφορά ανάμεσα σε Super League και Football League:
«Διαφορές υπάρχουν από τον οργανωτικό τομέα, τις εγκαταστάσεις, υπάρχουν πολλά. Το θέμα είναι να υπάρχει η καλή θέληση για να διορθωθούν τα πράγματα. Τα Τρίκαλα πριν από κάποια χρόνια ήταν σε κατηγορίες Γ’ και Δ’ Εθνικής, ίσως οι άνθρωποι που ήταν στην ομάδα είχαν στο μυαλό τους πώς να κάνουν την ομάδα να ανεβαίνει τις κατηγορίες και όχι να αφήσουν μια παρακαταθήκη γηπέδων ή εγκαταστάσεων. Όλα αυτά θέλουν ένα πρόγραμμα, θέλουν ανθρώπους να τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ώστε να γίνει κάτι και αυτό να μείνει».

Για το αν τα Τρίκαλα έχουν την υποδομή  να σταθούν στη Superleague:

«Δεν είναι θέμα οι εγκαταστάσεις μιας ομάδα για να μείνει στην μεγάλη κατηγορία. Χρόνια υπήρχαν ομάδες οι οποίες είχαν γήπεδα αχούρια και υπήρχαν 150 φίλαθλοι που παρακολουθούσαν τα παιχνίδια. Το θέμα είναι όταν υπάρχει ένα πλάνο να μπαίνουν βάσεις και γι’ αυτό. Ας μην κοιτάμε να γίνονται κάποιες μεταγραφές για να ακούγεται στον κόσμο ή να γράφεται στις εφημερίδες αλλά εκεί που θα πάνε κάποια χρήματα στο να γίνει μια μεταγραφή να πάνε στο να γίνουν εγκαταστάσεις που».



Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved