«Ζήτησα μόνο το 30%»

«Ζήτησα μόνο το 30%»

Με γραπτή του δήλωση ο Μανώλης Ψωμάς εξηγεί πως από τον ΟΦΗ ζήτησε μόνο το 30% των δεδουλευμένων του, ενώ έριξε τα βέλη του στον Νίκο Μαχλά.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Μανώλη Ψωμά :

«Θεώρησα σωστό να μην κάνω καμία δήλωση μέχρι να ξεκαθαρίσει η δικαστική διαμάχη που υπήρχε με τον ΟΦΗ, αν και από την άλλη πλευρά υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα τα οποία με προσβάλλουν και αμαυρώνουν την προσωπική και επαγγελματική μου υπόληψη. Ας γνωρίζουν όλοι πως ο ΟΦΗ μου όφειλε το σεβαστό ποσό των 28.000 μέχρι τον Ιανουάριο. Μετά από 20 μέρες συζητήσεων τους μετέφερα ότι ήθελα να αποχωρήσω γιατί δεν άντεχα άλλο οικονομικά. Γνωρίζοντας την οικονομική στενότητα αυτή την περίοδο του ΟΦΗ ζήτησα μόνο το 30% των δεδουλευμένων, αλλά η απάντηση του προέδρου ήταν όχι μόνο δεν θα μου έδιναν τα δεδουλευμένα, αλλά ήθελαν και χρήματα για να με αφήσουν ελεύθερο για να αγωνιστώ κάπου αλλού. Αν είναι δυνατόν να έχεις ένα εργαζόμενο να του χρωστάς και να του ζητάς και χρήματα από πάνω!!!

Το σημαντικότερο είναι η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά κάποιων που δεν αρμόζει στην ιστορία του ΟΦΗ. Όποιος έχει το καπρίτσιο να το παίζει πρόεδρος ή αντιπρόεδρος τόσο δεν έχει το δικαίωμα να σπιλώνει προσωπικότητες και να παίζει με τις οικογένειες τους, όσο και να παίζει με τα προβλήματα επιβίωσης που προκύπτουν ή τα χρέη που δημιουργούνται.

Όσο για τις σχέσεις μου με τους φιλάθλους του ΟΦΗ αν και κάποιοι προσπάθησαν να τις αντιστρέψουν, ήταν είναι και θα παραμείνουν άρρηκτες. Πρώτη φορά βλέπω τόσους πολλούς φιλάθλους να έχουν τόση αγάπη για την ομάδα τους. Αλλά δυστυχώς δεν ξέρουν τι ακριβώς γίνεται μέσα στην ομάδα.

Είναι τιμή για κάποιον ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ και είμαι ευχαριστημένος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας που τόσο ήθελα έστω και για 6 μήνες αλλά κάποιοι πρέπει να σκεφτούν καλύτερα τι βάρος έχουν οι αρμοδιότητές τους σε μια τέτοια ομάδα.

Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο αλλά μετά από πολλές συζητήσεις που είχα και όλη την καλή διάθεση να κάνω αυτοί δε σήκωναν ούτε τα τηλέφωνα. Το δικαστήριο με δικαίωσε 100% μετά από πολλές αναβολές 2 μηνών που ζητούσαν οι ίδιοι μόνο και μόνο για να με καθυστερήσουν. Το λάθος ήταν αποκλειστικά δικό μου που εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους που στο παρελθόν έχουν παίξει και μπάλα. Δεν είναι τυχαίο που είμαι 14 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ποτέ δεν έχω κάνει προσφυγή και πως όπου βρεθώ και όπου σταθώ εξυμνώ την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved