Απίστευτες ατάκες μεγαλομετόχου ΠΑΕ: «Θα του χώσω την σφυρίχτρα…»!

Απίστευτες ατάκες μεγαλομετόχου ΠΑΕ: «Θα του χώσω την σφυρίχτρα…»!

«Χείμαρρος» ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου! Τι είπε για διαιτησία, παίκτες που περπατούσαν στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και.. νυχτοπερπατήματα.

Τί έφταιξε και το φρούριο έπεσε; Γιατί κάποιοι περπατούσαν αντι να παίζουν ποδόσφαιρο το Σάββατο στο ΔΑΚ Λαμίας; Θα υπάρξουν μέτρα και ποινές από την διοίκηση; Ποιός είναι ο ρόλος της διαιτησίας; Τί θα κάνει ο μεγαλομέτοχος στη συνέχεια;

Τελικά υπάρχει γιατριά στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Σε όλα αυτά και σε πολύ περισσότερα απαντά αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετά την ήττα της ομάδας μέσα στο σπίτι της από τα Τρίκαλα.
Δεν χρειάστηκαν πολλές ερωτήσεις ο κος Παπαϊωάννου ήταν έτοιμος να μιλήσει για όλα.

Για την ήττα είπε: Χάσαμε γιατί φαινόταν από το α΄ 10λεπτο. Δεν το πίστεψαν το παιχνίδι ούτε οι παίκτες ούτε οι τεχνικοί μας. Δεν είναι ομάδα αυτή. Δεν είναι η Λαμία που ξέρουμε.Δεν είναι η λαμία που εγώ χτίζω και πληρώνω.

Για την διαιτησία: Η ομάδα της Λαμίας είναι η πιο αδικημένη αυτή τη σεζόν. Κάποια παιχνίδια τα πήραμε με ψυχή παρά το χειρουργείο που έχουμε υποστεί. Μπορεί τα δημόσια νοσοκομεία να έχουν πρόβλημα αλλά στην ελληνική διαιτησία έχουμε τα καλύτερα χειρουργεία . Χειρουργούς διαιτητές με πολλά ντοκτορά διαθέτουμε δυστυχώς στο ελληνικό πρωτάθλημα που εξαφανίζουν ομάδες.

Ο κος Παπαιωάννου πήρε πάνω του τις αρχικές λάθος κινήσεις λέγοντας πως σοβαροί προσωπικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να είναι για ένα μεγάλο διάστημα κοντά στην ομάδα. «Είχε ξεφύγει η κατάσταση, κάναμε διορθωτικές κινήσεις τα Χριστούγεννα αλλά και πάλι μας ξέφυγαν. Με ξενύχτια, κλπ που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε. Τί να κάνουμε; Να γυρνάμε από ξενυχτάδικο σε ξενυχτάδικο;Τελικά οι ομάδες για να τις σέβονται πρέπει να έχουν 4 μπράβους. Να ρίχνουν φάπες όλη μέρα».

΄
Τελικά πούλησε κάποιος το παιχνίδι με τα Τρίκαλα; «Έχω αμφιβολίες για κάποια πράγματα στον αγώνα με τα Τρίκαλα αλλά δεν έχω στοιχεία., Είδα 2, 3 παίκτες που περπάταγαν κυριολεκτικά στον αγώνα. Έχει ευθύνη και ο προπονητής αφού τους είδε να περπατάνε να τους αλλάξει. Αλλά και εκείνος τι να πρωτοκάνει πάνω στο παιχνίδι»; αναρωτιέται ο μεγαλομέτοχος και συνεχίζει».Ήμουν υποψιασμένος. Το φοβόμουν. Τους μάζεψα 2 μέρες απομόνωση σε ξενοδοχείο της Υπάτης, τι άλλο να κάνω; Αλλά φταίμε και εδώ στη Λαμία. Τους χαϊδεύουμε πολύ. Από ποδοσφαιριστές γίνονται φίρμες. Φταίμε. Παραθερίζουν στην Λαμία. Καλοπέραση, διασκέδαση και απόδοση τίποτα. Δεν είναι αυτός ο ρόλος του ποδοσφαιριστή».

Είναι καλύτερα από την Λαμία τα Τρίκαλα; «Φυσικά και όχι», δηλώνει ο κος Παπαιωάννου.» Άλλωστε το Σάββατο ένα μάτσο χάλια ήταν και οι δύο ομάδες, Και τα μεν Τρίκαλα ήταν φιλοξενούμενα, ήρθαν έβαλαν ένα γκολ και σταμάτησαν, εμείς δεν δικαιολογούμαστε για αυτή τη νωθρότητα.»

Θα υπάρξουν ποινές για την εικόνα της Λαμίας στο ΔΑΚ το Σάββατο; «Ο Μίλιεβιτς ήδη ενημερώθηκε για λύση συμβολαίου. Ήταν η πολλοστή φορά που έπεφτε σε παράπτωμα. Αλλά για την απόδοση του Σαββάτου περιμένει αυστηρή ποινή όλους.Περικοπή αμοιβής σε ένα μεγάλο ποσοστό. Οι ευθύνες θα επιμερισθούν αναλόγως».

Και τώρα τι; «Μετά την ήττα μας το Σάββατο, στόχος για φέτος δεν υπάρχει, θα παίξουμε τα παιχνίδια που απομένουν όσο μπορούμε καλύτερα, αλλά στόχος δεν υπάρχει».

Θα υπάρξει λύση για την παθογένεια του ποδοσφαίρου γενικότερα; «Υπάρχει πρόβλημα γενικά στο ποδόσφαιρο ,το οποίο δεν παίζεται πλέον στο γήπεδο. Πολύ δύσκολα παίρνει πρωτάθλημα ομάδα μόνο παίζοντας ,χρειάζονται και άλλα.Ίσως δεν θέλουν την Λαμία να βγει. Ίσως γιατί κατάλαβαν πως εμείς δεν κατευθυνόμαστε, δεν χειραγωγούμαστε. Στηρίζομαι στα δικά μου χρήματα. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε για αλλαγές και τίποτα να μην γίνεται.Ένα μαγικό που θα γίνει στο ποδόσφαιρο για να αλλάξουν όλα είναι να γίνεται με κλήρωση η διαιτησία. Αλλά δεν το κάνουν. Δες τε τις δύο πρώτες ομάδες της κατηγορίας, τις σφυρίζουν 3, 4 συγκεκριμένοι διαιτητές».


Τί θα κάνει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου; «Υπάρχει μεγάλη πικρία, σοβαροί άνθρωποι δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και εγώ μετανοιωμένος είμαι. Και μπερδεμένος. Θα δω στο τέλος τι θα κάνω. Αλλά αν συνεχίσω και του χρόνου στην ομάδα και δω τέτοια συμπεριφορά από διαιτητή σε αγώνα της Λαμίας θα μπω στο γήπεδο, θα πάρω τη σφυρίχτρα από το στόμα του και θα του την χώσω … και ας μην ξαναμπώ σε γήπεδο. Κάποτε στο Αγρίνιο έκοψαν ένα αυτί διαιτητή. Εγώ θα κάνω αυτό με τη σφυρίχτρα. Γιατί τέτοιες σφυρίχτρες εκεί είναι η θέση τους».

Πηγή: lamiafm1



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved