Όλα «Χ» στη Football League!

Όλα «Χ» στη Football League!

Ο Παναιγιάλειος προηγήθηκε δύο φορές του Αγροτικού Αστέρα στο Αίγιο ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις απαντήσεις και απέδρασαν με τον βαθμό. Ισόπαλα και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ο Αγροτικός Αστέρας πήρε μία σπουδαία ισοπαλία στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη FootballLeague και με το 2-2 στο Αίγιο πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λινάρδο στο 6’ ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν 8 λεπτά αργότερα με τον Τσεμπερίδη. Το 2-1 έγινε με σουτ του Σανδραβέλη στο 49’ με τον Διαμαντόπουλο να ισοφαρίζει στο 71’ και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Δύο λεπτά μετά ο Διαμαντόπουλος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και κάπου εκεί μπήκε φρένο στα όνειρα των Θεσσαλονικιών για νίκη. Το ματς στα επόμενα λεπτά δεν είχε ευκαιρίες, ο Παναιγιάλειος δεν πίεσε και το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), βοηθοί του οι Βεργέτης (Αρκαδίας) Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), ενώ τέταρτος ο Μανούχος (Αργολίδας).

Κίτρινες: 18' Σανδραβέλης, 35' Κρισμάρεβιτς, 74' Σπίνουλας - 16' Αμαραντίδης, 18' Διαμαντόπουλος, 27' Συμελίδης, 90'+3 Καπίας

Κόκκινη: 73' Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης (84' Γκουτσίδης), Κολόκας, Παπαχρήστος, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Λινάρδος, Ζουνίνιο, Μπουρλάκης (75' Γκούφας), Σκαρτσίλας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καπίας, Καραμπάς, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Νταβίντοφ (67' Βελλίνης), Καθάριος (86' Σκλιοπίδης), Συμελίδης (57' Μπιτάνγκ), Διαμαντόπουλος.

Αδιάφορο ήταν το παιχνίδι στην Καρδίτσα, ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τα Χανιά οι οποίες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0-0. Σε ένα ματς που είχε λιγοστές καλές ευκαιρίες το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με συνέπεια η Αναγέννηση Καρδίτσας να παραμείνει στη μέση της βαθμολογίας και τα Χανιά να συμπληρώσουν ένα γύρο χωρίς νίκη (σ.σ. τελευταία επικράτηση εκείνη επί της θεσσαλικής ομάδας στα Περιβόλια).

Καλή η διαιτησία του Μιχαηλίδη. Εξάλλου, δεν χρειάστηκε να πάρει απόφαση σε αμφισβητούμενες φάσεις.

Κίτρινες: 32’ Σάββας, 83’ Πιτταράς – 23’ Νύκταρης, 61’ Σάντερσον.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Μπλέντι, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (73’ Τζέκος), Υφαντής (63’ Τσιλούλης), Σκαθαρούδης, Μπιτέλης, Γκουγκούδης (63’ Πιτταράς).

ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Δεινόπαπας (67’ Παλιάτσιος), Νύκταρης (71’ Διαμαντόπουλος), Παγώνης, Ιωαννίδης, Χατζηλιάδης (85’ Νάκας), Τσούτσης, Σάντερσον, Γκέσιος.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιαννιτσάνη ο Πανελευσινιακός πήρε την ισοπαλία εναντίον του Πανσερραϊκού εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ του Τριανταφυλλάκου (26’) και του Καψάλη (45’+3’), ωστόσο ο Πανελευσινιακός με αντέδρασε και με δύο γκολ του Γιαννιτσάνη (56’, 67’) έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκράνας (Θράκης) με βοηθούς τους Βασιλόπουλο (Έβρου) και Δημητριάδη (Θράκης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Κιόσε (λ.τ. 34’ Αγγελίδης), Κουκόλης, Σιάκκας, Καψάλης, Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Δωματάς (86’ Ιωαννίδης), Γιάντσης, Μπαρέττας, Ανδρέου (57’ Ρούτσης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Κασνέτση, Ανδρίκος, Λίτσος, Κυζιρίδης, Πλαβούκος (85’ Δημόπουλος), Σταματάκης (46’ Κωνσταντινίδης), Γιαννιτσάνης, Πούρνος (46’ Βαϊσχάιμερ)



Ολυμπιακός: Ο Τόμας Ουόκαπ αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στη Euroleague
Ολυμπιακός: Ο Τόμας Ουόκαπ αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στη Euroleague
Κιλιάν Εμπαπέ: Το «τρελό» ποσό που γλιτώνει η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την αποχώρησή του
Κιλιάν Εμπαπέ: Το «τρελό» ποσό που γλιτώνει η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την αποχώρησή του
Αναβρασμός στον Ηρακλή λόγω συγχαρητηρίων στον Ολυμπιακό
Αναβρασμός στον Ηρακλή λόγω συγχαρητηρίων στον Ολυμπιακό
Σωριάστηκε από παγούρι στο κεφάλι του Τζόκοβιτς!
Σωριάστηκε από παγούρι στο κεφάλι του Τζόκοβιτς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved