«Πρέπει να σωθεί η ομάδα»

«Πρέπει να σωθεί η ομάδα»

Με δηλώσεις του στο Onsports, ο Σωκτράτης Μπουντούρης τόνισε ότι θα είναι αδικία αν υποβιβαστεί η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο αρχηγός της ΑΣΑ, αναφέρθηκε επίσης στον προπονητή της ομάδας, Βάιο Καραγιάννη, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλο «όπλο» για την ομάδα, για τον μέσο όρο ηλικίας, αλλά και για το πότε σκοπεύει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

«Πρέπει να σωθεί η ομάδα, δεν πιστεύω ότι μας αξίζει να πέσουμε στην Football League. Βέβαια έχουμε περισσότερες ελπίδες με τα όσα γίνονται με τον Εθνικό και τον Ιωνικό, αλλά περιμένουμε την απόφαση. Εμείς κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι, να μαζέψουμε όσους βαθμούς μπορούμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο», ήταν αρχικά τα λόγια του έμπειρου επιθετικού.

Στην συνέχεια, ο Σωκράτης Μπουντούρης μίλησε και για τον τεχνικό της Αναγέννησης Βάιο Καραγιάννη: «Ο Βάιος για την Αναγέννηση Καρδίτσας είναι κάτι παραπάνω από προπονητής. Αγαπάει την ομάδα σαν φίλαθλος, είναι αγαπητός στους παίκτες και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Είναι ένα μεγάλο όπλο για την ομάδα».

Για το συμβόλαιό του με την ΑΣΑ, υποστήριξε: «Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και είμαι αποφασισμένος να σταματήσω την καριέρα μου. Αυτό είναι το τελευταίο επαγγελματικό συμβόλαιο, γιατί θέλω να σταματήσω μόνος μου σε καλή αγωνιστική κατάσταση και όχι να με σταματήσουν οι άλλοι».

Για τον υψηλό μέσο όρο ηλικίας στην ομάδα: «Χρειαζόμαστε ανανέωση και ειδικά με νεαρούς σε ηλικία παίκτες προκειμένου να φτιάξουμε κορμό και χτιστεί η ομάδα πάνω τους. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην ομάδα εκτός από 3-4 ποδοσφαιριστές. Είναι ευκαιρία να ανανεωθεί το ρόστερ, αλλά σίγουρα και οι άλλες ομάδες δεν έχουν μικρότερο μέσο όρο ηλικίας. Αυτή είναι η Football League. 2-3 νεαρά παιδιά να τρέχουν και έμπειρους ποδοσφαιριστές».

Τέλος ο Σωκράτης Μπουντούρης ευχήθηκε καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο και στους ιδιαίτερα στους αναγνώστες του Onsports: «Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και ειδικά στους αναγνώστες του Onsports, Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση».

 



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved