Κούγιας: «Να πάει φυλακή ο αληταράς!»

Κούγιας: «Να πάει φυλακή ο αληταράς!»

Αυτά ήταν τα λόγια του Αλέξη Κούγια όσον αφορά τον οπαδό της ΑΕΛ που πέταξε τη φωτοβολίδα προς τους αντίστοιχους της Λαμίας.

Ο ισχυρός άντρας της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν πρόκειται να γίνει καταδότης, ωστόσο δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα να δει τον υπεύθυνο για τη ρίψη της φωτοβολίδας να καταλήγει στη φυλακή, τον οποίο αποκάλεσε «αληταρά».

Στη συνέντευξη τύπου ανέφερε:

«Ο κύριος λόγος που είμαστε εδώ είναι η εγκληματική ενέργεια, η οποία έγινε στη Λαμία, από έναν εγκληματία που θα έπρεπε να είναι φυλακή. Και είμαστε η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να το κάνει. Είναι αδιανόητο στην ΑΕΛ να γίνεται κάτι τέτοιο, όταν έχει θρηνήσει θύματα. Είχα όνειρα το καλοκαίρι να κάνουμε πολλά πράγματα. Δεν μας ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα ενός αγώνα, αλλά πολλά πράγματα. Και το δείξαμε με την ενέργειά μας για το προσφυγικό. Εκλαμβάνοντας συγχαρητήρια παγκοσμίως. Είμαι ευτυχής που είμαι ο ιδρυτής μιας προσπάθειας, που είδα την αντίδραση των παλαιμάχων της. Οι οποίοι είναι και αυτοί στο πάνελ για πρώτη φορά. Ο σκοπός της σημερινής προσκλήσεως, είναι να εκφράσουμε με τα πλέον επίσημα χείλη, την απέχθειά μας για την ενέργεια αυτού του οπαδού.

Εμείς δεν είμαστε οι αρμόδιοι να τον καταδώσουμε. Τον είδα, τον ξέρω. Όχι το όνομά του. Τον γνωρίζει επικεφαλής οργανωμένων. Αυτό είναι το τέλος μιας ομάδας οπαδών. Οι οποίοι έχουν δείξει δείγματα γραφής επικίνδυνης συμπεριφοράς. Είναι λίγοι. Λιγότεροι από δέκα. Τους γνωρίζουμε. Δεν μπορεί κανείς να μας στερεί την ΑΕΛ. Δεν έχει δικαίωμα κανένας αληταράς, και δεν με νοιάζει, ας πάει φυλακή. Εγώ προσωπικά δεν θα γίνω καταδότης. Πρέπει να τον αποβάλλουν οι οπαδοί. Έχουμε εισπράξει πολύ μίσος από τους αντιπάλους μας. Αυτό που έγινε στη Λαμία δεν δικαιολογείται ο πρόεδρός της ομάδας που με έχει διαβεβαιώσει για έναν κόσμιο αγώνα, να πηγαίνει στα αποδυτήρια και να τους λέει «@@@ τους» και μετά στο ημίχρονο να τους λέει «δεν βαράτε καλά».

Όλοι κάνουμε λάθη. Πρώτος εγώ παίρνω την ευθύνη. Θα χαρούμε μαζί τις χαρές μας, θα λυπηθούμε μαζί. Και θα πανηγυρίσουμε μαζί. Όταν δεν θα έχω την δυνατότητα να συντηρήσω την ΑΕΛ, θα φύγω μόνος μου. Ό,τι και αν γίνει πρέπει να πάμε Σούπερ Λίγκα. Πρώτο θέμα το έκαναν κάποιοι πρόεδροι αυτό που έκανε το ανόητο πλάσμα. Θα τους δώσετε μήνυμα: «Εμείς είμαστε τεράστια δύναμη, αυτές οι μεγάλες ΠΑΕ που προσπαθούν να ελέγξουν την ΕΠΟ, η ΑΕΛ να ξέρουν δεν θα μπει στο άρμα κανενός. Και θα πρέπει να προσέχουν πως θα αναφέρονται σε εμάς». Η ΑΕΛ είναι λαϊκό κίνημα. Πρέπει να μας έχουν φίλους, όπως και εμείς πρέπει να τους έχουμε φίλους. Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΑΕΛ είναι ο μόνος που ανέδειξε τη βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ούτε έκλεψα, ούτε εμπόριο πετρελαίου έκανα. Είναι τίτλος τιμής για μένα το κατηγορητήριο που εξέδωσαν. Όταν με πειράξεις δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αν μου δώσεις το χέρι σου, θα σε βοηθάω μια ζωή. Έτσι θα πορευτούμε και μαζί».



Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved