Έξαλλοι στον Πανελευσινιακό με την Παναχαϊκή!

Έξαλλοι στον Πανελευσινιακό με την Παναχαϊκή!

Και ο πόλεμος καλά κρατεί! Ο Πανελευσινιακός εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα που έχει ξεκινήσει με την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πολύ θόρυβος γίνεται για ένα θέμα (αληθινό ή υποθετικό) για το οποίο ο Πανελευσινιακός δεν έχει καμία εμπλοκή, ανάμειξη ή σχέση.

Μόνο θεσμικά μας ενδιαφέρει υπό την έννοια της καθαρότητας του ποδοσφαίρου, η αληθινή ή εικαζόμενη απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής. Αυτή θα διαλευκανθεί από την Αστυνομία και τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές. Μέχρι όμως να γίνει αυτό, ο Πανελευσινιακός δεν μπορεί, αλλά και όλοι οι φίλαθλοί του, να ανέχονται τις αναθυμιάσεις τέτοιων γεγονότων.

Σήμερα οι καπνοί που αναδύθηκαν από αυτήν την βρωμερή υπόθεση δεν πνίγουν τον Πανελευσινιακό, αλλά όλους αυτούς που συνηθίζουν να μεθούν από τις αναθυμιάσεις και ο νοών νοείτω.

Περί του βαρέως κλίματος του ελληνικού ποδοσφαίρου ο αξιότιμος κύριος Υπουργός μίλησε και χθες και κατονόμασε και την ΕΠΟ, η οποία μεταξύ άλλων, καλά θα κάνει να ξεκινήσει και doping controls στους ποδοσφαιριστές της football league.

Δεν υπαινισσόμεθα τίποτα για κανένα, όμως οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της αληθινής ή υποτιθέμενης δωροδοκίας, όποιοι και αν είναι αυτοί, από όπου και αν εκπορεύονται και όποια συμφέροντα και αν εξυπηρετούν, είναι προφανές οτι έχουν ιδιοτελές όφελος.

Αυτό όμως δεν είναι αρκετός λόγος για να δηλώνει δημοσίως ο αγαπητός Πρόεδρος της Παναχαϊκής «έχω ζητήσει να μην γίνει το ματς με την Ελευσίνα. Πώς να εγγυηθώ την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα; Θα την πάρουν με τις πέτρες την αποστολή του Πανελευσινιακού.»

Αφού λοιπόν ούτε από τους εμπλεκομένους, ούτε από την Αστυνομία υπάρχει αναφορά, έστω για υποθετική συμμετοχή του Πανελευσινιακού σε αυτή τη βρωμερή υπόθεση, είναι απαράδεκτες κατά την αξιολογική μας κρίση οι παραπάνω δηλώσεις του Προέδρου της Παναχαϊκής. Παρά την εκτίμηση που έχουμε στο πρόσωπο του, τέτοιες δηλώσεις προκαλούν τους φιλάθλους σε έκνομες ενέργειες και δυσφημούν το άθλημα.

Επειδή είναι απαράδεκτες αυτές οι δηλώσεις, ιδίως δε οτι θα μας πάρουν με τις πέτρες (αναρωτιόμαστε γιατί), αφού ούτε οι ίδιοι εμπλέκουν τον Πανελευσινιακό, αν υπάρχουν και άλλες αιτίες για την αναβολή του αγώνα θα θέλαμε να τις γνωρίζουμε.

Τέλος ο Πανελευσινιακός, το ξέρουν όλοι, αλλά και το δηλώνουμε χωρίς καμία επιφύλαξη, οτι πάντοτε στην Ιστορία του ήταν καθαρός, δεν είχε εμπλακεί ποτέ με τη Δικαιοσύνη, τακτική ή αθλητική. Τηρεί όλες τις προϋποθέσεις που επιτάσσει ο νόμος για να αγωνίζεται (φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, εγγυητικές επιστολές), δεν έχει χρέη προς τρίτους ούτε ένα ευρώ, δεν δημιούργησε επεισόδια, βιαιοπραγίες ή άλλες καταστάσεις που αμαυρώνουν το άθλημα. Ο Πανελευσινιακός προσέρχεται πάντα να αγωνίζεται χωρίς προϋποθέσεις και αστερίσκους ή άλλα από τα παράδοξα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την επόμενη Κυριακή θα συνεχίσει να έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αδειοδότηση και να πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου, όπως και τη μεθεπόμενη Κυριακή και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Υπό αυτήν την έννοια, καλούμε τον αγαπητό Πρόεδρο αλλά και την Παναχαϊκή στο σύνολό της να ανακαλέσουν την δήλωση στην οποία αναφερόμαστε και να μας ζητήσουν συγνώμη, ανεξαρτήτως της παρεμβάσεως ή όχι των αθλητικών δικαιοδοτικών οργάνων.

Μετά τιμής,».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved