Δεν ασχολήθηκαν με το ματς στο Βόλο

Δεν ασχολήθηκαν με το ματς στο Βόλο

Δεν ασχολήθηκαν με το παιχνίδι Μακρής και Θεοδοσιάδης. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Κεσίδης, Υφαντής.

Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού Βόλου έχει σημασία για τον Θωμά Μακρή. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την Αναγέννηση Καρδίτσας ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν το «παρών» για να γίνει το παιχνίδι, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Μακρή: «Για εμάς σήμερα το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ξεκινήσαμε σήμερα στο παιχνίδι με εννιά ποδοσφαιριστές. Σημασία για την ομάδα μας αυτή τη στιγμή έχει η επόμενη μέρα. Σχετικά με το σήμερα, όπως είπε και ο συνάδελφος, δεν μπορούμε να ζητάμε ευθύνες από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πιστεύω ότι τους αξίζουν συγχαρητήρια που ήρθαν εδώ και ανταποκρίθηκαν, ώστε να γίνει το παιχνίδι, γιατί ήταν τελεσίδικο πως δεν θα γινόταν. Παρόλα αυτά, η ομάδα κατέβηκε να παίξει. Σημασία έχει η επόμενη μέρα. Στην επόμενη μέρα πρέπει να σταθούμε, να σταθεί η ομάδα στα πόδια της και να συνεχίσει να υπάρχει. Υπάρχουν δυσκολίες, τις ζούμε καθημερινά κι ευελπιστώ να βρούμε τη λύση και η ομάδα να σταθεί εκεί που πρέπει».

O Δημήτρης Κεσίδης που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, δήλωσε: «Ομάδες σαν τον Ολυμπιακό Βόλου είναι κρίμα να βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Ελπίζουμε όλοι να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήρθαν από μακριά, παρόλο που είχαν κάνει προσφυγή. Έπαιξαν σήμερα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης προτίμησε να μην αναφερθεί καθόλου στο παιχνίδι. Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 3-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου ευχήθηκε στον προπονητή και στους παίκτες των γηπεδούχων να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω καθόλου για το παιχνίδι. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι από καρδιάς. Εύχομαι ο Ολυμπιακός Βόλου να βρει τη δύναμη και το κουράγιο να λύσει τα προβλήματα του και να συνεχίσει στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον προπονητή του Ολυμπιακού και στα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα. Εύχομαι να βρουν το κουράγιο και να συνεχίσουν».

Ο Γιώργος Υφαντής, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, δήλωσε: «Δεν έχω να πω κάτι για το παιχνίδι, είναι δύσκολο να βλέπεις συναδέλφους και ομάδες να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Εύχομαι να διορθωθεί όλο αυτό και η ομάδα του Ολυμπιακού να συνεχίσει στο πρωτάθλημα».

Πηγή: goalpost



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved