«Να πάρουμε την άνοδο»

«Να πάρουμε την άνοδο»

Για τη φετινή πορεία του Λεβαδειακού μίλησε ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Γιάννης Ταραλίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε, μιλώντας στην εφημερίδα «Εξέδρα»:

Για τους στόχους της ομάδας:

«Αρχίσαμε σκοπεύοντας την απευθείας άνοδο. Ο στόχος δεν επιτεύχθηκε αλλά ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Υπάρχουν τα ματς των πλει οφ και μέσω αυτής της διαδικασίας, καλούμαστε να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο. Ελπίζω να πανηγυρίσουμε την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια».

Για το τι έφταιξε και ο Λεβαδειακός δεν πήρε την απευθείας άνοδο:

«Πληρώνουμε το κακό ξεκίνημα. Γνωρίσαμε κάποιες ήττες που δεν περιμέναμε και αποσυντονιστήκαμε. Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως δεν ήμασταν αρκετά σοβαροί, δεν είχαμε την νοοτροπία που έπρεπε».

Για τις αλλαγές προπονητών:

«Ξεκινήσαμε με το Φοιρό, ήρθε ο Βούζας και πλέον πορευόμαστε με τον κ. Παπακώστα. Βέβαια, στα τελευταία παιχνίδια βλέπω ότι υπάρχει βελτίωση, ωστόσο δεν είναι αρκετή. Δεν είναι αυτή που αρμόζει στην ομάδα και στην ιστορία της. Δυστυχώς όσοι προπονητές κι αν πέρασαν φέτος δεν άλλαξαν ουσιαστικά την εικόνα μας. Πιστεύω ότι το θέμα είναι ψυχολογικό. Δεν είναι θέμα προπονητή».

Για τους χαμένους βαθμούς εκτός έδρας:

«Είναι ένα πρόβλημα που υπήρχε και πέρσι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι πρόβλημα που χρειάζεται άμεσα λύση. Παρότι έχουμε ρόστερ με έμπειρους και καλούς παίκτες, δεν ξέρω για ποιους λόγους εκτός έδρας χάνουμε τη δύναμη μας. Θα μπορούσα να πω ότι φταίνε οι συνθήκες ή τα γήπεδα που υπάρχουν στη Football League. Ωστόσο, αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες και πλέον δεν υπάρχουν. Μας τελείωσαν».

Για το ότι ο Λεβαδειακός δεν δείχνει καλή εικόνα ως σύνολο:

«Αυτό αναρωτιόμαστε και εμείς. Δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες σε κανένα. Ούτε στον εκάστοτε προπονητή, ούτε στην προετοιμασία του καλοκαιριού».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου:

«Φέραμε τέσσερις παίκτες  για να μας ενισχύσουν. Ωστόσο δεν έχουν πάρει τα παιχνίδια που περίμεναν με αποτέλεσμα να μην δείξουν όσα μπορούν. Αποδεικνύουν όμως καθημερινά, ότι θέλουν και μπορούν αν βοηθήσουν».

Για τα όσα ακούγονται περί στημένων παιχνιδιών:

«Οι τελευταίοι που μαθαίνουν για το αν ένα παιχνίδι είναι στημένο, είναι οι ποδοσφαιριστές. Όλα γίνονται πίσω από την πλάτη μας, είναι παιχνίδια διοικητικά. Η δουλειά μας και οι γνώσεις μας περιορίζονται στον αγωνιστικό χώρο. Άλλοι είναι αρμόδιοι για τα ύποπτα παιχνίδια και τις κασέτες. Πάντως είναι ό, τι πιο άσχημο να ακούς τέτοια σχόλια για το αντικείμενο σου. Όσο και να θες να μείνεις ανεπηρέαστος, δεν γίνεται. Σε στενοχωρούν και σε προβληματίζουν».

Για τις κατηγορίες που δέχεται ο Κομπότης:

«Επειδή ακούγονται πολλά θα πω το εξής. Τον γνωρίζω πολύ καλά τον πρόεδρο μας και λέω πως ανάμειξη του για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, δεν υφίσταται. Δεν έχει εμπλακεί σε αυτό το σκάνδαλο και αυτό το εγγυώμαι. Θα το αποδείξει ο ίδιος άλλωστε και με στοιχεία. Στο παρελθόν δεν ξέρω τι έχει κάνει και τι ακουγόταν, αλλά τα δύο χρόνια που είμαι εγώ στο Λεβαδειακό δεν έχει γίνει τίποτα μεμπτό».

Για τα εναπομείναντα ματς των πλει οφ:

«Όλα τα λεφτά είναι το ματς με την Καρδίτσα. Σε αυτό το παιχνίδι παίζονται πολλά. Και οι δύο θέλουμε τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους».

Τι θα άλλαζε και τι θα κρατούσε στο φετινό Λεβαδειακό:

« Θα ακουστεί περίεργο, αλλά θα κρατούσα το ίδιο ρόστερ. Δεν θα άλλαζα κανένα παίκτη αφού όλοι είναι ένας και ένας. Εκτός από έμπειροι, είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες και υπάρχει μεγάλο δέσιμο. Τους νιώθω σαν οικογένεια μου και δεν θα άφηνα εκτός από αυτήν κανέναν. Αυτό που θα άλλαζα είναι η βαθμολογία. Θα μας τοποθετούσα στην πρώτη θέση».

Για την οικογένεια του:

«Ο Κωνσταντίνος θα αποκτήσει σε λίγες μέρες αδελφάκι. Ελπίζω όταν γεννηθεί να πανηγυρίζουμε την άνοδο στη Σουπερ Λιγκα. Θα του την αφιερώσω».

Τέλος, ο Ταραλίδης αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό:

«Δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Φέτος είχε το καλύτερο ρόστερ και έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Παίκτες, διοίκηση και προπονητής έκαναν εξαιρετική δουλειά. Η ομάδα έχει μέλλον και θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα περισσότερα στη συνέχεια».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved