Αυτά ισχύουν για το ερυθρόλευκο ρόστερ

Αυτά ισχύουν για το ερυθρόλευκο ρόστερ

Ποιοί παίκτες παραμένουν, ποιοί βρίσκονται σε συζητήσεις και ποιοί θα αποχωρήσουν δεδομένα από τον Ολυμπιακό Βόλου το προσεχές διάστημα.

Δώδεκα ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ολυμπιακό Βόλου και από εκεί και πέρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και με ορισμένους άλλους που θα απαντήσουν άμεσα αν θα παραμείνουν ή όχι στους «ερυθρόλευκους». Οι παίκτες που συνεχίζουν στον Ολυμπιακό είναι οι Τάσος Δασκαλάκης, Τάσος Χρυσοστομίδης, Δημήτρης Αρβανίτης, Γρηγόρης Κυζιρίδης, Κώστας Αλαμάνης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Σταύρος Παναγιώτου, Στέφανος Πολύζος, Αλέξανδρος Ζέρης, Σταμάτης Καρράς, Νίκος Μπουτζίκος και Δημήτρης Κεσίδης. Από την προσεχή Δευτέρα μαζί με την πρώτη ομάδα θα προπονούνται και ορισμένοι ποδοσφαιριστές από την Κ19, οι οποίοι θα προωθηθούν με εισήγηση του προπονητή της ομάδας Νέων, Θωμά Μακρή.

Από εκεί και πέρα, γίνεται προσπάθεια να διατηρηθούν στο ρόστερ οι Σπύρος Γκουγκούδης, Ανέστης Νάστος, Αντώνης Τσιάρας και Δημήτρης Διαμαντόπουλος, με τη διοίκηση να έχει συζητήσει μαζί τους το θέμα της παραμονής. Οι ποδοσφαιριστές δεσμεύτηκαν να απαντήσουν, αν θα συνεχίζουν ή όχι, καθώς θα εξετάσουν κάποιες προτάσεις που έχουν στα χέρια τους.


Τέλος, όπως είναι λογικό μετά τις τελευταίες εξελίξεις, παίκτες με βαριά συμβόλαια θα αποτελέσουν παρελθόν. Οι τέσσερις ξένοι δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, καθώς ήδη οι Ντιέγκο Λεόν, Ροντρίγκο Ντεπέτρις και Έρικ Γουόρντεν σταμάτησαν τις προπονήσεις, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Ντάριο Φερνάντες.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Ντάσιος θα κινηθεί κι αυτός να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, όπως και ο Κυριάκος Στρατηλάτης. Ο Ορέστης Νικολόπουλος κατέθεσε προσφυγή, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Δημήτρης Καραμανλής. Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Ηλίας Τσιλιγκίρης, ενώ ο Αλέξανδρος Νικολιάς αναμένεται να πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επίσης και ο Στράτος Χιντζίδης αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να στεριώσει στην ομάδα, ενώ θυμίζουμε πως και πέρυσι τέτοιο καιρό είχε αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους», για να αγωνιστεί για ένα εξάμηνο στον Αγρ. Αστέρα.

Πηγή: goalpost



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved