Σούλης: «Ανεβήκαμε ψηλότερα, κοιτάμε ψηλότερα»!

Σούλης: «Ανεβήκαμε ψηλότερα, κοιτάμε ψηλότερα»!

Εμφανώς χαρούμενος για το διπλό του Ολυμπιακού Βόλου στο Ρέθυμνο ο Σούλης Παπαδόπουλος που χαρακτήρισε «άδικο» το… φτωχό 1-0. Απογοητευμένος ο Μπαξεβάνος.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν μετά το Κισσαμικός-Ολ. Βόλου (0-1):

Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Ολυμπιακού Βόλου): «Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ και εμείς και ο αντίπαλος, κάθε μια ομάδα για τους δικούς της λόγους. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, η πρώτη εκτός έδρας, αλλά και η πρώτη του Κισσαμικού εντός έδρας και αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντικό το αποτέλεσμα που πήραμε.
Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, και γι αυτό ξέραμε ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τις δυνατότητες της δικής μας ομάδας, ειδικά τώρα που είμαστε σχεδόν όλοι υγιείς έχουμε φτιάξει ένα σύνολο πάρα πολύ καλό και παίζουμε και πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Χωρίς να θέλω να μειώσω την αντίπαλη ομάδα και την απόδοσή της, χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι, το σκορ μας αδικεί…. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας πιέσει και ότι θα φέρει την μπάλα στην περιοχή μας. Ξέραμε επίσης ότι θα απειληθούμε από τις στημένες φάσεις και τα φάουλ του Ταραλίδη, εμείς όμως παίξαμε καλά και ξέραμε πώς να τα αντιμετωπίσουμε όλα.
Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο. Σε μια εβδομάδα έχουμε τρία παιχνίδια καθώς μετά τον Αγροτικό έχουμε τον ΠΑΟΚ γα το Κύπελλο, ένα παιχνίδι όπου θέλουμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας και μετά πάμε στην Καλλιθέα όπου κλείνει η χρονιά. Θα πρέπει, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε υψηλούς στόχους, να κερδίζουμε και εκτός έδρας. Ανεβήκαμε ψηλότερα στην βαθμολογία και τώρα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο γιατί νομίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά αν και νομίζω ότι σήμερα κερδίσαμε δίκαια.

Σπύρος Μπαξεβανος (προπονητής Κισσαμικού): Ήταν ένα παιχνίδι που και εμείς θέλαμε να το κερδίσουμε, ειδικά επειδή ήταν στην έδρα μας αλλά δεν το καταφέραμε. Είπαμε ότι είμαστε μια ομάδα η οποία παλεύει για την παραμονή και τέτοια παιχνίδια θέλουμε να τα κερδίζουμε για να είμαστε πιο άνετοι. Εμείς δεν μπήκαμε καλά, μπήκαμε νωθρά, ένα πρόβλημα που το έχουμε στα τελευταία παιχνίδια αλλά από εκεί και πέρα τα παιδιά προσπάθησαν και δεν έχω παράπονο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου στις αντεπιθέσεις θα μπορούσε να πετύχει ακόμη ένα γκολ. Θα πρέπει να έχουμε το καθαρό μυαλό σε τέτοιες συνθήκες παιχνιδιού να βγάλουμε φάσεις για να παίρνουμε τους βαθμούς».

Πηγή: mikriliga.com



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved