Αποχωρεί ο Μπούρμπος;

Αποχωρεί ο Μπούρμπος;

Σκέφτεται έντονα την αποχώρησή του έπειτα από την ποινή απαγόρευσης δύο μηνών στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Βασίλης Μπούρμπος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης έπειτα από την καμπάνα που του επέβαλε το Πρωτοβάμθιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Β' Εθνικής.

Η δήλωση του:

«Καταβάλουμε εδώ και χρόνια μια υπεράνθρωπη προσπάθεια στην Αναγέννηση να σταθούμε στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου με υγεία, σοβαρότητα, μεράκι και αγάπη για την ομάδα μας και το άθλημα... Και τα χουμε καταφέρει.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι με την football league (παράγοντες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι) γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά της προσπάθειάς μας και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.
Με κάθε αφορμή επιδεικνύουμε σεβασμό στους αντιπάλους, φιλοξενούμε άριστα τις αποστολές των ομάδων και τους διαιτητές που έρχονται στην Καρδίτσα, προσπαθούμε να συμβάλλουμε όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας για ένα καλύτερο “αύριο” στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται από την εικόνα που έχει η ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως από το γεγονός ότι δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για περίεργες συμπεριφορές.

Τα τελευταία όμως γεγονότα με τις ποινές που επιβλήθηκαν πραγματικά μας ξεπερνάνε και μας απογοητεύουν!
Νιώθω προσβεβλημένος για την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα μου και σε μένα προσωπικά επειδή τόλμησα να πω μια φράση στο διάδρομο των αποδυτηρίων στον διαιτητή. Μια φράση που δεν εμπεριείχε κανένα χαρακτηρισμό και ήταν μια απλή αυθόρμητη διαμαρτυρία...
Και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ η ομάδα μου κέρδισε γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν εμπεριείχε και κάποια σκοπιμότητα.
Έχω δικαίωμα πιστεύω ως πρόεδρος μιας μεγάλης ομάδας να εκφράσω έστω τη διαμαρτυρία μου...
Δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ στη ζωή μου και πολύ δε περισσότερο ως πρόεδρος της Αναγέννησης κι αυτό το γνωρίζουν δεκάδες διαιτητές, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που έχουμε συναντηθεί στα γήπεδα και τους οποίους επικαλούμαι...
Συζήτησα ενδελεχώς όλα τα παραπάνω με τον νομικό σύμβουλο της ομάδας μας κ. Λάμπρο Μπίρδα ο οποίος συμμερίζεται απόλυτα τον προβληματισμό μου.

Δεν μπορώ να αποδεχθώ μια τέτοια τιμωρία που με προσβάλλει ως άνθρωπο πάνω απ' όλα!
Δεν σας κρύβω ότι είναι στη σκέψη μου και το ενδεχόμενο της αποχώρησης.
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα αυτά που συμβαίνουν και ως κίνηση που ελπίζω να συμβάλλει στην αλλαγή της κατάστασης και στον σεβασμό τουλάχιστον εκείνων που προσπαθούν σε συνθήκες πολύ δύσκολες να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια και αγάπη στο χώρο.
Ταυτόχρονα απευθύνω έκκληση στο φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης που είναι καθ' όλα άψογος στη συμπεριφορά του να είναι ακόμη πιο προσεκτικός στους αγώνες.
Σε κάθε περίπτωση την απόφαση που θα πάρω θα την γνωστοποιήσω εγκαίρως με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας».



Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved