Ο σκοπός ήταν ιερός...

Ο σκοπός ήταν ιερός...

Μικρή ανταπόκριση είχε από τους φιλάθλους του ΟΦΗ το σημαντικό φιλικό με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ», που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 5-1.

Ο σκοπός χαρακτηρίστηκε ιερός, ωστόσο οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας τους. Το φιλικό με τον ΠΑΟΚ έγινε για την οικονομική ενίσχυση της κρητικής ομάδας, όμως στο «Γεντί Κουλέ» δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 3.500 θεατές. Δηλαδή στο γήπεδο δεν υπήρξε πληρότητα ούτε κατά το 1/3 της χωρητικότητάς του (περίπου 11.000 θεατών).

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ περίμεναν ότι από το συγκεκριμένο φιλικό θα είχαν έσοδα περίπου 500.000 ευρώ, σε περίπτωση που το γήπεδο γέμιζε, ωστόσο τα χρήματα που μαζεύτηκαν ήταν πολύ λιγότερα (74.740 ευρώ) και απέχουν πολύ μακριά από το 1 εκατ. ευρώ που χρειάζεται να καταβληθεί για την αδειοδότηση της ομάδας.

Κέρδος από το φιλικό είχε και ο ΠΑΟΚ. Όχι οικονομικό, αλλά αγωνιστικό. Τον Στέφανο-Κλάους Αθανασιάδη, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και ήταν αυτός που οδήγησε τον «δικέφαλο του βορρά» στην ανατροπή και τη νίκη.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ από πολύ νωρίς. Μόλις στο 7' ο Τάντιτς βρήκε το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Παπουλή. Μάλιστα, οι Κρητικοί ήταν πολύ επιθετικοί μέχρι και το πρώτο 15λεπτο του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, σε ένα πρώτο ημίχρονο που στη συνολική του εικόνα μπορεί να χαρακτηριστεί ισορροπημένο.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν... σεβάστηκε τη φιλοξενία και τον σκοπό του φιλικού, δεν χαρίστηκε στον ΟΦΗ και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε το προβάδισμα.

Με το καλημέρα (46') ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσα με τον Αθανασιάδη, μετά από ασίστ του Γεωργίου, ενώ στο 51' έκανε το 2-1 και πάλι με τον ίδιο παίκτη, αυτή τη φορά μετά από ασίστ του Κουτσιανικούλη. Μάλιστα, ο «δικέφαλος του βορρά» είχε μεγάλη ευκαιρία στο 57' να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά ο Κουτσιανικούλης αστόχησε σε τετ α τετ.

Το τρίτο γκολ, πάντως, ήρθε στο 69', με σκόρερ και πάλι τον Αθανασιάδη, μετά από νέα ασίστ του Κουτσιανικούλη. Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ με αυτόν τον τρόπο πέτυχε χατ τρικ, κάνοντας τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Από το 73' κόπηκε η... φόρα του Αθανασιάδη, καθώς ο νεαρός επιθετικός έγινε αλλαγή, όμως δεν κόπηκε και του ΠΑΟΚ. Στο 77' ο Γεωργίου ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-1, μετά από ωραία προσωπική του ενέργεια, ενώ στο 80' το σκορ έγινε 5-1 με κεφαλιά του Τσουκαλά, μετά από σέντρα του Φωτάκη.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα μέσω του OnSports, πατώντας ΕΔΩ.



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved