«Θα πανηγυρίσουμε μαζί»

«Θα πανηγυρίσουμε μαζί»

Την ευχή τους να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο την άνοδο στην Super League, έδωσαν οι Ντενίζ Μπαϊκαρά και Ανέστης Αναστασιάδης, σε δηλώσεις τους σε τοπικά Μέσα.

Οι δύο άσοι του Παναιτωλικού, έδωσαν κοινή συνέντευξη στο «Αγρίνιο Σπορ», που δημοσιεύτηκε την Μ. Δευτέρα (18/04) και μίλησαν για τη «μάχη» της ανόδου, όπως και την παραμονή τους στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών:

Για το αν θεωρούν πως είναι εφικτή η κατάκτηση της πρώτης θέσης:
Μπαϊκαρά: «Οι απώλειες που είχαμε τις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές δυσκολεύουν αυτό το στόχο, αν και μαθηματικά μπορεί να γίνει και αυτό. Αν δεν είχαμε αυτές τις γκέλες, θα ήμασταν πάρα πολύ κοντά στην κατάκτηση αυτής της θέσης».
Αναστασιάδης: «Πιστεύουμε πως μπορούμε να πετύχουμε αυτό το στόχο, γιατί θεωρητικά εμείς έχουμε πιο εύκολα παιχνίδια από τα Γιάννενα, που μπορεί να έχουν απώλειες βαθμών. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα και όπως έχουμε δείξει παλιότερα, μετά από 2-3 άσχημα αποτελέσματα, κάναμε ένα σερί νικών κάτι που μπορούμε να επαναλάβουμε και τώρα».

Για το αν τους προβληματίζει πιο πολύ κάποιο από τα παιχνίδια που απομένουν:
Μπαϊκαρά: «Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε το ίδιο και δεν ξεχωρίζουμε κάποιο από αυτά. Από εμάς και την απόδοσή μας εξαρτώνται τα αποτελέσματα και δεν υπάρχει κάτι που να μας φοβίζει, αν είμαστε καλοί εμείς».
Αναστασιάδης: «Θεωρητικά το παιχνίδι με τον Εθνικό θα είναι λίγο πιο δύσκολο, πρακτικά όμως εξαρτάται από εμάς αν και θα έχουμε την ατυχία να μην έχουμε κοντά μας τον κόσμο και τη βοήθειά του. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι στην έδρα μας και την τελευταία αγωνιστική στην Ηλιούπολη, εύχομαι να έχουν κριθεί όλα».

Αναφορικά με το τι θα ζητούσαν και τι θα υπόσχονταν στον κόσμο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος:
Μπαϊκαρά: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως άλλωστε ήταν μέχρι τώρα. Ειδικά σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια και πιστεύω πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε μαζί την άνοδο για την οποία δεν νομίζω πως θα δυσκολευτούμε να πετύχουμε».
Αναστασιάδης: «Νομίζω πως ο κόσμος θα συνεχίσει να μας στηρίζει όπως μέχρι τώρα και εμείς από την πλευρά μας θα τους δώσουμε αυτό που όλοι περιμένουν και θέλουν δεκαετίες τώρα και θα πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι μαζί».

Για το δικό τους μέλλον στον Παναιτωλικό:
Μπαϊκαρά: «Η σκέψη μου αυτή τη στιγμή είναι να πάρει την άνοδο η ομάδα. Μόλις γίνει αυτό θα συζητήσουμε με την ομάδα και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Εγώ είμαι ευχαριστημένος αυτά τα δύο χρόνια που είμαι εδώ και θα ήθελα να παραμείνω».
Αναστασιάδης: «Προέχει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας αυτή τη στιγμή. Εγώ έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τον προπονητή και τους ανθρώπους της Διοίκησης. Θέλω να μείνω εδώ γιατί αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και με την ομάδα και με τον κόσμο αλλά και την πόλη».

Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved