Έκρηξη Δημόπουλου! «Το υπογράφω. Δεν πέφτει ο Πανελευσινιακός»!

Έκρηξη Δημόπουλου! «Το υπογράφω. Δεν πέφτει ο Πανελευσινιακός»!

O πρόεδρος του Πανελευσινιακού έστειλε μήνυμα στον κόσμο και όχι μόνο.

Πριν λίγο καιρό τα αδέρφια Δημόπουλοι βγήκαν... μπροστά και κράτησαν όρθιο τον Πανελευσινιακό, όταν και αποχώρησε ο Χρήστος Γιαλιάς. Σπύρος (πρόεδρος), Θανάσης (προπονητής) και Χρήστος (τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος ακαδημιών) τρέχουν τα πάντα στην ομάδα, στην οποία ξανάδωσαν... ζωή!

Ο πρώτος (δεξιά στη φώτο) κατέθεσε σκέψεις μέσα απ' την καρδιά του. Δηλώνει βέβαιος πως θα έρθει η παραμονή στη Football League, παρά τα... όσα ακούγονται, ζητά στήριξη και υπομονή απ' τον κόσμο, βγάζει μια πικρία για την μέχρι τώρα «αγκαλιά» των φιλάθλων και υπογραμμίζει πως ο σύλλογος είναι όλων των ανθρώπων της Ελευσίνας κι όχι.... δικός του!

«Πήρα μια ομάδα από τον κ. Γιαλιά στις 25 Αυγούστου. Ουσιαστικά ξεκινήσαμε απ' το μηδέν, χωρίς ποδοσφαιριστές, χωρίς τίποτα. Προσπαθήσαμε μέσα σε δέκα μέρες να φτιάξουμε μια καλή ομάδα με παίκτες επιπέδου Β' Εθνικής και Γ' Εθνικής, που ξέραμε πως μπορούν να σταθούν και να δείξουν το ταλέντο τους στον Πανελευσινιακό. Τον Θανάση (σ.σ τον αδερφό του που είναι προπονητής της ομάδας) τον πιστεύω πάρα πολύ. Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη, ξέρει πάρα πολύ καλά το ποδόσφαιρο. Ο Χρήστος (σ.σ ο άλλος αδερφός) έχει μεγαλύτερο ρόλο στις ακαδημίες, για να φτιάξει κι εκεί τα πράγματα», είπε αρχικά ο Σπύρος Δημόπουλος.

«Κάναμε μια ομάδα με νέα παιδιά, που θέλει υπομονή. Το τονίζω, υπομονή, η ομάδα δημιουργήθηκε... χθες. Θέλω τη στήριξη του κόσμου. Η ομάδα δεν είναι του Δημόπουλου, είναι ΟΛΗΣ της Ελευσίνας, πρέπει οι φίλαθλοι να σταθούν δίπλα μας. Εμείς προσπαθήσαμε και στα δύο ματς ως τώρα να πάρουμε αποτελέσματα. Διεκδικήσαμε βαθμούς, αλλά δεν ήρθαν. Με υπομονή όμως όλα θα γίνουν...», συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Θέλω απ' τον κόσμο μας να σταθεί στο πλάι μας. Εγώ βάζω τα χρήματά μου και θα πω ένα μόνο πράγμα. Στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, όπου φιλοξενήσαμε μια μεγάλη ομάδα με γνωστούς παίκτες, ήμουν απογοητευμένος απ' τα εισιτήρια που κόψαμε. Στο επίσημο με την Κέρκυρα εξίσου μπήκα μέσα. Είχαμε 1.100 έσοδα και 2.600 έξοδα. Κάνουμε μια προσπάθεια, αλλά χωρίς τον κόσμο δεν γίνεται... ».

«Ένα πράγμα έχω να πω και το υπογράφω. Ό,τι κι αν γίνει, ο Πανελευσινιακός ΔΕΝ πρόκειται να πέσει όσο είναι στα χέρια μου. Ακούγεται εγωιστικό, αλλά θα το πετύχω. Μπορεί να 'ναι δύσκολο, αλλά δεν το φοβάμαι. Μπορεί κάποιοι να λένε πως η ομάδα δεν είναι καλή, αλλά δεν συμβαίνει αυτό. Πιστεύω πολύ σε αυτό που χτίζεται και θα το δουν κι όσοι δεν μας πιστεύουν. Τα πάντα λειτουργούν υποδειγματικά, υπάρχει όρεξη, μεράκι και με υπομονή όλα θα γίνουν. Ο Πανελευσινιακός θα... ξυπνήσει την Τετάρτη, γιατί έχουν καταλάβει όλοι πως πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Επαναλαμβάνω, η ομάδα είναι όλης της Ελευσίνας, όχι των Δημοπουλέων. Τους θέλουμε όλους κοντά μας»!

Πηγή: mikriliga.com



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved