«Γυάλιζε» το μάτι τους

«Γυάλιζε» το μάτι τους

Με σκόρερ τους Μαλκί και Αρσενίεβιτς ο Πανθρακικός απέδρασε με το «διπλό» από το Ελληνικό επικρατώντας 2-1 του Εθνικού στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 31ης πρώτης αγωνιστικής της Football League. Για τους Πειραιώτες μείωσε ο Καραχάλιος .

Τα play off μπορεί να αρχίσει να «κρυφοκοιτάζει» ο Πανθρακικός μετά το σπουδαίο «διπλό» που πήρε στο «Ελληνικό». Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Σάββας Παντελίδης ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Από την άλλη ο Εθνικός μετά από αυτό τα αποτέλεσμα παλεύει πια για μια καλύτερη θέση στα play out, ενώ είναι μια ανάσα (τρεις βαθμούς) από τον απευθείας υποβιβασμό.

Γκολ από την άρχη…

Με το καλημέρα άνοιξε το σκορ ο Πανθρακικός στο 2’ με τον Μαλκί να εκμεταλλεύεται το λάθος του Παγούδη και την ολιγωρία στην άμυνα των Πειραιωτών, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του τέρματος.

Η πίεση της ομάδας της Κομοτηνής συνεχίστηκε πάρα το γκολ που πέτυχε. Στο 3’ο Ριμπέρ έκανε άλλο ένα σουτ με τη μπάλα όμως αυτή τη  φόρα να καταλήγει άουτ.  Μετά το πέρας των πέντε λεπτών ο Εθνικός σιγά σιγά άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του και να προσπαθεί να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του. Βέβαια δεν ήταν και το πιο εύκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι οι οποίοι γνωρίζουν το γήπεδο έκαναν την πρώτη τους προσπάθεια για γκολ με τον Σύρο στο 13’ , ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως ο διαιτητής έδειξε επιθετικό φάουλ, ενώ στο 20’ ο επόπτης Κυριακόπουλος ακύρωσε κακός ως οφσάιντ μια σέντρα του Σιλιγαρδάκη  με αποδέκτη το Ουατάρα, οποίος έβγαινε μόνος του με τον Κουτσόπουλο.

Διπλασίασε με Αρσενίεβιτς…

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Εθνικός θα πάει να διεκδικήσει κάτι στο ματς ο Αρσενίεβιτς στο 37’ με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-0  παγώνοντας… το Ελληνικό και στέλνοντας την ομάδα του με αέρα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια.

Να βρει… λύση

Νωθρά ξεκίνησε το Β’ μέρος με τους γηπεδούχους  να προσπαθούν να βρουν… το κλειδί για την άμυνα του Πανθρακικού. Η προειδοποιητική βολή για του «κυανόλευκους»  ήρθε με την σέντρα του Σιλιγαρδάκη στον Ουατάρα αυτός έπιασε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Κουτσόπουλο να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Μείωσε με Καραχάλιο… αλλά  δεν τα κατάφερε

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Εθνικός βρήκε τη λύση και μείωσε με τον Καραχάλιο, ο οποίος μετά από φάουλ του Βασιλόγιαννη, με κοντινή προβολή έκανε 2-1 αναπτερώνοντας τις ελπίδες τις ομάδας του.

Ωστόσο ο Εθνικός δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω και το τελικό σκορ του αγώνα τον βάζει σε πολλούς μπελάδες παραμονής.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα Εθνικός Πειραιώς-Πανθρακικός, πατήστε ΕΔΩ.



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved