Ξύλο στο γήπεδο, ξύλο και στην εξέδρα!

Ξύλο στο γήπεδο, ξύλο και στην εξέδρα!

Ο Απόλλων επικράτησε 3-2 του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ σε ένα παιχνίδι που "σημαδεύτηκε" από εντάσεις τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην εξέδρα.

Οι "κυανόλευκοι" πήραν το προβάδισμα, δευτερόλεπτα πριν σημειωθεί το ημίωρο, με κεφαλιά του Γκότοβου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παρπέξ. Λίγο μετά το γκολ του Γάλλου, προκλήθηκε ένταση και διαμαρτυρίες των "ερυθρολεύκων" οι οποίοι παραπονέθηκαν για το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων τους.  Στο 39' η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ζευγάρωσε τα τέρματα της με διπλή προσπάθεια του Ναλμπάνη.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Απόλλωνα έκαναν και τρίτο γκολ, με τον Τζιώρα να βάζει και αυτός στη λίστα των σκόρερ στο 67' με εύστοχο πλασέ. Το 0-2 αφύπνησε τους "ερυθρόλευκους" και μέσα σε ένα τρίλεπτο (77'-79')... μάζεψαν τη διαφορά χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Πολύζος και Νικολιάς.

Στα τελευταία λεπτά η... φλόγα της έντασης που υπήρχε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού "φούντωσε" υπήρξαν συμπλοκές στον αγωνιστικό χώρο που είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κρητικός, ο οποίος εφόσον ο διαιτητής κάνει το αυτονόητο και την γράψει στο φύλλο αγώνα, ο επιθετικός του Απόλλωνα θα χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Η ένταση μεταφέρθηκε και στην εξέδρα με τους οπαδούς των γηπεδούχων να τα βάζουν με τον πάγκο του Απόλλωνα. Κάπου εκεί ο διαιτητής έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (A. Xαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Μπουτζίκος, Ντάσιος, Καραμανλής, Τσιάρας, Φερνάντες, Μοράνο, Τσιλιγκίρης, Λεόν (λ.τ. 12΄Λεάλ), Αλαμάνης.
Αγωνίστηκαν και οι: Χιντζίδης, Αρβανίτης, Ζέρης, Καρράς, Ντεπέτρις, Κυζερίδης, Σκοπελίτης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κύργιας, Γκότοβος, Παρπέξ, Ψιάνος, Φαρινόλα, Αλμπάνης, Βάντερσον, Τζιώρας.
Αγωνίστηκαν και οι: Δεληζήσης, Βαλεριάνος,, Λαγός, Καλλέργης, Κρητικός, Αρναούτογλου, Φατιόν, Κονέ.

Πηγή: mikriliga.com



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved