Έκκληση στον κόσμο του ΟΦΗ

Έκκληση στον κόσμο του ΟΦΗ

Συνέντευξη Τύπου, η οποία είχε τον χαρακτήρα έκκλησης στον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, ενόψει του φιλικού αγώνα  με τον ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/4)

Βασίλης Ξημέρης (πρόεδρος Ερασιτέχνη ΟΦΗ): «Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ»

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας και το τεχνικό τιμ για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει και έχουν φέρει κοντά την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της. Αξίζουν διπλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί με την στάση τους έχουν δείξει ότι αγαπάνε και σέβονται την ομάδα και τον κόσμο της. Εμείς από την πλευρά μας αυτό που τους έχουμε υποσχεθεί θα το κάνουμε πραγματικότητα και όσα έχουν ειπωθεί μεταξύ μας στα αποδυτήρια θα τηρηθούν στο ακέραιο. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ με την οποία όλα αυτά τα χρόνια μας συνδέει μια σχέση φιλίας και σεβασμού . Ευχαριστούμε την Θεσσαλονίκη , τον ΠΑΟΚ , τον πρόεδρο , το τεχνικό τιμ και τους παίκτες για την πρόταση που τους κάναμε και την αποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά για να βοηθήσουν και αυτή από την μεριά τους να τακτοποιήσουμε τις εκρεμμότητες που έχουμε.

Η διοίκηση έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιήσει τις υποχρεώσεις της και να πετύχει τον στόχο της ανόδου και να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις της. Με αξιοπρέπεια και ήθος θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διαψεύσουμε τις κασσάνδρες και αυτούς που πισώπλατα θέλουν να πολεμήσουν τον ΟΦΗ . Έχουμε ξεκινήσει ένα τίμιο και καθαρό αγώνα. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά όχι μαύρα όπως θέλουν κάποιοι να τα παρουσιάζουν. Η πολυμετοχικότητα έχει δυσκολίες αλλά έχει στεφθεί με επιτυχία από τον κόσμο. Αυτό που μένει είναι να ανταποκριθούν και οι φορείς και οι επιχειρήσεις του Ηρακλείου και της Κρήτης στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ και να βοηθήσουν την ομάδα.

Έχουμε χωριστεί σε τρεις τομείς στην προσπάθεια που κάνουμε. Ο πρόεδρος της ομάδας ο Νίκος Μαχλάς βρίσκεται στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους αλλά και για επαφές με επιχειρηματίες της πρωτεύουσας προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα οικονομικά. Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης έχουμε χωριστεί σε επιτροπές και κάνουμε επαφές με τις επιχειρήσεις και τους φορείς της πόλης του Ηρακλείου. Ήδη έχουμε κάνει επαφές με τους επιχειρηματίες της Βιομηχανικής περιοχής, τον δικηγορικό σύλλογο Ηρακλείου, τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου , το ΤΕΕ/ΤΑΚ, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και την ΟΕΒΕΝΗ για την οικονομική στήριξη του συλλόγου τόσο στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και μετά.

Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο με 10.000 κόσμο και να εισπραχθεί το ποσό που ευελπιστούμε . Είναι μια έκλυση προς όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης. Ο ΟΦΗ είναι υπόθεση όλων όχι μόνο για την Κρήτη. Η διοίκηση ήδη επεξεργάζεται ένα σχέδιο εξυγίανσης του ΟΦΗ για τα επόμενα χρόνια ώστε η ομάδα εκτός από παρελθόν και παρών να έχει και μέλλον».

Μηνάς Πίτσος (αρχηγός ΟΦΗ): «Ολοι Μαζί»

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του και τον καλούμε να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει. Εγώ θέλω να δω τους ανθρώπους που έχουν μια οικονομική επιφάνεια να βοηθούν περισσότερο. Όλοι ξέρουν την δυσκολία που υπάρχει. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε και θα είμαστε εδώ μέχρι το τέλος. Όπως είμαστε από την αρχή και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Δηλαδή, θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και να κάνουμε αυτό που μπορούμε»

Χρήστος Μιχαλόπουλος (μέλος Δ.Σ. ΠΑΕ ΟΦΗ): «Να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ»

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και αποδεικνύει με αυτήν την ενέργεια του την αγάπη του προς τον ΟΦΗ. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ εντάσσεται στο πλαίσιο του αγώνα που κάνει ο ΟΦΗ για να σταθεί στα πόδια του. Η προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ ξεφεύγει από τα στενά αθλητικά πλαίσια. Σε μια γενικευμένη οικονομική κρίση που θερίζει όλες τις επιχειρήσεις, υπάρχει μια ΠΑΕ που αρνείται να παραδοθεί σε πείσμα των καιρών. Αποτελεί μια εταιρεία που εκφράζει την ιδεολογία χιλιάδων φιλάθλων. Είναι σαφές ότι έχει και παρόν και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι βρισκεται στην τρίτη θέση. Πρέπει να δείξουμε ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Αύριο είναι η μεγάλη ώρα των φιλάθλων και του ΟΦΗ. Η διοίκηση για το θέμα της αδειοδότησης έχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Έχουμε φτιάξει τον φάκελο μας και όλα τα στοιχεία θα αξιολογηθούν. Είμαι περήφανος για τον αγώνα που έχουν δώσει οι ποδοσφαιριστές μας και ο κύριος Αναστόπουλος».

Λευτέρης Κουγιουμουτζής (Υπεύθυνος μάρκετινγκ ΠΑΕ ΟΦΗ): 

«Από την αρχή όλα τα προγνωστικά ήταν εναντίον μας. Το ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο δεν επιζητούμε ένα θαύμα αλλά κάτι ρεαλιστικό. Θέλουμε να φτάσουμε την ομάδα σε μια κατάσταση όπου η ΠΑΕ θα είναι βιώσιμη. Ο κόσμος αγωνίστηκε και με την δική του συμπαράσταση καταφέραμε να φτάσουμε εδώ και δίνουμε αύριο τον αγώνα των αγώνων μας. Είναι πολύ σημαντικό να στεφθεί η εκδήλωση με επιτυχία και πρέπει να σταλθούν πολλά μηνύματα.

Τα εισιτήρια που θα κοπούν δεν αφορούν τις μετοχές και το μετοχικό κεφάλαιο. Θα υπάρχει και κιόσκι στα Λιοντάρακια. Δυστυχώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να έρθει και να διανυκτερεύσει στο Ηράκλειο. Έχουμε ετοιμάσει ένα ειδικό πακέτο προσφορών που αφορά διαφημιστικούς χώρους και παροχές. Οι επιχειρήσεις ας το δουν και είναι μια πολύ καλή διαφημιστική αφορμή για τις επιχειρήσεις. Δεν είναι απαραίτητο να βοηθήσει κάποιος να αγοράσει κουπόνια μόνο αύριο, αλλά μπορεί και μετά το ματς της Τρίτης. Η βοήθεια του κόσμου είναι συγκινητική. Ελπίζω και εύχομαι ότι είναι η τελευταία φορά που ζητάμε τόσο μεγάλη και μαζική ενίσχυση».



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved