Ενθουσιασμένος με τον ΟΦΗ ο Ρούσεφ

Ενθουσιασμένος με τον ΟΦΗ ο Ρούσεφ

Eνθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα που συνάντησε στον ΟΦΗ δηλώνει ο νεοαποκτηθείς Ιβάν Ρούσεφ στον Athletic Radio 104,2.

Σε μια συνέντευξή του εφ’ όλης της ύλης ο παίκτης του κρητικού συλλόγου, αναφέρθηκε στην επιθυμία του να παίξει στον ΟΦΗ, για το ρόλο που έπαιξε ο Νίκος Μαχλάς στην απόφασή του να μετακομίσει στην Κρήτη, για την συμβολή του Νίκου Αναστόπουλου στη βελτίωση της εικόνας της ομάδας, καθώς και για την πίστη του στον στόχο της ανόδου.

Μίλησε ακόμα για τις προσωπικές του φιλοδοξίες στον ΟΦΗ, ξεχώρισε ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό και Λεβαδειακό από τις ομάδες που παλεύουν για την άνοδο, για τους προηγούμενους προπονητές του και για την κορυφαία στιγμή του στην Ελλάδα που δεν είναι άλλη από την συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά ο Ιβάν Ρούσεφ είπε:

Για την ατμόσφαιρα που βρήκε στον ΟΦΗ: «Έπαθα πλάκα με την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ».

Για το ότι δεν ήρθε στην ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι: «Ισως βιαζόμουν εγώ, ίσως άργησε ο ΟΦΗ - δεν έχει σημασία τώρα. Σημασία έχει ότι τώρα είμαι στον ΟΦΗ. Είναι η τρίτη φορά που ενδιαφέρεται ο ΟΦΗ για μένα. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2006 και η δεύτερη το περασμένο καλοκαίρι».

 Για τις επαφές που είχε με το Νίκο Μαχλά: «Ο κύριος Μαχλάς με τις κατάλληλες κινήσεις με έφερε στον ΟΦΗ και θέλω να τον ευχαριστήσω που έκανε ότι μπορούσε για να έρθω στην ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο των Τρικάλων κύριο Πλεξίδα αλλά και τον προπονητή μου που δεν στάθηκαν εμπόδιο για να έρθω στον ΟΦΗ».

Για την παρουσία του στα Τρίκαλα: «Αν σκεφτόμουν μόνο τα χρήματα, θα είχα κάτσει στα Τρίκαλα. Εγώ λειτουργώ πιο πολύ με το συναίσθημα. Η ομάδα πρέπει να ανέβει φέτος στην Σούπερ Λίγκα και ήρθα για αυτόν τον στόχο».

Για την εικόνα που έχει από τον φετινό ΟΦΗ: «Παρακολουθούσα την ομάδα από την πρώτη στιγμή. Δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα όμως με την έλευση του κυρίου Αναστόπουλου βελτιώθηκαν τα πράγματα. Ο OΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και είχα πει την αλήθεια. Όλοι γνωρίζουμε την δυναμική της ομάδας».

Για το Νίκο Αναστόπουλο:  «Ο άνθρωπος φαίνεται ότι αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο και τέτοιους προπονητές τους έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο».

 Για τον στόχο της ανόδου:  «Σίγουρα, το πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την άνοδο. Να είμαστε ενωμένοι, να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας και αυτό θα μας δώσει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Παρακολούθησα στιγμιότυπα αλλά εκεί δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Όσα έγιναν, ήταν ντροπή».

Για το παιχνίδι με την Βέροια: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η Βέροια έπαιζε αμυντικά. Όμως καταφέραμε να κερδίσουμε και ο κόσμος ήταν ξανά συγκλονιστικός».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Σίγουρα, υπάρχουν δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα όμως ελπίζω ότι εμείς θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε την άνοδο».

 Για την πρώτη του εμφάνιση με τον ΟΦΗ: «Είχα συζητήσει με τον κύριο Αναστόπουλο και μου είχε πει ότι θα με χρησιμοποιούσε στο δεύτερο ημίχρονο. Η δική μου γνώμη είναι πάντα ότι μου λέει ο προπονητής μου».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Έχω παίξει και δεξιά και αριστερά όμως μου αρέσει να κινούμαι σαν ελεύθερος και πίσω από τον επιθετικό».

Για τους στόχους του: «Στόχος μου είναι να πάρω την άνοδο και στην συνέχεια να έχω καλή εικόνα. Έχω υπογράψει για 1,5 χρόνο και θέλω να παραμείνω στον ΟΦΗ. Μόνο στα Τρίκαλα δεν έμεινα πολύ επειδή ήταν στην μέση ο ΟΦΗ. Δεν μου αρέσει να αλλάζω συνέχεια ομάδες. "Έχω να δώσω πολλά στον ΟΦΗ γιατί έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Θέλω να κάνω χαρούμενο τον κόσμο γιατί πληρώνει εισιτήριο για να παρακολουθεί θέαμα».

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει πολλούς και ποιοτικούς μέσους. Είναι ατυχία για την ομάδα που έχουν τραυματιστεί καλοί παίκτες όπως ο Ουκάρ και ο Ρόβας».

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν την άνοδο: «Είναι δύσκολο πρωτάθλημα και αν δεν ιδρώσεις την φανέλα δεν πρόκειται να κερδίσεις. Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε την δουλειά μας και μόνο την ομάδα μας. Τίποτα περισσότερο. Είναι πολύ όμορφο το κλίμα στην ομάδα και όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Τις μεγάλες ομάδες τις κάνει η διάρκεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για να μπορέσει η ομάδα να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα».

Για τις ομάδες που ξεχωρίζουν: «Ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι πολύ καλή ομάδα αλλά δεν σημαίνει τίποτα για εμένα το γεγονός ότι έχει ξεφύγει 12 βαθμούς. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα όμως πιστεύω ότι θα τους ξεπεράσουμε στην βαθμολογία. Είμαστε καλύτεροι. Ο Διαγόρας δεν θα αντέξει για να μπει στα πλέι-οφ. Δεν έχει δυναμική και κόσμο. Έχει και οικονομικά προβλήματα που σίγουρα θα επηρεάσουν. Η δύναμη του Λεβαδειακού είναι ο κύριος Κομπότης. Στα Τρίκαλα, η έλευση του κυρίου Βαζάκα βελτίωσε αρκετά την ομάδα και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν τον στόχο τους».

Για τους πρώην Βούλγαρους παίκτες του ΟΦΗ: «Το καλοκαίρι μίλησα με τον Ντεγιάνοφ και έχει προσφέρει πολλά στον ΟΦΗ. Ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής και καλός χαρακτήρας. Με τον Τσίπεφ και τον Τόμας ήμασταν συμπαίκτες στις εθνικές ομάδες».

Για τον Παύλο Δερμιτζάκη: «Είχαμε πολύ καλή συνεργασία στον Διαγόρα. Είναι πολύ καλός προπονητής και εξελίξιμος. Εύχομαι τα καλύτερα σε αυτόν και να βρει γρήγορα ομάδα γιατί αξίζει αρκετά πολλά».

Για τον Τάσο Τριανταφύλλου: «Μου έχει πει τα καλύτερα για τον ΟΦΗ και την Κρήτη. Είμαστε φίλοι και διατηρούμε επαφές».

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Για να μπορέσει να καταφέρει κάτι η ΑΕΚ, θα πρέπει να φτιάξει γήπεδο. Δεν γίνεται να είναι τόσο μεγάλη ομάδα και να μην έχει δικό της γήπεδο».

Για τις καλύτερες στιγμές του στην Ελλάδα: «Η καλύτερη στιγμή μου στην Ελλάδα ήταν η συμμετοχή μου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν ήμουν στην ομάδα ήταν και ο Τσιάρτας οπότε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο ήταν για εμένα να αγωνίζομαι».

Για την παρουσία του Μαχλά στον ΟΦΗ: «Χρειάζονται άνθρωποι όπως ο Μαχλάς και ο Ζαγοράκης. Είναι δύσκολο βέβαια γιατί αυτοί είναι αγνοί άνθρωποι  και αποτελούν μεγαθήρια για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πρέπει οπωσδήποτε να είμαστε δεύτεροι ή ακόμα και πρώτοι. Θέλουμε να αποφύγουμε τα μπαράζ γιατί εκεί μπορεί να παιχτούν και πολλά πράγματα εκτός αγωνιστικών χώρων».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Xωρίς τον κόσμο δεν υπάρχει ομάδα ΟΦΗ. Θέλουμε να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει. Τον χρειαζόμαστε για να μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά».




Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved