Απάντησε ο Πλεξίδας, νέο ραντεβού με Κούγια την Πέμπτη

Απάντησε ο Πλεξίδας, νέο ραντεβού με Κούγια την Πέμπτη

Την Πέμπτη (2/6) θα συναντηθούν οι Αλέξης Κούγιας με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η αγοροπωλησία της ΠΑΕ Λάρισα.

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας απάντησε στις… κατηγορίες του Κούγια περί εξαφάνισης, τονίζοντας πως λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων, προέκυψαν προβλήματα στην επιχείρησή του. Ετσι δόθηκε νέο ραντεβού για τη Λάρισα την Πέμπτη (2/6).

Αναλυτικά η αλληλογραφία των δύο παραγόντων:

To e-mail του Πλεξίδα

Κύριε Κούγια,
Το χθεσινό ραντεβού μας ήταν χθες γύρω στις 13:00, και σας είχα ενημερώσει ότι θα αργήσω.

Λόγω της καταστάσεως με τις τράπεζες προέκυψαν κάποια προβλήματα στην επιχείρηση μου και ήταν αδύνατο να παρευρεθώ.
Ότι έχουμε πει σχετικά με την ομάδα ισχύει κανονικά. Εφόσον κατατεθούν τα χρήματα στον συμβολαιογράφο που έχει συμφωνηθεί μπορείτε να έρθετε σήμερα στις 20:00 στα γραφεία της ομάδας για να προχωρήσουμε στα προσύμφωνα.

Όσο για τις 100.000 Ευρώ που χρωστάω στους ποδοσφαιριστές να είστε σίγουρος ότι η ομάδα που θα παραλάβετε θα είναι καθαρή. Αφού γνωρίζετε αυτό θα έπρεπε επίσης να γνωρίζετε ότι η ομάδα είναι να λάβει άλλες 120.000 Ευρώ από την ΕΠΑΕ και άλλες 6.000 Ευρώ από την ΕΠΟ. Όπως έχει δείξει και η ιστορία μου άλλωστε, ποτέ δεν μου έχει γίνει καμία προσφυγή σε όποια ομάδα και να ήμουν.

Ευχαριστώ,
Πλεξίδας Ευάγγελος

Η απάντηση του Κούγια

Κύριε Πλεξίδα,

Λόγω του ότι μόλις παρέλαβα το email σας και με χαρά διαπιστώνω ότι θα ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία των μετοχών και λόγω του ότι βρίσκομαι στο Τριμελές Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, όπου υπερασπίζομαι κατηγορούμενο υπεξαιρέσεως εις βάρος της BALKAN EXPORT και η δίκη θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ και είναι αδύνατον να βρίσκομαι σήμερα στις 20:00 στα Τρίκαλα, αφού έχω έρθει αεροπορικώς, θα σας ζητούσα να μου στείλετε άμεσα με email το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση της συμβολαιογράφου και θα σας παρακαλούσα η αγοραπωλησία να γίνει την Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ στο γραφείο της συγκεκριμένης συμβολαιογράφου, λόγω του ότι αύριο όλη την ημέρα θα πρέπει να βρίσκομαι ενώπιον του Ναυτοδικείου Πειραιά, σε δίκη, η οποία συνεχίζεται με διακοπές από την 10/3/2015 και την Πέμπτη θα βρίσκομαι στο Τριμελές Κακουργημάτων Ναυπλίου και προκειμένου να έχω τον χρόνο να μεταβώ από το Ναύπλιο στα Τρίκαλα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Παρακαλώ η απάντηση να είναι σήμερα, ώστε να προετοιμαστώ και στο θέμα των χρημάτων και στο θέμα των όσων απαιτεί η διαδικασία.

Αθήνα, 30/6/2015

Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved