Απουσίες, αλλά και πίστη...

Απουσίες, αλλά και πίστη...

Με την τελευταία προπόνηση το Σάββατο το πρωί (16/04) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για την Κυριακάτικη (17/04, 16.00) δύσκολη έξοδο στην Ηλιούπολη κόντρα στην τοπική ομάδα.

Παρά τις πέντε σημαντικές απουσίες στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων» υπάρχει πίστη για τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά απευθείας ανόδου στη Super League.

Τα προβλήματα δεν λείπουν σε ακόμη ένα παιχνίδι για τον Νίκο Αναστόπουλο που καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο Φώτη Παπουλή και τους τραυματίες Ερόλ Μπουλούτ, Σαϊμπου Γιακούμπου, Κώστα Κιάσσο και Λεωνίδα Καμπάνταη.

Ο Κιάσσος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα ενώ η κατάσταση του Καμπάνταη καλυτερεύει και εκτιμάται από το ιατρικό επιτελείο ότι μετά το Πάσχα ο Έλληνας επιθετικός θα μπορεί ξανά να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Σχετικά με τον Γιώργο Γεωργίου ο υψηλόσωμος δυναμικός κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση και είναι ετοιμοπόλεμος. Παράλληλα στην αναμέτρηση της Αθήνας επανέρχονται οι Χρήστος Μπούρμπος και Ανέστης Αγρίτης που εξέτισαν την ποινή τους με τον Εθνικό Πειραιά.

Η αποστολή

Στην αποστολή που στις 16.00 το Σάββατο (16/04) «πετάει» για την πρωτεύουσα ο «Αλενατόρε συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Τάντιτς, Ρόβας, Ρούσεφ, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Πίτσος, Γεωργίου, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Ζαχαράκης, Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης και Μπερτίν.

Η ενδεκάδα:  Όσον αφορά τις σκέψεις του «Αναστό» για την ενδεκάδα ο Βεζυρίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια με τους Γαλανόπουλο, Μπούρμπο, Πίτσο να διεκδικούν δύο θέσεις αριστερά και δεξιά στην άμυνα και τους Γεωργίου – Μπερτίν στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή σίγουροι θεωρούνται οι Βερόν – Κάλαϊτζιτς και η άλλη θέση παίζεται μεταξύ του Ζορμπά και του Κατσικογιάννη. Αναφορικά με τη γραμμή κρούσης στο 4-3-3 θ’ απαρτίζεται από τους Βλόνταρτσικ (κορυφή), Αγρίτη (δεξιά) και Τάντιτς (αριστερά). Η τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (16/04) αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα. Η επιστροφή των «ασπρόμαυρων» στο Ηράκλειο είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (17/04), στις 21.15.

Ηράκλειο: Τάσος Βαρδάκης



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved