Νίκη σωτηρίας στην Κατερίνη

Νίκη σωτηρίας στην Κατερίνη

Σπουδαία νίκη για την παραμονή του στην κατηγορία πέτυχε ο Πιερικός κόντρα στην Δόξα Δράμας με 1-0.

Αρκετό για να χαρίσει το πολυπόθητο τρίποντο στον Πιερικό, αποδείχτηκε το γκολ του Χατζή στο 34 λεπτό και παράλληλα έδωσε βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Στην απέναντι πλευρά, η Δόξα Δράμας έχασε σημαντική ευκαιρία για την είσοδό της στα play off.

Ο Πιερικός που προερχόταν με… φόρα από το «διπλό» στην έδρα του Θρασύβουλου, ήθελε πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να «σφραγίσει» την παραμονή του στην κατηγορία και ο Σούλης Παπαδόπουλος παρέταξε επιθετικά την ομάδα του, με τον Πουλάκο να ξεκινάει στην βασική εντεκάδα, λίγο πίσω από τον προωθημένο Γκουγκουλιά.

Στην άλλη πλευρά, ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε πράξη την παροιμία που λέει «ομάδα που νικάει δεν αλλάζει» και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, δεν προχώρησε σε αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, παρά μόνο σε μια αναγκαστική, καθώς ο Ντε Φαρία δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και στην θέση του έδωσε φανέλα βασικού στον Καπέλ.

Με την έναρξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και πίεζαν ασταμάτητα τους «Μαυραετούς», με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ εύκολα το λάθος στην άμυνα της Δόξα Δράμας.

Η πρώτη προειδοποιητική ευκαιρία από τους γηπεδούχους ήρθε στο 21΄, καθώς μετά από λάθος έξοδο του Σερεμέτ σε συνδυασμό και με λάθος της άμυνας,  ο Πουλάκος έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Χατζή, όμως η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας.

Η δικαίωση για τον Σούλη Παπαδόπουλο ήρθε σε μια φάση που δεν «μύριζε» για γκολ, καθώς μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Πορτουλίδη, ο Χατζής πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με ωραία γυριστή κεφαλιά, άνοιξε το σκορ στο 34 λεπτό, όπου ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο τεχνικός της Δόξα Δράμας πέρασε στην θέση του Σιάκκα τον Μοσχάκη, έτσι ώστε να δώσει γίνει πιο επιθετική η ομάδα του, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Παπαδόπουλος πέρασε στον πάγκο τον Λόπεζ και έβαλε τον Καλαγκάνη προκειμένου να κρατήσει το υπέρ του 1-0.

Η Δόξα διαρκώς αύξανε διαρκώς την πίεσή της και απείλησε με μια μακρινή «φωτοβολίδα»  του Λίμα, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Γουμάγια και απομακρύνθηκε.

Ο επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους συνεχίστηκε, με την μεγαλύτερη ευκαιρία χάνεται στο 87΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μοσχάκη, ο Καρακώστας έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Γουμάγια με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το μηδέν στην εστία του και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του παιχνιδιού, πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved