Βλαστός: «Δική μου απόφαση το διαζύγιο»

Βλαστός: «Δική μου απόφαση το διαζύγιο»

Για την απόφασή του να φύγει από την Καλλιθέα, μίλησε ο Γιώργος Βλαστός στον Athletic Radio 104,2.

Ο πρώην τεχνικός της Καλλιθέας, τόνισε πως επρόκειτο για προσωπική του απόφαση που πάρθηκε επειδή είδε πως παρόλο που η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση δεν γινόταν τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση.

Μίλησε ακόμα για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής που το θεωρεί το πιο δύσκολο απ’ όλα γιατί διαθέτει ομάδες που έχουν παραστάσεις από την υψηλότερη κατηγορία. Εχρισε φαβορί για την άνοδο τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ εκτίμησε πως θα γίνει πραγματική μάχη στην «ουρά».

Τέλος, καταδίκασε τα επεισόδια στα Γιάννινα, ενώ αναφερόμενος στον ΟΦΗ που στα τρία προσεχή παιχνίδια αντιμετωπίζει τις τρεις ομάδες που μάχονται για την παραμονή, τόνισε πως οι Κρητικοί έχουν το πρώτο λόγο και στα τρία και μπορούν να κατακτήσουν την 2η θέση και να ανεβούν κατηγορία.

Αναλυτικά ο Γιώργος Βλαστός είπε:

Για το διαζύγιό του με την Καλλιθέα και την απόφασή του: «Ενώ η ομάδα παρέμεινε τελευταία δεν έγινε μία μεταγραφή. Εφόσον είσαι τελευταίος κάτι σου λείπει. Τα παιδιά προσπαθούσαν, ήταν ανταγωνιστικά και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά χρειαζόταν κάτι καινούργιο. Δεν υπήρχε γρήγορο αποτέλεσμα. Οι αγώνες περνούσαν, αλλά δεν γινόταν τίποτα. Ήταν μια καθαρά δική μου απόφαση».

Για την παρουσία του στην ομάδα της Αθήνας: «Εγώ το ευχαριστήθηκα. Δεν έχω κανένα παράπονα από τα παιδιά γιατί όλοι μας δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Πέντε παιχνίδια τα χάσαμε στις καθυστερήσεις. Αυτό δεν είναι τυχαίο».

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής: «Πιστεύω είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Υπάρχουν καλές ομάδες και προπονητές που έχουν παραστάσεις από παραπάνω κατηγορία. Έχει 5-6 πολύ καλές ομάδες, είναι αυτές που βρίσκονται ψηλά αλλά και ο Πανθρακικός. Δεν ξέρω τι φταίει εκεί. Έχει πολύ καλό υλικό».

Για την μάχη της ουράς:«Είναι ομάδες που θα προσπαθήσουν πολύ, και θα γίνει πραγματική μάχη». Για τα επόμενα τρία παιχνίδια του ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει τρεις ομάδες που μάχονται για την παραμονή: «Η Καρδίτσα άλλαξε προπονητή. Έκανε μεταγραφές άλλαξε και προπονητή και δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Το έδειξε και χθες. Φυσικά έχει την δυνατότητα να κερδίσει ο ΟΦΗ. Για την Καλλιθέα, έχω να πω πως δεν πρέπει να την υποτιμήσει. Για τον Ιωνικό, θέλω να τονίσω πως έχει πολύ επικίνδυνη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο ΟΦΗ έχει σε όλα τον πρώτο λόγο. Αν θες να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να τα πάρεις αυτά τα παιχνίδια αλλά δεν θα είναι εύκολα».

Για τα γεγονότα στα Γιάννενα: «Γίνονται πράγματα που δεν πρέπει. Δεν βοηθούν σε τίποτα. Να σου πω την αλήθεια μ’ αρέσει να κερδίζω στο γήπεδο, αλλά δεν μου αρέσει να βιάζουν και την ψυχή μου. Πολλές οικογένειες ζουν από το ποδόσφαιρο και όλοι πρέπει να το σέβονται. Η διέξοδος από τα προβλήματα του κόσμου να γίνεται ευχάριστη. Εμείς σαν Κρητικοί που έχουμε δείξει τι εστί φιλοξενία, να μην κάνουμε αυτά που κάνουν άλλοι».

Για τον ΟΦΗ: «Άλλο το βάρος που έχουν τα Γιάννενα. Ο ΟΦΗ έχει το μεγαλύτερο βάρος στην κατηγορία. Θεωρώ πως ο ΟΦΗ έχει πολλές ελπίδες να πάρει την 2η θέση. Έχει και μέσα τον Παναιτωλικό. Πρέπει να κάνει πρώτα το 3Χ3. Αν δεν είχε αυτή την δυναμική δεν θα έπαιρνε και τον Ρούσεφ. Δεν είμαι μέσα στην ομάδα αλλά όσοι ακούνε ΟΦΗ, φοβούνται και αυτό είναι γεγονός».

Για το εαυτό του: «Δεν υπάρχει κάτι, θέλω να κατέβω κάτω, να ξεκουραστώ. Από τη στιγμή που αποφάσισα να κάνω αυτή τη δουλειά πρέπει να δέχομαι και τις μετακομίσεις».



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved